Home » , » Ανεπανάληπτος ο όγκος και ο δυναμισμός της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα (Βίντεο)

Ανεπανάληπτος ο όγκος και ο δυναμισμός της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα (Βίντεο)

Από giorgis , Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 | 8:49 μ.μ.

Δεν έχει ξαναγίνει τις τελευταίες δεκαετίες τόσο μαζική διαδήλωση όπως αυτή που πραγματοποιείται σήμερα στο Σύνταγμα. Κάνοντας την ανάγκη φιλότιμο τα ΜΜΕ αναγκάζοντας τα να παρουσιάσουν την πραγματικότητα –με το δικό τους σκεπτικό φυσικά, υποβαθμίζοντας την οργή την αγανάκτηση και την αποφασιστικότητα του κόσμου να αγωνιστεί ενάντια στον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα που του ετοιμάζουν και υπερτονίζοντας τον ειρηνικό και ακομμάτιστο χαρακτήρα της συγκέντρωσης- ευχόμενα στην ουσία να μην πάρουν οι διαδηλώσεις τέτοια τροπή που το αστικό σύστημα δεν θα μπορεί να διαχειριστεί. (Το βίντεο απ’ το Mega).

Σε ένα τόσο ρευστό σκηνικό είναι παρακινδυνευμένο να εκτιμήσεις τι εξέλιξη θα έχει αυτό το κίνημα, και τι επιδράσεις θα επιφέρει στο πολιτικό προσωπικό των καπιταλιστών.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
5 Ιουνίου 2011 στις 10:40 μ.μ.

Με αυτό το κίνημα δεν κινδυνεύει το σύστημα. Αν ένιωθαν τον παραμικρό κίνδυνο θα το ξεπεταγαν με αναφορες δευτερολέπτων. Ο τρόπος που το μεταδίδουν μοιαζει σαν να το ποδηγετούν, σαν να του λενε ποια ειναι τα όρια του για να έχει την εύνοια τους.

Ανώνυμος
6 Ιουνίου 2011 στις 12:51 π.μ.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1300639

Ανώνυμος
6 Ιουνίου 2011 στις 1:10 π.μ.

http://youtu.be/q3Kj1VB3HM8

Ανώνυμος
6 Ιουνίου 2011 στις 4:46 π.μ.

http://wp.me/p1pa1c-ax0

Σκέψεις για τους "αγανακτισμένους"...

ipatia
7 Ιουνίου 2011 στις 12:49 μ.μ.

Mακάρι το κίνημα των αγανακτισμένων να μεγαλώσει και να πάει κι ένα βήμα παραπέρα. Να κατέβουν σε ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ πονώντας το σύστημα στη ρίζα του. Στη παραγωγή και το κέρδος. Να παραλύσει εντελώς μέχρι να πέσει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger