Home » , » «Υπουργέ, προλαβαίνουμε να φύγουμε;».

«Υπουργέ, προλαβαίνουμε να φύγουμε;».

Από giorgis , Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011 | 5:20 μ.μ.

Καταπληκτική η ατάκα που είπε ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, Π. Δημητρουλόπουλος, απευθυνόμενος στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα: «Υπουργέ, προλαβαίνουμε να φύγουμε;».

Αρχίζουν λέτε να έχουν εφιάλτες τα καλόπαιδα που στελεχώνουν τον κυβερνητικό κοινοβουλευτικό θίασο; Υπάρχει περίπτωση να μην είναι μακριά ο καιρός που θα αναβιώσουν τα λαϊκά δικαστήρια –όπως αυτά που είχε φτιάξει το ΕΑΜ για να απολογηθούν τα ντόπια καθάρματα που υπήρξαν δήμιοι και βασανιστές του λαού μας συνεργαζόμενοι με τον κατακτητή- τούτη την φορά με την κατηγορία για εγκλήματα κατά του εργαζόμενου λαού  και ξεπούλημα του τόπου;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

22 Σεπτεμβρίου 2011 στις 1:10 π.μ.

Στην ουσία του σχολίου συμφωνώ. Ωστόσο είναι σημαντικό να γνωρίζουμε οτι δεν είχαν τέτοια δικαιοδοσία τα Λαϊκά Δικαστήρια αλλά μόνο ο Ε.Λ.Α.Σ. Αξίζει να παρουσιάσει κάποιος το ιδιότυπο "κράτος" που οργανώθηκε στα χρόνια της κατοχής στην Ελεύθερη Ελλάδα και να διδαχθεί από αυτό το ιστορικό παράδειγμα. Αξιόπιστη πηγή θεωρώ: Γεωργούλας Μπέικος "Η Λαϊκή Εξουσία στην Ελεύθερη Ελλάδα" από εκδόσεις Θεμέλιο.

Αυτά επειδή νομίζω ότι θα ενδιαφέρει κάποιους.

Ανώνυμος
22 Σεπτεμβρίου 2011 στις 2:51 μ.μ.

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΟΡΘΟΝ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger