Home » , » Προπαγάνδα με περιτύλιγμα

Προπαγάνδα με περιτύλιγμα

Από giorgis , Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011 | 7:40 μ.μ.

Το «βάφτισμα του πυρός» πήρε σήμερα στην συνάντησή του με τους πολιτικούς συντάκτες ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας Ηλίας Μότσιαλος. Πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι δεν έχει καμιά σχέση με τον ανεκδιήγητο Γ. Πεταλωτή. Συνήθως οι εξωμότες της κομμουνιστικής αριστεράς που σήμερα πλαισιώνουν τον μνημονικό κυβερνητικό θίασο έχουν μια άλλη καλύτερη κουλτούρα, -ύπουλη και πιο επικίνδυνη συνάμα- από τα κλασικά Πασοκικά στελέχη.
Πιθανόν οι «παλιοί» θα γνωρίζουν ότι ο Ηλίας Μόσιαλος ήταν απ’ το πιο προβεβλημένα στελέχη του ΚΚΕ εσωτερικού –αν δεν κάνουμε λάθος πρέπει να ήταν και στο Κεντρικό Συμβούλιο του «Ρήγα Φεραίου» και υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού αυτής της νεολαίας «Θούριος»-.

Παράλληλα ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος δείχνει να χειρίζεται πολύ καλά την ελληνική γλώσσα, να έχει τον τρόπο «να λέει πολλά χωρίς να εννοεί τίποτα», όπως έκανε σήμερα στην ερώτηση για το αν θα υπάρχουν άμεσα απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων που έχουν συμβάσεις αορίστου χρόνου, ενώ δεν δίστασε να «αδειάσει» τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο που είχε χαρακτηρίσει τον Σύριζα, «κόμμα τραμπούκων». «Δεν υιοθετώ ακραίους χαρακτηρισμούς», είπε χαρακτηριστικά απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Κατά τα’ άλλα δεν ξέφυγε ούτε κεραία απ’ το να είναι ένα φερέφωνο της μνημονικής κυβέρνησης.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger