Home » » Καλά για τόσους κάφρους μας θεωρούν;

Καλά για τόσους κάφρους μας θεωρούν;

Από giorgis , Δευτέρα 24 Μαΐου 2010 | 1:51 μ.μ.

Με την κατάθεση πρώην διευθύντρια Πολιτικής Γης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταματίνας Μαντέλη ξανάρχισε να στήνετε το σκηνικό για την σύσταση προανακριτική επιτροπής, για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, συνοδευόμενο με τις ανούσιες αντιπαραθέσεις των αστικών κομμάτων.

Καλά για τόσους κάφρους μας θεωρούν; Πάνε σε προανακριτική επιτροπή πρώην υπουργούς την στιγμή που γνωρίζουν καλά ότι οι ποινικές ευθύνες που υπάρχουν έχουν παραγραφεί από πέρσι τον Μάη όταν ο Τούφαλος –πολύ μας άρεσε αυτός ο χαρακτηρισμός που έδωσε στον Κ. Καραμανλή ο Γ. Τράγκας- το μεθόδευσε έτσι ώστε κλείνοντας την βουλή να πέσει σφουγγάρι (όχι με το αζημίωτο φανταζόμαστε)
 σε όσους πολιτικάντηδες συμμετείχαν σ’ αυτό το αλισβερίσι

Αρχισαν οι πολιτικάντιδες και τα δημοσιοκαφρικά τους παπαγαλάκια να μας λένε ότι ναι μεν δεν μπορεί να αποδοθούν ποινικές ευθύνες αλλά θα προκύψουν «πολιτικές». Αντε και να υποθέσουμε ότι και με την βούλα του κοινοβουλίου τους συμβεί κάτι τέτοιο. Ε, και, Χέστηκ’ η φορά στ’ αλώνι, που θα ‘λεγε κάποιος αθυρόστομος. Υπάρχει πολίτης σ’ αυτή την χώρα που να μην πιστεύει ότι αυτό το σκάνδαλο το σκέφτηκαν και το εφάρμοσαν από κοινού προς ίδιο συμφέρον τους καλόγεροι και πολιτικοί;

Και τα ονόματα όσων νταλαβερίστηκαν μ’ αυτή την κομπίνα είναι γνωστά. Το έχουμε ξαναγράψει: οι κοκορομαχίες που γίνονται μεταξύ των αστικών κομμάτων δεν έχουν άλλο στόχο παρά τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Όχι ότι έχει κανένα ιδιαίτερο νόημα αλλά η Σταματίνα Μαντέλη έκανε ρελάνς σήμερα, σ’ αυτούς που αμφισβήτησαν την βασιμότητα των λεγομένων της, και προκάλεσε να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Εφραίμ και του μοναχού Αρσένιου για να διαπιστωθεί ότι ο Αρσένιος μιλούσε τηλεφωνικά μπροστά της με τον Ρουσόπουλο και Αγγέλου προσφωνώντας τους με τα μικρά τους ονόματα.

Ολο αυτό το σκηνικό που πιθανότατα να στηθεί με την προανακριτική επιτροπή το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει είναι να τσεπώσουν κάποια έξτρα μπακίρια οι βουλευτές που θα συμμετάσχουν και σ’ αυτό το καραγκιοζλίκι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger