Home » » Ελπίζουμε να γίναμε κατανοητοί….

Ελπίζουμε να γίναμε κατανοητοί….

Από giorgis , Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010 | 4:25 π.μ.

Δεν το κάνουμε ποτέ σ’ αυτό τον ιστότοπο να μιλούμε με υπονοούμενα και να φωτογραφίζουμε καταστάσεις.
Λέμε τα πάντα όπως έχουν και παίρνουμε την ευθύνη γι’ αυτά που γράφουμε. Δεν κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου, οποιοσδήποτε θελήσει μπορεί να του πούμε ποιος έχει την ευθύνη για όσα δημοσιεύονται σ’ αυτό το μπλογκ,  είμαστε κομμουνιστές,  και δεν κρύβουμε τις απόψεις και τα πρόσωπα μας. Κάναμε αυτή την εισαγωγή γιατί αυτή την φορά και για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να γράψουμε τα πράγματα με το όνομα τους.

 Συγκεκριμένα: Νεόκοπος εκδότης βδομαδιάτικης εφημερίδας, έχει κάνει αβίωτο το βίο νεαρής δημοσιογράφου. Με το πρόσχημα ότι πρέπει να γίνουν «περικοπές», για να είναι βιώσιμη η πατσαβούρα του, πιέζει αφόρητα  την κοπελιά  που εργάζεται στο έντυπό του, λέγοντας της ότι για να την «εξαιρέσει από τις 3 απολύσεις που είναι αναγκαίες να γίνουν», πρέπει να ενδώσει στις σεξουαλικές του επιθυμίες.

Λοιπόν, τον προειδοποιούμε –ξέρουμε ότι μας διαβάζει- να βάλει μαχαίρι αμέσως σ’ αυτή την συμπεριφορά του.  Διαφορετικά θα του δώσουμε εμείς να καταλάβει ότι δεν μπορεί να εκμεταλλεύεται με αυτόν τον τρόπο την ανάγκη που έχει μια νέα κοπέλα για εργασία. Και αν τυχόν προβεί στην απόλυση της ακόμα χειρότερα γ’ αυτόν.

Ελπίζουμε να γίναμε κατανοητοί….
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger