Home » , » Περί προβοκατόρων

Περί προβοκατόρων

Από giorgis , Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011 | 4:22 μ.μ.

  Αναλυτική ανάρτηση για τα όσα συνέβησαν σήμερα θα έχουμε αργότερα από τους συντρόφους που τώρα βρίσκονται στους δρόμους. Η πρώτη αίσθηση που υπάρχει είναι ότι οι σημερινές λαϊκές κινητοποιήσεις επέδρασαν καθοριστικά ώστε το πολιτικό αστικό σκηνικό να προχωρήσει σε μεθοδεύσεις που θα τις μάθουμε σε λίγο για να προσπαθήσει να ξεφύγει από το αδιέξοδο που βρίσκεται.

Δευτερεύον ζήτημα –αν και όχι άνευ σημασίας- είναι οι πληροφορίες που μεταδίδονται από τηλεοπτικούς σταθμούς για την δράση μπάτσων-προβοκατόρων. Αυτοί πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Αν όντος σήμερα υπήρξαν και έδρασαν με τέτοιο τρόπο ώστε να  αποπροσανατολίσουν  τα φώτα της δημοσιότητας απ’ τα βασικά αιτήματα των δεκάδων χιλιάδων διαδηλωτών, θα μας το πουν οι σύντροφοι που αυτοί την στιγμή είναι στους δρόμους.

Πάντως ακόμα και αυτό να συνέβη και να πάρουμε σαν δεδομένο δηλαδή ότι η δράση προβοκατόρων συνετέλεσε στο να αποδυναμωθεί η μεγαλειώδης σημερινή διαδήλωση, αυτό τι σημαίνει; Να υποθέσουμε επίσης ότι τα ΜΜΕ θα επικεντρωθούν στα επεισόδια που έγιναν –κάτι συνηθισμένο εξ άλλου- και να υποτιμήσουν την οργή και αγανάκτηση του κόσμου που διαδήλωσε κατά της φτωχοποίηση, της εξαφάνισης κάθε κοινωνικού κράτους, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας κλπ τι πρακτικό αντίκρισμα θα έχει αυτό;
Εχει περάσει ανεπιστρεπτεί ο καιρός που τα καθεστωτικά ΜΜΕ μπορούσαν να καθορίζουν την πολιτική ατζέντα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
15 Ιουνίου 2011 στις 4:23 μ.μ.

http://youtu.be/1UNanrFWQ8s

Ανώνυμος
15 Ιουνίου 2011 στις 4:43 μ.μ.

Σύμφωνα με το BBC οι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα έφταναν τις 600.000. Το ΠΑΜΕ είχε 200.000, η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ 50.000. Για άλλη μία φορά το σύστημα προετοιμασμένο διέλυσε τη μεγαλειώδη κίνηση του λαού(πως λέγονται; κουκουλοφόροι; βαρεθήκαμε να τους βλέπουμε σε διατεταγμένη υπηρεσία ιδίως από το 2008 και μετά)

Ανώνυμος
15 Ιουνίου 2011 στις 4:46 μ.μ.

η δήλωση των μπάτσων για το γεγονός, τα "ξύλα" τα μετέφερε μόνος ο εικονιζόμενος που είναι και αλβανος, η ελλ αστυνομία των συνέλαβε κ τον έχει στα κρατητήρια

Ανώνυμος
15 Ιουνίου 2011 στις 5:42 μ.μ.

http://youtu.be/4JtGi7o8Q3g

Ανώνυμος
15 Ιουνίου 2011 στις 6:00 μ.μ.

http://youtu.be/BVMWLCp2Mqk

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger