Home » , » Και εμείς στον καναπέ γμτ …

Και εμείς στον καναπέ γμτ …

Από giorgis , Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010 | 5:42 π.μ.

Του Γ.Γ.



«Η Ελλάδα έχει αλλάξει δραματικά τον τελευταίο χρόνο, καθώς μέσα σε λίγους μόνο μήνες η νέα κυβέρνηση της χώρας έχει προωθήσει τις πιο φιλόδοξες δημοσιονομικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στην ιστορία της Ευρωζώνης, τόνισε ο κ. Παπανδρέου.
Ο κ. Παπανδρέου ανάφερε μάλιστα ότι μπορεί να ιδιωτικοποιηθούν, ή να αξιοποιηθούν, περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου, των οποίων η αξία ανέρχεται σε 270 δισεκατομμύρια ευρώ -ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο σχεδόν του χρέους της χώρας».

Τα λεγόμενα του κατά τύποις έλληνα πρωθυπουργού σε γεύμα εργασίας με τον πρόεδρο του χρηματιστηρίου και κορυφαία στελέχη της Γουόλ Στριτ, στην Νέα Υόρκη σύμφωνα με το ΑΠΕ.

"Η Ελλάδα έχει αλλάξει δραματικά τον τελευταίο χρόνο"= Όντως. Η δωσίλογη κυβέρνηση Παπανδρέου έχει γυρίσει το βιοτικό επίπεδο των λαϊκών στρωμάτων δεκαετίες πίσω, καθιερώνοντας έναν κοινωνικό και εργασιακό μεσαίωνα.

"Μπορεί να ιδιωτικοποιηθούν, ή να αξιοποιηθούν, περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου, των οποίων η αξία ανέρχεται σε 270 δισεκατομμύρια ευρώ"= Ξεπουλούν ότι δημόσια περιουσία έχει απομείνει –λες και την βρήκαν κληρονομιά- στους ντόπιους και ξένους καπιταλιστές καθιστώντας την Ελλάδα μια τριτοκοσμική μπανανία.

Και εμείς στον καναπέ γμτ …
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger