Home » , » Ναζιστές μπάτσοι

Ναζιστές μπάτσοι

Από giorgis , Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011 | 8:20 μ.μ.

 Η φωτογραφία είναι σημερινή και δείχνει μπάτσο που έχει στο κράνος του ναζιστικά σύμβολα. Η φωτογραφία δημοσιεύεται στο ΑΠΕ και στη λεζάντα που την συνοδεύει διαβάζουμε:  «Ανδρας των ΜΑΤ σε υπηρεσία καθώς συνταξιούχοι διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας, Μπροστά στη Βουλή, διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, Αθήνα Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011. ΑΠΕ-ΜΠΕ».

Η αντίδραση η συνηθισμένη με τα γνωστά αποτελέσματα: «Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχτηκε από τη ΓΑΔΑ σε βάρος του αστυνομικού της ΥΜΕΤ σχετικά με την αναγραφή συμβόλων σε υπηρεσιακό κράνος που συνιστά ασυμβίβαστη προς την ιδιότητα του αστυνομικού συμπεριφορά».

Ε, αυτή η περίπτωση του μπάτσου ήταν πολύ προκλητική.


Το να φωτογραφίζονται οι μπάτσοι με καπελάκια που έχουν το σήμα της ναζιστικής συμμορίας «Χρυσή Αυγή» (όπως ο παραπάνω της φωτογραφίας) είναι κάτι που δεν αδιάφορο για τον "δημοκράτη" υπουργό μπάτσων και καταστολής Παπουτσή. Να βλέπει όπως τους υφισταμένους του με ναζιστικά σύμβολα φαίνεται ότι ενόχλησε τον πρώην πρόεδρο της ΕΦΕΕ και διάταξε μια ΕΔΕ για τα μάτια.

Αντι να κάνουμε οποιονδήποτε σχολιασμό εμείς παραθέτουμε μια «διάγνωση» για τον εσωτερικό κόσμο των μπάτσων από τον πλέον αρμόδιο. Τον ψυχίατρο Κλεάνθη Γρίβα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

10 Φεβρουαρίου 2011 στις 9:18 μ.μ.

Το θέμα δεν είναι ότι πιάστηκαν ένας δύο, αλλά πόσοι ακόμα υπάρχουν που προσέχουν και είναι διακριτικοί. Αν όμως γίνονταν εξετάσεις κοινωνικό ψυχολογικές, τότε θα αποκαλύπτονταν. Αλλά, ξέχασα, η αστυνομία προτιμά βίαιους ρατσιστές και ηλίθιους υπάκοους μπάτσους...

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2011 στις 2:41 μ.μ.

αυτό που με σοκάρει προσωπικά είναι το πόσοι φίλοι και γνωστοί ρέπουν προς αυτές τις ιδεολογίες, τις χρυσαυγίτικες, όπως προέκυψε τώρα, που με αφορμή την κρίση εκδηλώθηκαν. Γάμησέ τα... Είμαστε χαμένοι. Συμπεραίνω ότι σ' αυτό τον τόπο όποιος προτίθεται να διασώσει όση αξιοπρέπεια τούχει απομείνει πρέπει να πάρει τα βουνά. Ένοπλος. Όχι για να διεκδικήσει κάποια εξουσία και να επιστρέψει, αλλά για να συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους τη ζωή του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger