Home » , » Πασόκοι σε απίστευτο βαθμό γελοιότητα

Πασόκοι σε απίστευτο βαθμό γελοιότητα

Από giorgis , Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011 | 5:00 μ.μ.

 Κάποιοι Πασόκοι έχουν φτάσει σε απίστευτο βαθμό γελοιότητας. Και αναφερόμαστε σ’ αυτούς που συσπειρώνονται στην «Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ» με εξέχοντα στέλεχος της τον πρώην «συγκεντρωσιάρχη» του Αντρέα και βασικό συντελεστή στο να κερδίσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο ΓΑΠ όταν ήρθε αντιπαράθεση στις εσωκομματικές εκλογές με τον Ευ. Βενιζέλο, Γ. Παναγιωτακόπουλο.

Όταν στις 18 Ιούνη αυτή η «Πρωτοβουλία» έκανε Πανελλαδική Σύσκεψη σε ξενοδοχείο της Αθήνας, είχαμε κάνει σχετική ανάρτηση χωρίς όμως να αναφέρουμε τις πληροφορίες που διοχέτευαν τα ίδια τα στελέχη της «Πρωτοβουλίας». Αποφεύγουμε τα μικροπολιτικά σχόλια και άλλωστε ελάχιστη αξία έχει τι διοχέτευαν στους δημοσιογράφους ο Σ. Τζουμάκας και Παντελής Οικονόμου που φέρονται να έχουν στενές επαφές με την ομάδα Παναγιωτακόπουλου. (Αν αυτό ο Π. Οικονόμου το χρησιμοποίησε σαν μοχλό πίεσης για να βρεθεί σε κυβερνητική θέση μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό είναι κάτι που δεν μας αφορά».

Δεν μπορεί όμως να προσπεράσουμε το θράσος της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» -μάλλον η λέξη θράσος δεν είναι η σωστή- που ενώ στηρίζει με όλα τα μέσα που διαθέτει την κυβέρνηση, βγάζει πύρινες ανακοινώσεις που καταγγέλλει το εγκληματικό της έργο σε βάρος του λαού και του τόπου. Ένα απόσπασμα από την τελευταία της ανακοίνωση: «Το ''μνημόνιο 1" οδήγησε τη χώρα σε οικονομικό αδιέξοδο και την πολιτική της ηγεσία σε αναξιοπιστία. Το Μεσοπρόθεσμο υπόσχεται ότι θα γλιτώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην κατάθλιψη και τον μαρασμό. Είναι πλέον σαφές ότι επιχειρείται ένας "ανήθικος βανδαλισμός" που αποσκοπεί στην εξουθένωση του ελληνικού λαού και την ουσιαστική χρεοκοπία της πραγματικής οικονομίας».

Εδώ πραγματικά δηλώνεις αδυναμία να σχολιάσεις την συμπεριφορά τους. Αραγε το ανέκδοτο «πονάνε μωρέ τα παλληκάρια» το ξέρουν;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger