Home » , » Για την δράση της Μοσάντ

Για την δράση της Μοσάντ

Από giorgis , Σάββατο 12 Ιουνίου 2010 | 4:10 μ.μ.

Η είδηση είναι απ’ το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και δημοσιεύετε σε πολλά ΜΜΕ. Την παραθέτουμε για να διατυπώσουμε στην συνέχεια ένα ερώτημα που αφορά άμεσα τους ακτιβιστές του Free Gaza και τους αλληλέγγυους τους:

«Στην Πολωνία συνελήφθη, κατόπιν αιτήματος της Γερμανίας, ένας Ισραηλινός που θεωρείται πως ανήκει στις μυστικές υπηρεσίες της Μοσάντ και πως εμπλέκεται στη δολοφονία στελέχους της Χαμάς στο Ντουμπάι.

Ο άνδρας αυτός, ονόματι Ούρι Μπρόντσκι, συνελήφθη προ δύο εβδομάδων περίπου κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας, έπειτα από την έκδοση διαταγής της Ιντερπόλ. Η ομοσπονδιακή εισαγγελία της Γερμανίας εξέδωσε ένταλμα σύλληψής του.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Σπίγκελ», ο Μπρόντσκι  φέρεται να έχει βοηθήσει τους πράκτορες της Μοσάντ που δολοφόνησαν σε ξενοδοχείο του Ντουμπάι τον Μαχμούντ αλ Μαμπχούχ- έναν εκ των ιδρυτών του ενόπλου κλάδου της Χαμάς- στις 19 Ιανουαρίου, να εξασφαλίσουν γερμανικά διαβατήρια για την εκτέλεση της αποστολής τους».

Επειδή έχουμε σαν δεδομένο ότι οι ξένες μυστικές υπηρεσίες και ειδικά η Μοσάντ αλωνίζουν ασύδοτα των ελληνικό χώρο (Εδώ μια χαρακτηριστική περίπτωση).
Ταυτόχρονα μαθαίνουμε επίσης ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ συνεργάζονται αρμονικότατα με τις «δικές» μας.

( Παραθέτουμε δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόντρα»:

"Αποκάλυψη-καταγγελία του συντρόφου Μιχάλη Γρηγορόπουλου, μέλους της Πρωτοβουλίας «Ενα καράβι για τη Γάζα» και μέλους του πληρώματος «Ελεύθερη Μεσόγειος». Οταν οι πεζοναύτες του σιωνιστικού στρατού κατέλαβαν το πλοίο και συγκέντρωσαν πλήρωμα και επιβάτες υπό των απειλή των αυτομάτων, ένας απ’ αυτούς έβγαλε μια πλαστικοποιημένη λίστα με κάμποσα φύλλα, στην οποία υπήρχαν οι φωτογραφίες όλων των μελών του πληρώματος και των επιβατών, με ένα σημείωμα –προφανώς βιογραφικό– για τον καθένα. Ο πεζοναύτης ταύτιζε τον καθένα με τη φωτογραφία στην πλαστικοποιημένη λίστα και περνούσε στον επόμενο!

Πώς ήξερε το Ισραήλ ποιοι επιβαίνουν στα ελληνικά πλοία; Πώς είχε τις φωτογραφίες τους; Είναι φανερό ότι τις έδωσαν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες συνεργάζονται αρμονικότατα με τη Μοσάντ. Κάρφωσαν τους έλληνες πολίτες στους Σιωνιστές, σαν κοινοί ρουφιάνοι").

Μετά απ’ τα παραπάνω θα θέλαμε να θέσουμε ένα ερώτημα ξέροντας ότι δεν πρόκειται να πάρουμε απάντηση: Γράφτηκε στον τύπο ότι μετά το πειρατικό-δολοφονικό ρεσάλτο που έκαναν οι ένοπλες δυνάμεις των σιωνιστών στα καράβια της αποστολής Free Gaza οι Ισραηλινοί κατέσχεσαν τις κάρτες των κινητών τηλεφώνων και τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών απ’ τους ακτιβιστές για να «αξιοποιηθούν από τις υπηρεσίες πληροφοριών» του Ισραηλινού κράτους.
Τι είδους «αξιοποίηση» πρόκειται να κάνουν στις πληροφορίες που έπεσαν στα χέρια τους;
Θα ήταν παρακινδυνευμένο να υποθέσουμε ότι στο στόχαστρο της Μοσάντ μπορεί να βρεθούν και έλληνες που δραστηριοποιούνται συμπαρασυρόμενοι ενεργά στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού να αποκτήσει πατρίδα;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger