Home » » Άλλο ένα έγκλημα που κανείς ποτέ δεν θα ψάξει να βρει τον θύτη

Άλλο ένα έγκλημα που κανείς ποτέ δεν θα ψάξει να βρει τον θύτη

Από giorgis , Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010 | 3:39 μ.μ.

 Ούτε μονόστηλο δεν αφιερώνουν πια οι φυλλάδες πανελλαδικής κυκλοφορίας στις αυτοκτονίες-δολοφονίες που συμβαίνουν καθημερινά σε ολόκληρη την χώρα. Ιδιαίτερα ευαίσθητοι άνθρωποι μη μπορώντας να αντέξουν την οικονομική ανέχεια –σε κάποιες περιπτώσεις και τις ασφυκτικές πιέσεις τραπεζών-τοκογλύφων- επιλέγουν να γίνουν αυτόχειρες.

Μόνο σε κάποιες τοπικές εφημερίδες μπορούμε πια να συναντήσουμε τέτοιες ειδήσεις-δράματα, όπως αυτή που διαβάζουμε στην εφημερίδα της Λέσβου «Εμπρός» και αναφέρετε στην αυτοκτονία ενός 30χρονου. Την τον οδήγησε στην απεγνωσμένη πράξη του;  «Ηταν χρεωμένος και το χαρτί της περαίωσης που έλαβε αυτές τις ημέρες (πληροφορίες κάνουν λόγο για οφειλή 5.000 ευρώ) ήταν… το κερασάκι στην τούρτα. Είχε μιλήσει σε φίλους του για το άγχος που του είχαν δημιουργήσει τα χρέη του και το χαρτί της περαίωσης.
Ο 30χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο συνεργείο που βρίσκεται στην περιοχή «ESSO PAPPAS» του Πλωμαρίου, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής. Στην τσέπη του βρέθηκαν 1.700 ευρώ που είχε μαζέψει από εδώ κι από εκεί «για να πληρώσει μέρος τουλάχιστον της περαίωσης», όπως έλεγε σε όσους του είχαν δώσει χρήματα».

 Άλλο ένα έγκλημα που κανείς ποτέ δεν θα ψάξει να βρει τον θύτη … και αυτός ανενόχλητος θα εξακολουθεί να δημιουργεί θύματα …
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger