Home » » Απ' τον σκοταδισμό του παπαδαριού στους "λουκουμάδες" δικαστές

Απ' τον σκοταδισμό του παπαδαριού στους "λουκουμάδες" δικαστές

Από giorgis , Τρίτη 6 Ιουλίου 2010 | 9:27 μ.μ.



Και συ, τσούλα των δήμιων, Επιστήμη,
της Αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα,
και συ, πρόστυχη Πένα και ψοφίμι,
του βούρκου λιβανίζετε την μπόχα!

Κώστας Βάρναλης

Τα παιδιά του «Ράδιο Αρβύλα» κάνουν μια καυστική σατυρική εκπομπή και δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα απ’ το χιούμορ τους κάνουν καίριες επισημάνσεις. Πάντα όμως η κριτική τους είναι στα ανεκτά όρια του συστήματος και γενικά έχουν μια «ανάλαφρη» τηλεοπτική παρουσία.
Δεν είναι λίγες οι φορές που στο στόχαστρό τους βρέθηκε ο σκοταδισμός και η φιλαργυρία των ρασοφόρων.
Αυτό στάθηκε και η αιτία να μπλεχτούν σε δικαστικές περιπέτειες.

Στο σκαμνί του κατηγορουμένου τους οδηγεί το συμπέρασμα «ειδικού επιστήμονα» του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης πως η απεικόνιση του δεσπότη Άνθιμου, ως μέλος ροκ συγκροτήματος «συνιστά εκτροπή από τα όρια της σάτιρας, και άρα περίπτωση προσβολής» της προσωπικότητας του !
Ο ίδιος «ειδικός επιστήμονας» αναφερόμενος σε εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα» που στηλίτευε την συμπεριφορά του «αγίου» Θεσσαλονίκης, κρίνει πως «η συγκεκριμένη εικόνα δημιουργεί την εντύπωση ότι προβαίνει σε χειρονομία με σατανικό συμβολισμό», ενώ ακούγεται με ανάλογη μουσική, με αποτέλεσμα υπάρχει η περίπτωση προσβολής της προσωπικότητας του Μητροπολίτη.

Από δω και πέρα μένει να βρεθεί ένας «λουκουμάς δικαστής» -κατά τον χαρακτηρισμό που έδωσε στέλεχος του ΠΑΜΕ στους «λειτουργούς της Θέμιδας»- να καταδικάσει τους συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα».
Διαβάστε περισσότερα...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger