Home » , » Φάτε και πιείτε ωρέ λαμόγια ...

Φάτε και πιείτε ωρέ λαμόγια ...

Από giorgis , Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011 | 3:19 μ.μ.

 «Επίορκοι και διψασμένοι για χρήμα πολιτικοί, σφιχταγκαλιασμένοι με λίγους δειλούς οσφυοκάμπτες στρατιωτικούς, έχουν στήσει εδώ και χρόνια ένα προκλητικό και χρυσοφόρο πάρτι της μίζας…. Και αυτή η εθνική προδοσία παραμένει ακόμα ατιμώρητη, παρά τις σημαντικές αποκαλύψεις που έχουν γίνει κατά καιρούς», έγραφε πριν μέρες καθεστωτικός δημοσιοκάφρος προφανώς γιατί δεν συμμετείχε σ’ αυτά τα κυκλώματα.

Πιο παλιά μάλιστα ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας, Π. Μπεγλίτης, έλεγε σε συνέντευξη του στο «Βήμα»: «Κάποιοι πλούτισαν –και πλουτίζουν θα συμπληρώναμε εμείς- με τα εξοπλιστικά. Δεν είναι πλέον κάποιο μυστικό αυτό». Εξυπακούεται ότι και τότε δεν ίδρωσε το αυτί κανενός «αρμόδιου», κανενός εισαγγελέα να ζητήσουν απ’ τον Μπεγλίτη να πει ονόματα και να ζητήσουν ευθύνες από του κλέφτες του ιδρώτα του εργαζόμενου λαού.

Ερχόμαστε στα σημερινά και παραθέτουμε ασχολίαστα –τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους-  αποσπάσματα από σημερινό άρθρο του Γ. Κύρτσου στην φυλλάδα του:

"Η έρευνα του έγκυρου γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» («Ο καθρέφτης») «καθρεφτίζει» τις μιζαδόρικες πρακτικές που είχαν επικρατήσει το 2000-2001 στο θέμα της προμήθειας από την τότε ελληνική κυβέρνηση γερμανικών υποβρυχίων τύπου 214. Στο ρεπορτάζ του περιοδικού περιγράφεται με λεπτομέρεια το κύκλωμα διαφθοράς που είχαν δημιουργήσει οι εταιρείες Ferrostaal και HDW (κατασκευάστρια των υποβρυχίων
τύπου 214) προκειμένου να προωθηθούν οι «χρυσές» συμφωνίες με την κυβέρνηση Σημίτη - Τσοχατζόπουλου….

Το σκάνδαλο της παραγγελίας του 2000-2001 έχει τεκμηριωθεί πέρα από κάθε λογική αμφιβολία, όπως, επίσης, έχουν τεκμηριωθεί οι ευθύνες, πολιτικές και όχι μόνο, του κ. Παπανδρέου και των συνεργατών του, οι οποίοι όχι μόνο «ξεπάγωσαν» την αμαρτωλή συμφωνία αλλά προχώρησαν στην παραγγελία ακόμα δύο υποβρυχίων τύπου 214 στη διεφθαρμένη ΗDW, επιβαρύνοντας τους Έλληνες φορολογούμενους με ακόμα ένα δισ. ευρώ, και μάλιστα την εποχή του μνημονίου".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger