Home » , » "Λάδι" και ο Τσοχατζόπουλος

"Λάδι" και ο Τσοχατζόπουλος

Από giorgis , Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011 | 6:59 μ.μ.

«Παραγεγραμμένο έκρινε το Δικαστικό Συμβούλιο το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας που φέρεται να έχει γίνει από τον πρώην υπουργό, κ. Ακη Τσοχατζόπουλο, στο σκάνδαλο των υποβρυχίων… Αξιοσημείωτο είναι ότι το Συμβούλιο έκρινε ότι όταν ασκήθηκε η ποινική δίωξη κατά του πρώην υπουργού "είχε επέλθει η αποσβεστική προθεσμία", υπήρχε δηλαδή παραγραφή του, τουλάχιστον για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας».

Καθεστωτικά ΜΜΕ
____________________

Εχουμε ασχοληθεί αναλυτικά με όλο αυτό το θέμα, είχαμε προδιαγράψει το αποτέλεσμα και θα ήταν πλεονασμός να επανέλθουμε. (Μπορείτε να διαβάσετε σχετικές αναρτήσεις μας εδώ).
Είχαμε επίσης τονίσει ότι ο Τσοχατζόπουλος –ο παρ’ ολίγον αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, για να μην ξεχνιόμαστε- θα την βγάλει λάδι. Ποτέ μέχρι σήμερα το πολιτικό σύστημα τιμώρησε σοβαρά πρωτοκλασάτο στέλεχος του για τις λαμογιές του. Κι όμως το ίδιο το πολιτικό σύστημα σήμερα στο όνομα της «διαφθοράς» εκτελεί καθημερινά μια ολόκληρη κοινωνία.

Η διαφθορά είναι μόνιμο φαινόμενο στον καπιταλισμό. Οι εκμεταλλευτικές σχέσεις παραγωγής και το πολιτικό εποικοδόμημα που τις υπηρετεί και προστατεύει παράγουν διαφθορά. και ανηθικότητα. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, σε μαζική κλίμακα. Γιατί στηρίζονται στην ανηθικότητα και την αδικία. Την κοινωνική αδικία. Ενα σύστημα κοινωνικής και πολιτικής οργάνωσης, που στηρίζεται στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, είναι εξ ορισμού ανήθικο και διεφθαρμένο. Και ένα σύστημα από την φύση του διεφθαρμένο λογικό είναι να στελεχώνετε από ανάλογης ποιότητας άτομα.

Αν δεν στείλουμε εμείς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τον καπιταλισμό τα φαινόμενα διαφθοράς θα είναι μόνιμα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger