Home » , » "Ζεσταίνουν" το χατί της τρομοϋστερίας;

"Ζεσταίνουν" το χατί της τρομοϋστερίας;

Από giorgis , Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011 | 2:44 π.μ.

Είναι φανερό ότι στις συγκεκριμένες συνθήκες για το κράτος και τους μηχανισμούς του είναι αποτυχημένη κάθε προσπάθεια να «ζεστάνουν» το χαρτί της τρομοϋστερίας για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από την επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας που με τόσο θέρμη υπηρετεί η μνημονική κυβέρνηση του ΓΑΠ-Τσολάκογλου.

Το τελευταίο μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπάρχει καμιά οργάνωση ένοπλης μειοψηφικής βίας με έντονη παρουσία και ούτε σε μονόστηλο αστικών φυλλάδων δεν αναφέρονται ενέργειες κάποιας οργάνωσης που αμφισβητεί ένοπλα το αστικό καθεστώς.

Το γράφουμε αυτό γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε την έντονη κινητικότητα που δείχνουν τις δυο τελευταίες μέρες τα καλόπαιδα της «αντιτρομοκρατικής». Δεν μπορεί να ξέρουμε τους σχεδιασμούς που έχουν οι υφιστάμενοι του Παπουτσή –προφανώς κατόπιν κυβερνητικής εντολής- αλλά και ενόψει των επικείμενων λαϊκών αντιδράσεων δεν θα μας έκανε εντύπωση να ακούσουμε τις επόμενες μέρες για ..εμπλοκή Ελλήνων στην διεθνή «τρομοκρατία» … αφού οι ντόπια μας τελείωσε.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 3:03 π.μ.

rixneis adeia na piaseis gemata :P

alla 8a itan klassikh sintagi...toso klassikh pou aporw pios 8a "psarwne"

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger