Home » , , » Μαϊλης - Καρατζαφύρερ. Αλτερ 23/9

Μαϊλης - Καρατζαφύρερ. Αλτερ 23/9

Από giorgis , Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 | 9:38 μ.μ.

Καλεσμένος το τηλεοπτικό δελτίο του Αλτερ ο πρόεδρος του ακροδεξιού πολιτικού μορφώματος ΛΑΟΣ επικαλέστηκε σημερινή τοποθέτηση της Αλέκας Παπαρήγα στον ραδιοσταθμού του Χατζηνικολάου κατά την οποία η γ.γ. του ΚΚΕ δήλωσε: «Εμείς ποτέ δεν κατηγορήσαμε μικρομεσαίες επιχειρήσεις γιατί απολύουν προσωπικό και γίνονται αποκλειστικά οικογενειακές». Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου τύπου του ΚΚΕ, Μάκη Μαϊλη και την συνέχεια την παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.




Ο σχολιασμός των όσων ακούμε στο βίντεο από τον σημερινό "Ριζοσπάστη"

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Επαγγελματίας προβοκάτορας και ψεύτης για το ΚΚΕ

Διαστρέβλωσε πλήρως συνέντευξη της ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, για να ισχυριστεί ότι το ΚΚΕ νομιμοποιεί τις απολύσεις Συνέχεια στην προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ έδωσε χτες από το δελτίο ειδήσεων του ΑΛΤΕΡ ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., διαστρεβλώνοντας πλήρως τα όσα είπε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, στην πρωινή της συνέντευξη στον ραδιοσταθμό Real (βλ. σελίδα 3). Ο Γ. Καρατζαφέρης ισχυρίστηκε με θράσος ότι «η μεγαλύτερη επιτυχία σήμερα είναι αυτή του Real», επειδή «σε συνέντευξή της η Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε ότι δεν έχουμε πρόβλημα με τις επιχειρήσεις που έχουν δύο εργαζόμενους και απολύουν. Οταν το ΚΚΕ, που κάνει κινητοποιήσεις όταν γίνονται δύο απολύσεις, λέει απολύστε εργαζόμενους, αυτό είναι επιτυχία του Real. Το ΚΚΕ λέει κάντε απολύσεις! Απολύστε τα πάντα!».

Πρόκειται για άθλια αντιστροφή των όσων είπε στη συνέντευξή της η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, η οποία, στο σημείο που επικαλείται ο Καρατζαφέρης, σημείωσε με αφορμή ερώτηση για τις απολύσεις στον «902»: «Εμείς ποτέ δεν κατηγορήσαμε μικρομεσαίες επιχειρήσεις γιατί απολύουν προσωπικό και γίνονται αποκλειστικά οικογενειακές, ακόμα κι όταν εκμεταλλεύεται, με την υπεραξία των εργαζόμενων, δεν μπορεί να ζήσει αυτή η επιχείρηση, εδώ κλείνουν μεγάλες επιχειρήσεις. Οταν εμείς αντιπαλεύουμε την ανεργία, την αντιπαλεύουμε σαν γέννημα του συστήματος. Είναι άλλο πράγμα αν υπάρχουν επιχειρηματίες που παίρνουν τα κεφάλαιά τους και τα πάνε έξω και μειώνουν την παραγωγή εδώ ή κλείνουν τις επιχειρήσεις και αφήνουν τον κόσμο απλήρωτο, είναι πολύ πιο σύνθετα ζητήματα, εξ ου και δίνουμε βάρος στην υπεράσπιση των ανέργων».

Επαγγελματίας διαστρεβλωτής 

Οι ψευτιές του Καρατζαφέρη προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση στο δελτίο του Μάκη Μαΐλη, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: «Οσο για τον Γ. Καρατζαφέρη, είναι συνηθισμένος στη διαστρέβλωση και την προβοκάτσια. Η κυρία Παπαρήγα δεν είπε τέτοιο πράγμα, ούτε είναι το ΚΚΕ που κλείνει τις επιχειρήσεις. Οι επιχειρηματίες πηγαίνουν τις επιχειρήσεις τους όπου υπάρχει κέρδος μεγαλύτερο. Αυτό είναι ο θεός τους. Η κυρία Παπαρήγα μίλησε για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, που κάτω από τη συμπίεση των μονοπωλίων, έχουν ένα δύο υπαλλήλους, υποχρεώνονται να τους απολύσουν και μένει η επιχείρηση οικογενειακή. Με αυτούς, είπε ότι δεν τα βάζουμε. Αντιθέτως, παλεύουμε κατά των απολύσεων, παλεύουμε κατά της ανεργίας και έχουμε ολοκληρωμένη πρόταση, ότι είναι γέννημα του καπιταλιστικού συστήματος, το οποίο ο κ. Καρατζαφέρης το υποστηρίζει.

Είπε ότι το ΚΚΕ κλείνει επιχειρήσεις και ότι η κυρία Παπαρήγα είπε "απολύστε ελεύθερα". Αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είπε η κυρία Παπαρήγα το πρωί στη συνέντευξη μαζί σας (...) Το ΚΚΕ ενδιαφέρεται για τους αυτοαπασχολούμενους, τους θεωρεί θύματα του μεγάλου κεφαλαίου και επιδιώκει η εργατική τάξη να συμμαχήσει μαζί τους (...) Δεν είναι θέμα καλού ή κακού καπιταλισμού. Είναι θέμα συμφέροντος, θέμα κυνηγητού του κέρδους. Κλείνουν επιχειρήσεις και τις πάνε όπου υπάρχουν μεροκάματα Κίνας και πετάνε στο δρόμο τους εργάτες, επιδοτούνται κι όλας από το κράτος, για να κάνουν αυτά τα πράγματα. Το ΚΚΕ τι θα πει, καλά κάνετε; Είναι εναντίον. Και είναι διαφορετικό από το να έχετε ένα μαγαζάκι με 2-3 εργαζόμενους που κλείνει η επιχείρηση επειδή ήρθε το σούπερ μάρκετ και τους πέταξε έξω. Η καπιταλιστική κρίση χτυπάει και το ΚΚΕ. Και δεν έχει κανένα συμφέρον το ΚΚΕ, το καταλαβαίνετε, να περιορίζει τη δραστηριότητα του "902" και να μην ακούγεται η φωνή του. Με την ευκαιρία λέω: Επειδή ο κ. Καρατζαφέρης συνηθίζει στην ψευτιά, ας πει επιτέλους τι έγινε με αυτήν την κατηγορία κατά του ΚΚΕ, για το "Γερμανό" και τις μετοχές και για άλλα που έχει».

Αναδίπλωση με γελοιότητες 

Το μέγεθος της προβοκάτσιας που επιχείρησε ο Γ. Καρατζαφέρης αποκαλύφθηκε από την προσπάθειά του να τα διπλώσει μετά την παρέμβαση, λέγοντας ότι «μικρομεσαία επιχείρηση στην Ελλάδα σημαίνει μέχρι 50 άτομα», όταν με σαφήνεια η Αλέκα Παπαρήγα είχε κάνει λόγο στη συνέντευξη για μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις, με μικρό αριθμό εργαζομένων, που νομοτελειακά δέχονται το ισχυρότερο πλήγμα από τον ανταγωνισμό με τα μονοπώλια, ειδικά σε συνθήκες κρίσης. Σε ό,τι αφορά την προβοκάτσια για τη «Γερμανός», ο Γ. Καρατζαφέρης γελοιοποιήθηκε όταν ισχυρίστηκε ότι «εντάσσεται σε εκείνο το συμβόλαιο να μην γίνουν κάποιες εξεταστικές και προχωρήσουν ορισμένα πράγματα», σαν να πρόκειται το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο ΛΑ.Ο.Σ. να έχουν στοιχεία σε βάρος του Κόμματος και να μην τα αξιοποιούν για να το χτυπήσουν! Στο ίδιο πνεύμα, προσπάθησε να αφήσει φαιδρά υπονοούμενα, λέγοντας ότι «μια φορά ο κ. Γερμανός δεν είναι μέλος του ΛΑ.Ο.Σ., κατά καμία έννοια».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 15 σχόλια

23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:53 μ.μ.

Πολύ λίγος για το ΚΚΕ.

23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:48 μ.μ.

Επειδή δεν είναι ξεκάθαρο από τον σχολιασμό σας. Το "βαθύ κόκκινο" τι θέση παίρνει για όσα λέγονται στο απόσπασμα από το ALTER;
Είναι υπέρ του Μαΐλη, του Καρατζαφύρερ, των γνωστών (και μη εξεραιταίων) δημοσιολόγων του ALTER, ενάντια σε όλους τους προηγούμενους, υπέρ όλων των προηγούμενων, τι τελικά;

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:26 π.μ.

Ο ακροβάτης της ακροδεξιάς τόλμησε να υπερασπιστεί πιο πριν τα προνόμια των βολευτών. Είπε μάλιστα σε κάποια φάση "σιγά τα προνόμια"!!! Την ώρα που κόβουν μισθούς και συντάξεις. Δηλαδή δε φτάνει στις Αντουανέτες της πολιτικής που μας χρεοκόπησαν, θέλουν και άλλα. Πήδημα θέλουν στην πραγματικότητα. Για τις απολύσεις: κανένα αριστερό κόμμα δεν είναι υπέρ των απολύσεων. Ο Μαϊλης είπε ότι για άλλη ΑΙΤΙΑ κάποιος μικρομεσαίος διώχνει εργαζόμενο (κρίση - ύφεση - πτώχευση), και για άλλη η πολυεθνική (κέρδος, εκμετάλλευση). ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Αριστερά είναι αντίθετη σε όλες τις απολύσεις τις οποίες θεωρούμε αποτέλεσμα του καπιταλισμού. Η προπαγάνδα του σιχαμένου δε θα περάσει. mitsos175.

24 Σεπτεμβρίου 2011 στις 2:29 π.μ.

TRASH Κόψε τις αστειότητες. Αλήθεια δεν ξέρεις την θέση του μπλοκ μας απέναντι στο ακροδεξιό-ρατσιστικό πολιτικό συνονθύλευμα του Καρατζαφύρερ;

Ούτε γνωρίζει την θέση μας απέναντι την δημοσιοκαφρίλα που στελεχώνουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης;
Περίεργο. Και σε θεωρούσαμε τακτικό αναγνώστη του μπλοκ μας.

Λογικά θα έπρεπε να γνωρίζεις και την θέση μας απέναντι στις απολύσεις που έχουν γίνει σε «902» και «Τυποεκδοτική». Εχουμε αναφερθεί σ’ αυτό δεκάδες φορές και θα ήταν πλεονασμός να την επαναλάβουμε.

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2011 στις 2:43 π.μ.

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΜΑΪΛΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ 902

Επειδή η εργοδοσία 902-ΚΚΕ, όταν χρειάζεται να δικαιολογήσει δημόσια όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα στο σταθμό, καταφεύγει συνέχεια σε ψέματα, λάσπη και συκοφαντίες, θα θέλαμε να θυμίσουμε στον κύριο Μαϊλη τα εξής:

Οι 21 από τους 23 εργαζόμενους που έχουνε απομακρυνθεί από το σταθμό από το Δεκέμβρη του 2010 μέχρι σήμερα, ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝΕ χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, αλλά με ΜΟΝΟ στοιχείο διάκρισης το ό,τι ΔΕΝ ήταν μέλη του ΚΚΕ – ΚΝΕ. Η εξαίρεση αφορά δύο νεαρούς δημοσιογράφους – μέλη της ΚΝΕ που προχωρήσανε σε παραίτηση, παραχωρώντας την αποζημίωσή τους στην εργοδοσία 902-ΚΚΕ. Η εργοδοσία ωστόσο διέδιδε σε όλο τον κόσμο και σε μέλη του ΚΚΕ-ΚΝΕ το ψέμα ότι δήθεν όλοι οι απολυμένοι φεύγουνε οικειοθελώς και δίνουνε με χαρά (!) την αποζημίωσή τους στο ΚΚΕ. Κάποια μέλη του ΚΚΕ ακόμα πιστεύουνε και διαδίδουνε αυτό το ψέμα.

Είναι ψέματα κύριε Μαϊλη ότι απολύθηκε πέρσι το Δεκέμβρη πρώτος πρώτος από τον 902 ο εργαζόμενος Δ.Α., που στάθηκε από τους πρώτους κατά των απολύσεων, τη στιγμή που η γυναίκα του ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους;;

Είναι ψέματα κύριε Μαϊλη ότι απολύθηκε πριν από λιγότερο από ένα μήνα ο Α.Μ., πατέρας μωρού 13 μηνών;;

Είναι ψέματα κύριε Μαϊλη ότι απολύθηκε πριν από 5 περίπου μήνες ο Α.Ε., πατέρας κόρης 2,5 χρονών, με γυναίκα άνεργη, μετανάστρια από την Αλβανία;;

Είναι ψέματα κύριε Μαϊλη ότι απολύθηκε πριν από 2 μήνες ο Γ.Α., πατέρας δύο παιδιών κ.ο.κ.;;

Αντί λοιπόν κύριοι της εργοδοσίας 902-ΚΚΕ να απολογηθείτε, όχι φυσικά για τα οικονομικά προβλήματα του ΚΚΕ λόγω της κρίσης, αλλά για την απαράδεκτη και απάνθρωπη συμπεριφορά σας σαν εργοδοσία απέναντι στους απολυμένους, βγαίνετε και λέτε ότι δήθεν όλα αυτά που λέμε στις καταγγελίες μας οι απολυμένοι είναι «για λαϊκή κατανάλωση»;;

Αυτά τα πράγματα είναι ντροπή και όποιος τα ξεστομίζει θα πρέπει να ντρέπεται. Οι προοδευτικοί άνθρωποι, και μεταξύ τους και πάρα πολλοί ψηφοφόροι του ΚΚΕ, δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρέσουνε τέτοιες βρώμικες και ανήθικες συμπεριφορές και πράξεις. Ας το βάλουνε αυτό καλά στο μυαλό τους οι κύριοι της εργοδοσίας 902-ΚΚΕ.

Δ.Μ. – Απολυμένος του 902

24 Σεπτεμβρίου 2011 στις 5:16 π.μ.

Φίλε Thrash νομίζω ότι πριν σχολιάσουμε θα πρέπει να βάζουμε το μυαλό μας να δουλεύει και λίγο! Είναι δυνατόν το κείμενο να ήταν υπέρ του Καρατζαφέρη και στον τίτλο του να τον αποκαλούσε Καρατζαφύρερ; Τέλος πάντων ας ελπίσω πως ήταν μια άτυχη στιγμή απροσεξίας σου αν και οφείλω να ομολογήσω πως και εγώ τα έχω πάρει λίγο με το μπλόκ σε αυτό το θέμα, αν είναι δυνατόν όμως να το βάζω στο ίδιο τσουβάλι με το κάθε φασιστοειδές.

Κατά τα άλλα και για να είμαι ποιο ξεκάθαρος στον κύριο Ανώνυμο των 2:43 π.μ. καθώς και στο μπλόκ θα ήθελα να διατυπώσω και την δική μου οπτική γωνία για τους Απολυμένους. Λάθος μεγάλο του ΚΚΕ που τους απέλυσε τώρα, αυτό θα έπρεπε να το είχε κάνει χρόνια πριν και χωρίς ίχνος συγκίνησης για το αν είναι πολύτεκνοι ή για οποιοδήποτε άλλο προσωπικό πρόβλημά τους. Τι δουλειά μπορεί να έχει ένας εργαζόμενος στον 902 χωρίς αυτός να είναι μέλος του ΚΚΕ (κάποιοι δεν ήταν ούτε καν φίλοι!;;) και ιδικά όταν αυτός ο εργαζόμενος ασκεί το επάγγελμα του δημοσιογράφου; πως βρέθηκε εκεί; Ήτανε μέλος του ΚΚΕ, εργαζότανε στον "902" και κάποια στιγμή θέλησε για τον Α ή Β λόγο να φύγει από αυτό το "παλιοκόμμα"; Αν δεν παραιτούνταν (το ποιό τίμιο) ο ίδιος δεν έπρεπε κάποιος να τον "βοηθήσει" ώστε να φύγει από τον σταθμό όργανο προπαγάνδας του "παλιοκόμματος" και να ψάξει να βρει μια φυσιολογική δουλειά; Αν δεν ήτανε μέλος του κόμματος πριν τον προσλάβουν ποιος σκατά τον προσέλαβε;

Μερικές ερωτήσεις ρε "Βαθύ Κόκκινο". Πως θα σας φαινότανε ένα μέλος ή φίλος του ΚΚΕ ή ένας οποιοσδήποτε κομμουνιστής τέλος πάντων εργαζότανε στο "Τηλεάστυ";;; Το΄ίδιο ή και χειρότερο δεν είναι το να δουλεύει κάποιος στον "902" όχι μόνο χωρίς να είναι μέλος του ΚΚΕ που θα έπρεπε να είναι η μοναδική προϋπόθεση αλλά χωρίς να είναι καν κομμουνιστής (είχαμε και τέτοια περίπτωση); Τι πρέπει να αναρωτηθούμε, γιατί το ΚΚΕ απέλυσε από το σταθμό του και γενικά από τις επιχειρήσεις του (σχεδόν το ίδιο είναι) υπαλλήλους που δεν ήταν μέλη του ή το πως βρέθηκαν όλοι αυτοί να δουλεύουν εκεί μέσα τόσα χρόνια;
Τα αστικά κόμματα παίρνουν τρελές επιδοτήσεις από τους κεφαλαιοκράτες προεκλογικά και μετεκλογικά και καλά κάνουν γιατί τα συμφέροντά των κεφαλαιοκρατών υπερασπίζονται, αυτό το ξέρουμε όλοι. Το ότι το ΚΚΕ επιδοτεί μόνο του τον εαυτό του από τις δικές του επιχειρήσεις δεν είναι μια απόδειξη ότι δεν είναι αστικό κόμμα. Ως μη αστικό κόμμα που θα βρει τα έσοδα ώστε να κάνει την προπαγάνδα που κάνει και να αντεπεξέλθει στην οποιαδήποτε σύγκρουσή με την εξουσία; Ο Καρατζαφύρερ και ο κάθε καρατζαφύρερ καλά κάνουν και πυροβολούν το ΚΚΕ με αυτά τα όπλα γιατί έχουν συμφέρον να το κάνουν αυτό καθώς το συμφέρον τους πάει χέρι, χέρι με το κεφάλαιο. Εσείς που το πυροβολείτε με τα ίδια όπλα και στο ίδιο σημείο με τον κάθε καρατζαφύρερ τι ρόλο "βαράτε"; Και μην διανόηθείτε να πείτε ότι όλα αυτά που σας έγραψα δεν είναι οφθαλμοφανέστατα! Δεν νομίζω να είμαι κανένας γκουρού που βλέπει πράγματα που δεν βλέπετε.

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2011 στις 9:24 π.μ.

Πολυ καλα τα πε ο Μαιλης.

Αλλα το ΚΚΕ χρειαζεται σε αυτην την φαση πιο δυναμικους συντροφους να βγουν μπροστα.

Θα συμφνησω και γω με τον TRASH παραπανω.

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:57 π.μ.

Εσένα δε συγχωρώ γιατί πολλοί ακόμα και χωρίς να έχουν έβαλαν για την αποζημίωση σου .

Εσένα δε συγχωρώ γιατί ξέρεις καταστάσεις και τι πόλεμος γίνετε και παρόλα αυτά διάλεξες στρατόπεδο .

Εντέλει εσένα δε συγχωρώ γιατί παρόλο που ήσουν εκεί μέσα δεν κατάλαβες τίποτα και έφυγες όπως τόσοι άλλοι ... Καλή σου τύχη

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:12 μ.μ.

3 λαλουν και 2 χορευουν!! αυτο μονο! πρωην εργαζομενος στον 902!

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:13 μ.μ.

Δ.Μ-απολυμένε- στον καπιταλισμό δεν υπάρχουν ευαισθησίες και κοινωνικά κριτήρια παραμόνο άγριες ταξικές αντιθέσεις.Όπως ξέρεις και έχεις διαπιστώσει το ΚΚΕ υπερασπίζεται με αυταπάρνηση τα συμφέρντα των εργαζομένων,των λαίκων στρωμάτων,των επαγγελματιών που τους αναγκάζουν τα μονοπώλια σε απάνθρωπες απωλύσεις,τους ανέργους που υποφέρουν από τις συνέπιες της καπιταλιστικής κρίσης.Μη το βάζεις κάτω πάλαιψε και διεκδίκησε μαζί με το ΚΚΕ και το ταξικό εργατικό κίνημα για να αλλάξουμε αυτές τις πολιτικές.Εντάξου στις επιτροπές ανέργων του ΠΑΜΕ για την ανατροπή αυτής της κατάστασης για το μέλλων το δικό σου και των παιδιών σου.Γιά να ανοίξει ο δρόμος για την ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ και το ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2011 στις 1:19 μ.μ.

"Δυστυχώς τα έσοδα του ΚΚΕ μειώθηκαν λόγω κρίσης. Ξέρετε, αυτοί που δίναν 50 ευρώ, δίνουν 10 ή 1 ευρώ, μοιράζουμε κουπόνια τους ενός, των δύο, των τριών, των πέντε ευρώ, που αυτό ήταν αδιανόητο πριν πέντε ή έξι χρόνια. Επομένως περιορίζεις τις δραστηριότητές σου. Θα μπούμε στην ίδια μοίρα με αυτούς που στηρίζουν το σύστημα, ψηφίζουν μνημόνια; Εμείς ποτέ δεν κατηγορήσαμε μικρομεσαίες επιχειρήσεις γιατί απολύουν προσωπικό και γίνονται αποκλειστικά οικογενειακές, ακόμα κι όταν εκμεταλλεύεται, με την υπεραξία των εργαζόμενων, δεν μπορεί να ζήσει αυτή η επιχείρηση, εδώ κλείνουν μεγάλες επιχειρήσεις...

Οταν εμείς αντιπαλεύουμε την ανεργία, την αντιπαλεύουμε σαν γέννημα του συστήματος. Είναι άλλο πράγμα αν υπάρχουν επιχειρηματίες που παίρνουν τα κεφάλαιά τους και τα πάνε έξω και μειώνουν την παραγωγή εδώ ή κλείνουν τις επιχειρήσεις και αφήνουν τον κόσμο απλήρωτο, είναι πολύ πιο σύνθετα ζητήματα, εξ ου και δίνουμε βάρος στην υπεράσπιση των ανέργων.

Και να σας πω και κάτι άλλο, ας ψαχτούν σ' όλα τα μέσα ενημέρωσης τι καθεστώς υπάρχει. Η κατάσταση είναι τραγική για τους εργαζόμενους, και ο άνεργος είτε απολύεται από το ραδιοσταθμό του ΚΚΕ είτε από δεν ξέρω εγώ από ποιο σταθμό, είτε απ' την ΕΡΤ, είναι άνεργος και δεν έχει προοπτική. Εμείς ακριβώς όμως, με νύχια και με δόντια, αυτό το σύστημα το παλεύουμε. Να έχεις δηλαδή ανθρώπους και να μην τους πληρώνεις; Τουλάχιστον έστω να μπουν στο Ταμείο Ανεργίας, αυτό το ψωροεπίδομα που παίρνουν, τι να κάνεις; Δηλαδή, δεν καταλαβαίνω, αυτοί που μας λένε να περικόψουμε το φαγητό μας, τι μας λένε, ότι μπορεί να έχουμε και υπαλλήλους;"

Αλέκα Παπαρήγα - "Ριζοσπάστης"

Τα ίδια δεν λένε και ο Μάνος ο Σκάι, ο Πρετεντέρης και όλο το κακό συναπάντημα για να δικαιολογήσουν τις απολύσεις που γίνονται; Και γιατί δεν απαντάει στο απλό ερώτημα; Τι δουλειά έχει ένα ΚΚ να έχει επιχειρήσεις στον καπιταλισμό; Και μην μου πουν η κουκουέδες ότι το μεγαθήριο της Τυποεκδοτικής το έκαναν για να τυπώνουν τον Ριζοσπάστη γιατι αυτό δεν το πιστευουν ουτε τα μικρά παιδιά.

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2011 στις 1:43 μ.μ.

Η οργανωτική συγκρότηση και η λειτουργία του ΚΚΕ είναι ο δημοκρατικός συγκεντρωτισμός, η συλλογικότητα, ο έλεγχος, η κριτική και αυτοκριτική.

Γι' αυτό ακριβώς το ΚΚΕ δεν είναι διάσπαση της διάσπασης ...

Πότε θα σταματήσετε να αναπαράγεται τις μπαρούφες του κάθε Καρατζαφέρη ... σαν αριστερές κουτσομπόλες ?

Πρέπει ακόμα και σε σας να εξηγούμε τα αυτονόητα ή διαστρεβλώνεται το θέμα επίτηδες ?

24 Σεπτεμβρίου 2011 στις 3:41 μ.μ.

Γιώργη, αρχικά να παραδεχτώ πως ο τρόπος που έβαλα το ερώτημα στο αρχικό μου σχόλιο, άγγιζε τα όρια της προβοκάτσιας, και μάλιστα μπορεί να έχεις δίκιο αν τα πήρες σε προσωπικό επίπεδο με την πάρτη μου.
Ομως, στην αρχική ανάρτηση εκείνο που φαίνεται είναι τρία φασισταριά να σφυροκοοπούν έναν γέρο άνθρωπο, χωρίς να τον αφήνουν να αρθρώσει ουσιαστικά αντίλογο, και μετά αδελφομένοι να δίνουν τον λόγο στον αρχιφασίστα για να κλείσει το "θέμα".
Από την άλλη για το θέμα των απολύσεων στον 90,2 έχουν προβληθεί από το "βαθύ κόκκινο" και απόψεις που δεν απέχουν πολύ από αυτά που έλεγε η τσιριμπίμ-τσιριμπόμ παρουσιάστρια του ALTER. Οπότε ελπίζω να κατανοείς πως πολιτικά έμπαινε ένα ζήτημα, το οποίο δεν ήταν βέβαια (ελπίζω να μην εκλείφθει έτσι) το εάν είσαι με τον Καρατζαφύρερ ή όχι. Γνωρίζω πολύ καλά τι είσαι, τόσο εσύ όσο και το μπλογκ. Για αυτό εξάλλου και το έχω υπερασπιστεί επανειλημένα από επιθέσεις τρίτων, για αυτό και έχω ποστάρει στο δικό μου μπλοκ το λινκ για το ράδιο του "βαθύ κόκκινο".
Εν πάση περιπτώση, μετά την προσθήκη της απάντησης του Ριζοσπάστη κάτω από το βίντεο, καμμία και από κανέναν παρεξήγηση δεν μπορεί πλέον να υπάρχει.
Κατά συνέπεια το αρχικό μου σχόλιο αποσύρεται, μην έχοντας κάποιο νόημα πλέον.

24 Σεπτεμβρίου 2011 στις 3:46 μ.μ.

Y.Γ.
Κατά τα υπόλοιπα με κάλυψε ο TROJAN SPEECH

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2011 στις 9:01 μ.μ.

RED. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΩΝ JUMBO ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ,ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΕ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΟΥ ΕΧΩΝΤΑΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΥΜΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο 902. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ(ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ)ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 902 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΟΙΔΕΣ ΒΑΛΟΥΝ ΟΜΑΔΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ! ΦΤΑΝΕΙ !

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger