Home » , » Εκπομπές στο διαδικτυακό μας ρ/σ

Εκπομπές στο διαδικτυακό μας ρ/σ

Από giorgis , Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 | 6:59 μ.μ.

Μια σειρά ενδιαφέρουσες (πιστεύουμε) εκπομπές ετοιμάζουμε για τον ραδιοφωνικό διαδικτυακό σταθμός μας. Ανάμεσα σ’ αυτές θα ακουστεί ένα αφιέρωμα από τον αγωνιστή-συγραφέα Γιώργο Αλεξάτο με θέμα το μεταπολεμικό λαϊκό τραγούδι βασισμένο πάνω στο βιβλίο του «Το τραγούδι των ηττημένων» το οποίο αναφέρεται στις κοινωνικές αντιθέσεις σε συνάρτηση με το λαϊκό τραγούδι στη μεταπολεμική Ελλάδα. (Αποσπάσματα απ’ το βιβλίο αυτό θα παραθέσουμε στο μπλοκ μας).

Παράλληλα ετοιμάζουμε μια σειρά εκπομπών με συνεντεύξεις από δεκάδες αγωνιστές οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στην δραστηριότητα των οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς από το 1960 μέχρι σήμερα. Μέσα από τις αφηγήσεις τους θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε το κίνημα της «εκτός των τειχών» αριστεράς όπως εκφράστηκε από τις εξωκοινοβουλευτικές συλλογικότητες.

Προς το παρών ακούστε ανάμεσα στα άλλα και μια συνέντευξη που πήραμε από ταξικούς συνδικαλιστές οι οποίοι αναφέρονται στο ποια πρέπει να είναι η απάντηση του εργατικού κινήματος στην πρωτοφανή επίθεση που δέχεται απ’ τις δυνάμεις τους κεφαλαίου και το πολιτικό τους προσωπικό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger