Home » » O Βαρδής Βαρδινογιάννης ενάντια στον συνδικαλισμό στο στράτευμα!

O Βαρδής Βαρδινογιάννης ενάντια στον συνδικαλισμό στο στράτευμα!

Από giorgis , Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011 | 12:33 π.μ.

Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αναγνώριση του δικαιώματος συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Πολλά στελέχη που πλήττονται από την πολιτική άγριων περικοπών κυβέρνησης και Μνημονίου, που διαφωνούν με την αποστολή δυνάμεων στο εξωτερικό στο πλαίσιο βάρβαρων ιμπεριαλιστικών αποστολών και με τις ειλημμένες αποφάσεις για χρήση του στρατού σε επιχειρήσεις Καταστολής πλήθους κατά του εχθρού λαού, ευελπιστούν ότι κάτι μπορεί να αλλάξει μέσα από την Συνδικαλιστική δράση.

Ελπίδες που μοιράζονται και οι φαντάροι, ο τελευταίος τροχός της αμάξης, η μάζα των αγρίως εκμεταλλεύσιμων νέων που υποχρεωτικά ντύνονται το χακί και θα αποτελέσουν συνάμα τον Αναλώσιμοτ ης Πρώτης Γραμμής. Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος εξάλλου αποτελεί συνιστώσα μιας καθημερινή προσπάθειας αμφισβήτησης του Παραλόγου τη Θητεία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου-Πολίτη με Στολή.

Όμως δεν άργησαν να εκδηλωθούν και αντιδράσεις από τη μεριά των Απόστρατων αξιωματικών. Γεννήματα μιας άλλης εποχής, συντηρητικά απολιθώματα, κατεστημένες αντιλήψεις πρώην ένστολων που γαλουχημένοι στη λογική της Ιεραρχίας έμαθαν να βλέπουν αφ’ υψηλού τους κατώτερους και να προσκυνούν πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, περιφρονούσαν πάντα τις ανθρώπινες ανάγκες, στρατιωτών και στελεχών αφού προείχε πάντα η καριέρα τους. To ίδιο κάνουν και σήμερα.

Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση οι αντιδράσεις δεν οφείλονταν αποκλειστικά στα δικά τους αντανακλαστικά, αλλά φαίνεται ότι υπήρξε ένας παράξενος ενορχηστρωτής.

Το όνομα αυτού, Βαρδής Βαρδινογιάννης!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα  “αμέσως μετά το άκουσμα περί συνδικαλισμού στον στρατό ο κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης επικοινώνησε με στενούς του φίλους οι οποίοι σήμερα είναι απόστρατοι και τους ζήτησε να παρέμβουν προκειμένου να αποφευχθεί ο καταστροφικός για το στράτευμα νόμος. Πράγματι- όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες- αρκετοί είναι αυτοί που κινητοποιήθηκαν και μάλιστα μερικοί από αυτούς «βγήκαν» στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, διατυπώνοντας τις ενστάσεις του για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Όλοι συμφώνησαν ότι σε περίπτωση εφαρμογής νόμου με βάσει τον οποίο θα επιτρέπεται ο συνδικαλισμός στον στρατό κινδυνεύει η πειθαρχεία αλλά και το κύρος του στρατεύματος”.

Αναρωτιόμαστε, τώρα ο Βαρδής Βαρδινογιάννης αγχώθηκε για την πειθαρχία στον στράτευμα;

Όταν ΟΥΚάδες από το Λιμενικό και το Πολεμικό Ναυτικό λαμβάνουν πενθήμερες άδειες προκειμένου να «ναυλωθούν» από ιδιωτικές εταιρίες SECURITY για να προσφέρουν Προστασία σε πλοία Ελλήνων εφοπλιστών που διαπλέουν τις θάλασσες της Σομαλίας, δεν κινδυνεύει η Πειθαρχία;

Ο ίδιος που δείχνει τόσοκοινωνικά ευαίσθητος, όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες πλοιοκτήτες γιατίχρησιμοποιούν «σημαίες ευκαιρίας» χωρών-φορολογικών παράδεισων και σεσυνεργασία με τους πολιτικούς των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχουν επιβάλλει απίστευτεςφορολογικές ελαφρύνσεις και διατηρούν ουσιαστικά Αφορολόγητα τα τεράστια κέρδητους; Είπαμε όμως: Ιδιωτικοποιούμε τα Κέρδη, Κοινωνικοποιούμε τα Ελλείμματα!

Τέλος, αφού ο ΒαρδήςΒαρδινογιάννης και οι εφοπλιστές ενδιαφέρονται τόσο πολύ για το κοινό καλό γιατί επιβάλλουν στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να αγοράσουν τεράστιες φρεγάτες ωκεάνιων προδιαγραφών, αξίας 6 δις ευρώ που θα πληρώσει όπως πάντα ο κόσμος της εργασίας, ώστε μεταξύ άλλων να προστατεύουν τα πλοία τους από την πειρατεία; 

Αποκαλύπτεται ξανά ότι στον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό η Διαφθορά και η Διαπλοκή είναι καθεστώς.

Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης μας αντιμετωπίζει όπως τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ:

Μας Ξεπουλά!

Βλέπεις για αυτούς είμαστε απλώς στρατοί οπαδών ή στρατιωτών έτοιμοι να σκοτωθούν «για σώβρακα και φανέλες» που λέει και ο Πανούσης, πελάτες, χειροκροτητές και μέσα εκβιασμού προς την εκάστοτε κυβέρνηση για να πετύχουν ευνοϊκές συμβάσεις, να σβήσουν τις οφειλές εκατομμυρίων ευρώ προς το ΙΚΑ, να πάρουν αυθαίρετα κοινωνική περιουσία όπως τις τηλεοπτικές συχνότητες. 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspopt.com
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Ιουνίου 2011 στις 12:54 π.μ.

Εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=hslGF-0KRqI&feature=player_embedded) μάλλον δεν διασαλεύεται η πειθαρχία, ε κυρ-Βαρδινογιάννη και λοιποί;
Και για όσους ξέχασαν ή δεν ακούν καθαρά:
«Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ», «Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα απ' αυτούς», «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό»

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger