Home » , » Η θεία Siemens ξέρει

Η θεία Siemens ξέρει

Από giorgis , Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011 | 5:10 μ.μ.

Για την κατάληξη που είχε και το σκάνδαλο της Ζήμενς έχουμε αναφερθεί (Δείτε και ένα βιντεάκι από το «Ράδιο Αρβύλα) αρκετές φορές. Επειδή όμως ακούστηκαν κάποια πράγματα χτες στην βουλή από τον ΓΑΠ και υπήρξαν και ορισμένα δημοσιεύματα για την επιστολή που είχε στείλει ο υπουργό Επικρατείας Χ. Παμπούκης, στις 24 Γενάρη, στην μητρική της Siemens, έρχεται σήμερα η απάντηση της εταιρίας για να βάλει ταφόπλακα στις παπαριές που γράφτηκαν και ακούστηκαν.

Απαντάει λοιπόν σήμερα η Ζήμενς, στον Πασόκο υπουργό μέσω του Διευθύνοντα Συμβούλου της Π. Ξυνή:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Σας ευχαριστώ για την επιστολή σας. Επίσης, σας ευχαριστώ για την αναγνώριση που δείχνετε στις ουσιαστικές προσπάθειες που έκανε η Siemens, τόσο παγκοσμίως όσο και στην Ελλάδα με σκοπό την εξυγίανση της εταιρείας.

Σχετικά με τις εν εξελίξει έρευνες, θα ήθελα να διαβεβαιώσω την κυβέρνηση, τον Πρωθυπουργό αλλά και εσάς προσωπικά ότι η Siemens δεν διαθέτει επιπλέον σχετικό ερευνητικό υλικό στην Ελλάδα που εμείς να γνωρίζουμε και το οποίο να μην έχει ήδη παραδοθεί στην Εξεταστική Επιτροπή του Ελληνικού κοινοβουλίου και στις ανακριτικές αρχές. Έχετε ήδη λάβει σχετικές διαβεβαιώσεις, στο παρελθόν, τόσο από εμένα, όσο και από τα ανώτατα κλιμάκια της Siemens AG στη Γερμανία».

Με δυο λόγια του λέει: Εντάξει, σας πήρε πρέφα ο κόσμος, οπότε λουστείτε τα και μην μου ζαλίζεις τα ούμπαλα….

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger