Home » » Εγκληματικές περικοπές

Εγκληματικές περικοπές

Από giorgis , Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010 | 9:25 μ.μ.

Αλλα δυο άτομα έχασαν τις τελευταίες ώρες την ζωή του από τον ιό του Δυτικού Νείλου ανεβάζοντας σε 14 τα θύματα της νόσου, ενώ μέχρι τώρα τα διαπιστωμένα άτομα που νοσούν απ’ αυτή την αρρώστια είναι 164.

Θα ζητήσει κανείς ευθύνες για την εγκληματική απόφαση των «αρμοδίων» να μειώσουν τον προϋπολογισμό για τις κωνωποκτονίες κατά 50%; Φυσικά και δεν πρόκειται.
Είναι άλλωστε απόφαση της δωσίλογης κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου-Τσολάκογλου να μειώσει το κράτος κάθε κοινωνική προσφορά να απαξιώσει κάθε μορφής κοινωνικής πρόνοιας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:45 μ.μ.

ό,τι βρίσκεται παραπέρα από τη βουλή και τη βίλλα του ΓΑΠ δεν είναι ελλάδα...

Ανώνυμος
2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:30 μ.μ.

Στην ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ είπανε σήμερα τα ΜΜΕ ότι η κυβέρνηση αύξησε τα τρόφιμα,τα καύσιμα και το νερό με αποτέλεσμα ο λαός να βγει στους δρόμους και να τα σπάσει ΟΛΑ. ΝΑΙ ΟΛΑ. Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάρει κάποια από τα μέτρα πίσω ή να μειώσει κατά πολύ της αυξήσεις. Με εμάς τί γίνεται; Η βενζίνη 1,50 ευρώ εκ των οποίων το 1 ευρώ είναι ο φόρος. Ωραία ε; Τελικά είμαστε τόσο μαζοχες σαν λαός η είμαστε όλοι μας μέλη κάποιου κόμματος το οποίο περιμένουμε να μας βολέψει κάπου κτλ... είναι πολλά τα οποία δεν υπάρχει η πολυτέλεια να τα αναφέρουμε όλα όπως ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ κτλ., αλλά είναι κρίμα 5 - 10 η και 15 οικογένειες να ζούνε εις βάρος μας και να βλέπουμε πολιτικούς μέσα στην χλιδή και ο λαός να πεινάει. Ευχαριστώ.

Δρόσος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger