Home » » Και πάλι στον αέρα ο διαδικτυακός μας ραδιοφωνικός σταθμός

Και πάλι στον αέρα ο διαδικτυακός μας ραδιοφωνικός σταθμός

Από giorgis , Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011 | 4:46 π.μ.

 Όταν στις 28 και 29 του περασμένου μήνα θελήσαμε να εκπέμψουμε «ζωντανά» με τον ραδιοφωνικό μας διαδικτυακό σταθμό για να καλύψουμε τις κινητοποιήσεις, αντιμετωπίσαμε τεχνικά προβλήματα που λόγο και της απειρία μας σ’ αυτά τα θέματα δεν ήταν δυνατόν να τα αντιμετωπίσουμε. Τώρα που κάπως ηρέμησαν τα πράγματα βρήκαμε τον χρόνο να λύσουμε αυτά τα τεχνικά προβλήματα και τώρα είναι πάλι είναι σε λειτουργία με ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα ο ρ/σ μας.  Πιθανόν μέσα στην βδομάδα οι συντελεστές του μπλογκ μας να καλέσουμε σε ανοιχτή συζήτηση τους αναγνώστες του ιστότοπου μας ώστε να δούμε αν και μέσα στο καλοκαίρι έχουμε την δυνατότητα για  κάποιες ώρες της μέρας να υπάρχει «ζωντανό» πρόγραμμα. Από τον Σεπτέμβρη σίγουρα θα έχουμε δελτία ειδήσεων, ιστορικά και θεωρητικά αφιερώματα,  και γενικά ένα πιο «σφιχτό» πρόγραμμα που θα διαμορφώσουμε μέσα από ανοιχτές διαδικασίες.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2011 στις 2:09 μ.μ.

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΕΝΑ BANNERAKI ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ

4 Ιουλίου 2011 στις 3:58 μ.μ.

Είμαστε χρόνια στο κουρμπέτι (από το 98), έχοντας στο πλαίσιο της επαγγελματικής μας δραστηριότητας, στήσει πολλά από τα ραδιόφωνα που ξέρετε κατά το διαδικτυακό τους μέρος.
Για ότι χρειαστείτε σε επίπεδο τεχνογνωσίας και βοήθειας, είμαστε διαθέσιμοι να συνεισφέρουμε ανώνυμα και απόλυτα ανιδιοτελώς.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2011 στις 9:24 μ.μ.

"έχουμε την δυνατότητα για κάποιες ώρες της μέρας να υπάρχει «ζωντανό» πρόγραμμα."

Θα έχει εκπομπή δηλαδή?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger