Home » , » Πανηγυρίζουν τα δημοσιοκαφρικα φερέφωνα των αρπακτικών

Πανηγυρίζουν τα δημοσιοκαφρικα φερέφωνα των αρπακτικών

Από giorgis , Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 | 7:33 μ.μ.

 Δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους τα δημοσιοκαφρικά φερέφωνα των πλουτοκρατών που τα αφεντικά τους τώρα θα λεηλατήσουν, αγκαλιά με τα ξένα αρπακτικά, χωρίς "αμφισβητήσεις, ενστάσεις και αναστολές" από τον κυβερνητικό θίασο που προέκυψε, όλο τον δημόσιο πλούτο της χώρας.

Χαρακτηριστικό δείγμα η «Ημερησία» του Μπόμπολα που δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της και γράφει σήμερα:

«Οι πρώην υπουργοί που είχαν διαφορετική άποψη και αποτελούσαν "τροχοπέδη" στην επίτευξη του κρίσιμου στόχου της πώλησης των κρατικών εταιρειών όπως η (Λ. Κατσέλη, ο Ρέππας και η Τ. Μπιρμπίλη) απομακρύνθηκαν ώστε μαζί τους να φύγουν και οι "αμφισβητήσεις", οι ενστάσεις και οι αναστολές.
Σύμφωνα με τον κατάλογο αποκρατικοποιήσεων που έχει καταρτίσει η κυβέρνηση μέχρι το 2015, οι τέσσερις υπουργοί οι Ε.Βενιζέλος, Γ. Ραγκούσης, Γ. Παπακωνσταντίνου και Π. Γερουλάνος αναλαμβάνουν το μεγαλύτερο βάρος των αποκρατικοποιήσεων».

Που αποσκοπούσε το ξαναμοίρασμα της κυβερνητικής τράπουλας το γράψαμε το πρωί και δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε. Απλώς για μια ακόμα φορά και οι καλαμαράδες των καπιταλιστών επιβεβαιώνουν πόσο αδίστακτος είναι ο Παπανδρέου στα εγκλήματα που διαπράττει σε βάρος του λαού και της χώρας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger