Home » , » Τι μήνυμα στέλνει, σε ποιους και για ποιον λόγο ο συντάκτης του κειμένου;

Τι μήνυμα στέλνει, σε ποιους και για ποιον λόγο ο συντάκτης του κειμένου;

Από giorgis , Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010 | 3:23 μ.μ.

«Έρχονται κάτι τυπάκια της τρόικας και λένε "κόψτε από δω, κόψτε από κει". Το ρημάδι το 1,1 εκατ. την ημέρα που πληρώνω για να κάνω το "μπάτσο" στη Σομαλία γιατί δε μου λένε να το κόψω;»,

Tην παραπάνω ερώτηση –ρητορική είναι αφού γνωρίζει την απάντηση- διατύπωσε η βουλευτίνα του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη στο ρ/σ «Κανάλι 1» του Πειραιά.

Και αυτή είναι η μια πλευρά του ζητήματος και πολύ ουσιαστική μάλιστα αφού η οικονομική αιμορραγία του ελληνικού λαού για τα συμφέροντα των διεθνών ιμπεριαλιστών είναι τεράστια και διαχρονική.
Η άλλη πλευρά, εξ ίσου σημαντική είναι τα όσα συμβαίνουν με την προμήθεια των πολεμικών εξοπλισμών.

Πριν μερικές μέρες αναφερόμαστε σε μια περίπτωση εμπλοκής εκδοτών με εμπόρους όπλων. Απ’ αυτή την σκοπιά δεν πρέπει να περάσει ένα χθεσινό «περίεργο» παραπολιτικό στην εφημερίδα «Ποντίκι». Αντιγράφουμε: «Στο φόρτε του το πάρτι που γίνεται με επιλεκτικούς εξοπλισμούς στο υπουργείο Αμυνας. Ειδικά τώρα που οι περισσότεροι λείπουν σε άδεις και όλα υπολειτουργούν. Δεν είναι τυχαίο ότι το γαλλικό πάρτι με τηλέφωνα και συστήματα ασφαλείας εγκρίθηκε από κεντρική γνωμοδοτική επιτροπή. Να δούμε τώρα τι θα πει στην απολογία του ο ειδικός γραμματέας, όσο παραμένει στη θέση του»!!!

Τι μήνυμα στέλνει, σε ποιους και για ποιον λόγο ο συντάκτης του κειμένου;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger