Home » , » Φ. Πιπιλή: Μυρίζει φασισμό

Φ. Πιπιλή: Μυρίζει φασισμό

Από giorgis , Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011 | 4:33 μ.μ.

Με την βουλευτίνα της δεξιάς Φωτεινή Πιπιλή είχαμε ασχοληθεί και στο παρελθόν μαζί της τότε που γράφαμε ότι μυρίζει φασισμό όταν την ακούς.
Σήμερα που την ξανασυναντάμε να έχει πάρει σβάρνα τα ραδιόφωνα με όλον αυτό τον εσμό που αποτελεί το μαύρο μέτωπο ενάντια στους απεργούς πείνας μετανάστες, δεν μπορεί να μην τις αποδώσουμε μερικούς χαρακτηρισμούς βγαλμένους από το δικό της λεξιλόγιο.

Όταν λοιπόν πριν καιρό ο δημοσιογράφος της «Ελευθεροτυπίας» Μάκης Νοδάρος, είχε αποκαλύψει τα αυθαίρετα κτίσματα που είχε κάνει το «μπουμούκι» αυτό της δεξιάς παράταξης στην Ζαχάρω Ηλείας, είχε βγει η Πιπιλή στα ΜΜΕ με στόμα που έσταζε … ροδόσταμο.

Είναι «δυνάστης», «δόλιος», «συκοφάντης», «φαντασιόπληκτος», «δικαστής», «εισαγγελέας», «ψεύτης», «κατάπτυστος», που επιδίδετε σε «δημοσιογραφική αλητεία» ήταν μερικούς απ’ τους χαρακτηρισμούς που κέρασε η βουλευτίνα της Ν.Δ, τον δημοσιογράφο της «Ελευθεροτυπίας».

Και η πλάκα είναι ότι το ρεπορταζ τότε του Μ. Νοδάρου βασίστηκε σε δημοσιογραφική έρευνα της «Ε», την οποία η  Πιπιλή προσπάθησε να σταματήσει ανεπιτυχώς με επιστολές της στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Δεν το κατόρθωσε και όταν είδε την δημοσιότητα η Πολεοδομία Ζαχάρως διαπιστώνοντας την βασιμότητα των γραφομένων της επέβαλλε πρόστιμο.

Ετσι, λοιπόν και εμείς αντί για οποιοδήποτε κριτική των λεγομένων της –που δεν αντέχουν σε σοβαρό σχολιασμό- αρκούμαστε να τις ανταποδώσουμε τα λεγόμενα της. Είναι «δυνάστρια», «δόλια», «φαντασιόπληκτη», «κατάπτυστή» …
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

26 Ιανουαρίου 2011 στις 4:52 μ.μ.

Γειά σας

ὄχι μόνο μυρίζει, ἀλλά βρωμάει καί ζέχνει

νά προσθέσω τόν χαρακτηρισμό ὅτι πρόκειται γιά μιά ἀπό τίς σκηνοθετημένες φούσκες τῆς ἀεριτζίδικης "δημοσιογραφίας"

ἡ συγκεκριμένη φούσκα μάλιστα-ἀπό τίς πιό κακόγουστες - ἔχει καταφέρει ὅλα αὐτά τά χρόνια νά οἰκοδομήσει καί ἕνα προφίλ ἀτόμου πού πέρα άπό πολιτική τοποθέτηση ἀσχολείται καί δίνει προτεραιότητα στά κοινά ... τρεῖς λαλοῦν καί δυό χορεύουν

δέν τόξερα αὐτό μέ τήν Ζαχάρω...ἀλλά ἀπό κάτι τέτοιους τύπους τί να περιμένεις ..

καί πολύ ἀσχολήθηκα μαζί της...δἐν ἀξίζει περισσότερο τόν κόπο...

Αφελής
27 Ιανουαρίου 2011 στις 5:00 π.μ.

Όταν θα πέσει (γιατί θα πέσει) αυτό το αστικό οικοδόμημα, που θα βρουν τόσα ελικόπτερα για να φύγουν όλα αυτά τ' ανθρωποειδή ;

Αχ πιπιλή μου, αχ !

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger