Home » , » Οταν μια πολύ σοβαρή υπόθεση γελοιοποιούν κάποια θρησκόληπτα πρόβατα

Οταν μια πολύ σοβαρή υπόθεση γελοιοποιούν κάποια θρησκόληπτα πρόβατα

Από giorgis , Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011 | 2:13 π.μ.

Κοίτα να δεις καμιά φορά πώς μια πολύ σοβαρή ιστορία μπορεί κάποια ηλίθια θρησκόληπτα πρόβατα να την γελοιοποιήσουν και εξ αιτίας τους να γίνουν σατιρικές εκπομπές να την χλευάζουν, στεκόμενες στους παραλογισμούς που λένε οι βαρεμένοι θρησκόληπτοι.
Μιλάμε για το νέο ηλεκτρονικό φακέλωμα με την «Κάρτα του πολίτη» (για την οποία έχουμε ασχοληθεί εδώ και εδώ) που χρησιμοποιήθηκε σαν πρόσχημα κάποιοι σαλταρισμένοι χριστιανοί (Δείτε το βίντεο) να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Απ’ ότι γράφει η ακροδεξιά εφημερίδα του καταδικασμένου για εκβιασμούς Μιχαλόπουλου «Ελεύθερη Ωρα»: «την πρόθεσή του να αγωνιστεί κατά της κάρτας του πολίτη και να μην την παραλάβει ΠΟΤΕ, εξέφρασε το ορθόδοξο ποίμνιο, με τη μαζική του συμμετοχή στο συλλαλητήριο κατά της κάρτας του πολίτη, που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος».


Τι νταλγκά βαράει αυτό το «ορθόδοξο ποίμνιο» το βλέπουμε στο βίντεο που παραθέτουμε αλλά εμείς θέλουμε να σταθούμε σε ένα άλλο σημείο του δημοσιεύματος της «Ελεύθερης Ωρας» εκεί που λέει ότι ανάμεσα στους κεντρικούς ομιλητές της συγκέντρωσης ήταν «ο εκδότης του περιοδικού «Ρεσάλτο» Θύμιος Παπανικολάου και ο αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης».

Για τον Θύμιο Παπανικολάου τα έχουμε γράψει –εμείς περιοριστήκαμε στα γραπτά, κάποια άλλοι του τα είπαν διαφορετικά κάνοντας τα γραφεία της πατσαβούρας του λαμπόγυαλο πριν κάποιο καιρό- ενώ θα προσπαθήσουμε να δώσουμε να δώσουμε μια πιο ανάλαφρη διάσταση σ’ αυτή την ανάρτηση μιλώντας για τον «θρησκευτικό ποιμένα», χριστέμπορα Μουλαυσιώτη.



Ο Αννας Βίσυς, κατά κόσμο ηγούμενος Μουλατσιώτης, μαζί με τους άλλους καλόγερους του έχει στήσει καλή μηχανή.
Σκέτο μπακιροκοφτήριο.
Μέχρι τώρα τους μόνους καλόγερους που είχαμε δει να βγαίνουν προς αναζήτηση μπαγιόκου, ήταν κάτι ταλαίπωρα γεροντάκια που στήνονταν έξω από εκκλησιές και πουλούσαν κομποσκίνια εικόνες και άλλα χαϊμαλιά. Φτωχομπινεδιάρικα πράγματα δηλαδή.

Τούτος ο μεγάλος όμως, είναι πιο σύγχρονο ευαγγέλιο. Συμβαδίζει με το πνεύμα τις εποχής για να μην πούμε ότι είναι και πιο μπροστά.

Δυο μοναστήρια έχει στην δούλεψη τους και είναι χρυσοχοεία. Τσούρμο οι θρησκόληπτοι που τα επισκέπτονται και εκτός απ’ την μαλακία που τους δέρνει, ακουμπούν και τα μπακίρια τους εκεί, αφού τα έχει μετατρέψει σε σούπερ μάρκετ με ..θρησκευτικό εμπόρευμα.
Απ’ την παραγωγή στην κατανάλωση. Οι καλόγεροι του ζωγραφίζουν εικόνες, ο ίδιος γράφει βιβλία, τα τροπάρια που έψελνε ένα συγκρότημα που είχε φτιάξει τα πουλάει σε CD…

Γ' αυτό σας λέμε ότι είναι πολύ γάτα ο γίγαντας Μουλατσιώτης που είναι η ψυχή της όλης ιστορίας.

Αν έχει "ανήψια" ή "ανηψιές" καλά θα τις βολέψει. Ασε την διασημότητα που απέκτησε με την κομπανία του. Μέχρι στο CNN μόστραρε την φάτσα του. Αλλά και στις δημόσιες σχέσεις είναι γάτα ο μεγάλος.
Μπορεί να μην φωτογραφίζετε γυμνόστηθος με φίδι αγκαλιά, όπως άλλη συνάδελφος του αϊδός -ρε σεις, φαντάζεστε να καμαρώναμε έτσι τον γίγαντα Μουλατσιώτη; Μπλιαχ!- αλλά από ιδέες να τσουβαλιάζει μπακίρια είναι άπαιχτος.

Η τελευταία του φλασιά έχει τίτλο: «Η σωτηρία της ψυχής με ταχυπληρωμή». Και όπως αναφέρει το «Ποντίκι» απ’ όπου πήραμε και το χαμπέρι: «Συμπληρώνεις ένα ταχυδρομικό δελτάριο που σου στέλνει το μοναστήρι, πληρώνεις με την μέθοδο της ταχυπληρωμής και εξασφαλίζεις διαμεσολάβηση άλφα-άλφα για την σωτηρία της ψυχής σου, ενώ συγχωρούνται και οι αμαρτίες των πεθαμένων σου. Όλα κι όλα, αδέλφια, η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράμα, που λέει και το άσμα, και το τσάμπα στην εποχή μας …πέθανε όπως είναι γνωστό».

Και αφού πάθαμε την πλάκα μας νε το πόσο κόβει η γκλάβα του Μουλατσιώτη, ψάξαμε λίγο να δούμε σε τι πενιές χορεύει αυτός ο τύπος.

Ηταν ακριβώς όπως τα περιμέναμε.
Θαυμαστής του Καντιώτη, είχε ξεσαλώσει στην ιστορία με τις ταυτότητες, πολύ καλές σχέσεις με την χούντα των συνταγματαρχών.
Φαίνετε ότι έχει πάρει τις μετρητής τα λόγια που έλεγε ο Παπαδόπουλος για το ρόλο που πρέπει να παίζουν οι ρασοφόροι. Και τώρα τα υλοποιεί. Να τι έλεγε ο δικτάτορας: "Σήμερον, περισσότερον από κάθε άλλην περίοδον της ζωής μας, έχομεν ανάγκην της βακτηρίας, την οποία απετέλεσε η Εκκλησία δι' ημάς ως λαόν. Το άγχος της καθημερινής ζωής διασπά την προσωπικότητα και δημιουργεί ψυχοπαθείς πελάτας δια τα νοσηλευτικά ιδρύματα. Η τοιαύτη κατάστασις μόνον με πλήρωσιν της ψυχής δια των απαιτουμένων ηθικών αξιών και ιδανικών είναι δυνατόν να αντιμετωπισθεί. Σήμερον, κλυδωνιζόμεθα όλοι ως άτομα υπό την ροπήν των ανέμων του πλήθους των γνώσεων λόγω της προόδου των επιστημών. Ο άνθρωπος γνωρίζει πολλά και ίσως αυτό αποτελεί κίνδυνον δια την ψυχική του ισορροπίαν".

Καταλάβατε τώρα τι θεάρεστο έργο επιτελεί ο ηγούμενος; Σας λέει: "Ρε μπαγλαμάδες, θέλετε να γίνετε πελάτες σε τρελογιατρούς; Θέλετε να βρεθείτε με κανέναν ζουρλομανδία, και να παριστάνετε την τσίτα; Αν όχι τρέξτε αγοράστε τα άσματα μου για να βρείτε ψυχική ηρεμία, ακουμπήστε μου μπακίρια για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες σας γιατί αλλιώς σας έφαγε η μαραμάγκα και θα λαλίσετε". Γκέκε;

Μιλάμε ότι ο τύπος σκίζει από δραστηριότητες. Εμείς γνωρίζουμε μόνο όσες βγαίνουν στο μεϊντάνι.
Γιατί πολλές απ’ τις δραστηριότητες των ρασοφόρων ανήκουν στα ..απόκρυφα ευαγγέλια.

Όπως αυτές που μας περιέγραφε ο φίλος μας ο Γιάννης. Αυτός είναι ταρίφας και χρόνια στην πιάτσα. Μας έλεγε, λοιπόν, ότι τα Σαββατοκύριακα κάποιοι παπάδες και καλόγεροι πηγαίνουν στο νησί της Σαλαμίνας -το επονομαζόμενο και "νησί της αμαρτίας"-όπου σε κάποιες συγκεκριμένες βίλες κάνουν όργια με τσόλια και αρσενικούς επιβήτορες.
Δεν θέλουμε να αναφερθούμε περισσότερο σ’ αυτό, γιατί θα καταντήσουμε «Esspreso», αλλά κι έτσι να είναι που είναι το κακό;
Στο φινάλε έχουν και θεόπνευστη θεωρητική κάλυψη.

Να τι λέει ο προφήτης Ιεζεκήλ στην παλαιά διαθήκη στο κεφ. 24 όταν βάζει τον θεό να μιλάει:"Κάποτε, άνθρωπε, υπήρχαν δυο γυναίκες, κόρες της ίδιας μάνας, οι οποίες ήταν πόρνες στην Αίγυπτο από τα νιάτα τους. Εκεί τους χάιδεψαν για πρώτη φορά τα παρθενικά τους στήθη. Η μεγαλύτερη γυναίκα, που ονομαζόταν Οολά, ήταν η Σαμάρεια- και η αδερφή της, η Οολιβά, ήταν η Ιερουσαλήμ. Τις πήρα και τις δυο για γυναίκες μου και μου γέννησαν αγόρια και κορίτσια".

Και μην τολμήσετε, μάγκες μου, να αμφισβητήσετε την "εξ αποκαλύψεως αλήθεια" που περιέχει η παλαιά διαθήκη. Τότε οι παπάδες θα σας αφορίσουν και θα κάνετε παρέα μετά στον Λασκαράτο στα καζάνια της κόλασης.

Αφού, λοιπόν, ο ίδιος ο θεός τους έκανε παρτούζες και μάλιστα με δυο αδελφές κακό θα είναι και οι καλόγεροι που τον δοξάζουν και τον τιμούν ολόψυχα να γευθούν κάποιες σταγόνες σεξουαλικής ηδονής; Μαγκιά τους και τροπάρι τους.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2011 στις 3:21 π.μ.

Πολύ ωραίο άρθρο, μπράβο "giorgis"!
: )

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:13 μ.μ.

αυτοι δεν μπορουν να διαδηλωσουν εναντιων της καρτας?
τα κομματα της αριστερας η διαφορες οργανωσεις που εχουν αποψη για τα παντα μεχρι τωρα τι εχουν πει για το θεμα της καρτας?

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2011 στις 1:06 μ.μ.

χαχα μου άρεσε που είχαν και εμπεριστατωμένη άποψη για το πώς θα μπει το 666 μέσα μας, πάντως κακά τα ψέματα υπάρχουν πολλλαααα πρόβατα και όχι μόνο μεγάλοι στην ηλικία.

Ανώνυμος
21 Μαρτίου 2011 στις 11:29 μ.μ.

Ρε γιώργη, "εξ αποκαλύψεως αλήθεια" η παλιά διαθήκη? Κάπου τα έχεις μπερδέψει...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger