Home » , » 2 παράλληλοι κόσμοι

2 παράλληλοι κόσμοι

Από ciaoant1 , Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011 | 6:30 μ.μ.


Μία από τις φωτογραφίες των πάρτι του Μπερλουσκόνι

Δεκάδες ειδησεογραφικοί ιστότοποι του και ο ξένος Τύπος αναδημοσιεύουν με έμφαση φωτογραφίες από τα πάρτι στην βίλα του ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στο Άρκορε, λίγο έξω από το Μιλάνο, που πρωτοδημοσιεύθηκαν από την ιταλική κεντροαριστερή εφημερίδα l'Unita

Σύμφωνα με την l'Unita, οι οκτώ συνολικά φωτογραφίες τραβήχτηκαν με τα κινητά των καλλονών που έπαιρναν μέρος στα δείπνα που οργάνωνε ο μεγιστάνας πρωθυπουργός. Σε μια από την φωτογραφίες, σύμφωνα πάντα με την λεζάντα της εφημερίδας, η σόου-γκερλ Μπάρμπαρα Γκουέρρα, είναι ντυμένη αστυνομικίνα και κρατά χειροπέδες. Σε μια άλλη, ο ατζέντης Λέλε Μόρα (σε βάρος του οποίου διεξάγονται έρευνες για προαγωγή στην πορνεία) είναι ξαπλωμένος σε μεγάλο καναπέ και παίζει με έναν άλλον φιλοξενούμενο. Σε άλλες τρεις εικόνες, μπορεί κανείς να ξεχωρίσει γωνιές της βίλας του Άρκορε (μια βιβλιοθήκη και μια τηλεοπτική γιγαντοοθόνη), ενώ, σε άλλες δυο φωτογραφίες, διακρίνονται κοπέλες οι οποίες, χαμογελώντας, αγκαλιάζονται και φιλιούνται.

Πουριτανοί δεν είμαστε, αλλά εδώ είναι μια κλασσική περίπτωση αναβίωσης των "ρωμαικών οργίων", την εποχής της παρακμής της Ρωμαικής Αυτοκρατορίας.

Την ίδια ώρα, σε έναν "παράλληλο κόσμο", που πλέον δεν έχει κανένα σημείο επαφής με τον κόσμο του Μπερλουσκόνι και των λοιπόν μεγιστάνων του πλούτου και της εξουσίας:

Κάηκε ζωντανός επειδή έμεινε άνεργος!
Κάηκε ζωντανός επειδή δεν άντεχε την ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα. Ο λόγος για έναν 54χρονο εργολάβο από τα Χανιά, ο οποίος προχθές τη νύχτα βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητο του, στην περιοχή «Φώκες».

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, εξαφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς δεν είχε δουλειά και αδυνατούσε να ανταπεξέλθει ακόμα και στα στοιχειώδη.

Μέσα στην απόγνωση του, πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του, αφήνοντας πίσω ένα ιδιόχειρο σημείωμα. «Συγνώμη αλλά δεν αντέχω άλλο. Δεν έχω δουλειά, δεν έχω χρήματα. Θέλω να πεθάνω αξιοπρεπώς» ήταν τα τελευταία λόγια του 54χρονου.

Δυστυχώς ο αριθμός των αυτοκτονιών στην Κρήτη λόγω χρεών και ανεργίας έχει αυξηθεί δραματικά. Είναι ενδεικτικό ότι το 2010 έχουν καταγραφεί οι περισσότερες αυτοχειρίες των τελευταίων ετών στο νησί.

Μόνο στο νομό Ηρακλείου το περασμένο έτος καταγράφηκαν 15 αυτοκτονίες λόγω οικονομικών προβλημάτων με αυτόχειρες άνδρες, ηλικίας από 35 έως 66 ετών, οικογενειάρχες με παιδιά.

"Ψοφήστε εσείς, για να καλοπερνούν οι Μπερλουσκόνηδες" - ή μήπως θα ήταν καλύτερα να κάναμε το αντίθετο;

http://www.spirit21.co.uk/wp-content/uploads/2010/10/talk_politics_free_hand.gif
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
23 Μαρτίου 2011 στις 9:15 μ.μ.

http://www.prin.gr/2011/03/skai1821.html

http://www.ks-ee.org/?q=node/31


Eπειδή μέρες που είναι πρέπει να γίνουν μερικές αναρτήσεις επι του θέματος και επειδή οι αστοί όλου το κόσμου θα καλοπερνάνε,στα πάρτυ ας γίνει η αρχή!

Ευχαριστώ φίλοι του ΒΚ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger