Home » » Συμπλοκές μεταξύ ΠΑΜΕ και άλλων διαδηλωτών

Συμπλοκές μεταξύ ΠΑΜΕ και άλλων διαδηλωτών

Από giorgis , Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011 | 3:05 μ.μ.

Το βίντεο είναι από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega διαδήλωση στην Αθήνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού είναι εντυπωσιακή η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. (Αυτό για την πάρα πολύ ισχυρή περιφρούρηση της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ, που μάλιστα απ’ ότι λέει ο δημοσιογράφος του καναλιού «είχε χρόνια να δει» δεν το πολυκαταλάβαμε. Που αποσκοπεί και τι σκοπό έχει; Δεν μπορούμε φυσικά να πιστέψουμε ότι το ΠΑΜΕ φοβάται μην μπουκάρει ο κόσμος μέσα στην βουλή όταν θα αρχίσει η ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο και ανέλαβε να την περιφρουρήσει.
Αλλοι διαδηλωτές επιτέθηκαν στην περιφρούρηση του ΠΑΜΕ και έχει πέσει άγριο ξύλο μεταξύ των διαδηλωτών. Αργότερα που θα ρθουν σύντροφοι που τώρα είναι αδύνατη η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους θα έχουμε αναλυτική ανάρτηση. Ενας διαδηλωτής είναι σοβαρά τραυματισμένος).

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 35 σχόλια

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 3:35 μ.μ.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.....!!!! ΛΥΠΗΣ....!!! ΜΟΛΟΤΟΦ σε διαδηλωτές του ΠΑΜΕ. Ξύλα και πέτρες εκατέρωθεν...! Βαρειοί τραυματισμοί...! ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.....! ΜΙΣΟΣ "ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ" κατά του ΠΑΜΕ και εκατέρωθεν. ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ που δεν ειχαμε δει ποτέ στην Ελλάδα.

APLOS ARISTEROS ANENTAXTOS

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 3:51 μ.μ.

Όλοι αυτοί οι ''σύντροφοι '' που θέλαν να μπούνε στη βουλή γιατί πήγαν απο τη μεριά που είναι το πάμε και δε πήγαν απο τον ευαγγελισμό ας πούμε που είναι και ένα σωρο γραφεία και πρεσβείες???εεεε???τα καταφεραν πάλι να ψιλοδιαλύοσυν την πορεία..

pantatetoia
20 Οκτωβρίου 2011 στις 3:53 μ.μ.

και σε είχα για σοβαρό.
"...φοβάται μην μπουκάρει ο κόσμος μέσα στην βουλή όταν θα αρχίσει η ψηφοφορία...."
όσο μπήκε χθές, το καλοκαίρι, τον Μάη και πέρισυ.
Ρε δεν αφήνεται τις βλακείες που δίνεται άλοθι στους παρακρατικούς με τη συμπαράσταση των κατα φαντασίαν "αντιεξουσιαστών" να χτυπάνε τις διαδηλώσεις των απεργών.
Φαντάζομαι οτι αν σκοτωθεί κάποιος θα το καταλογίσετε στην αντεπανάσταση.
Αν θέλετε να διατηρήσετε έστω και την τελευταία στιγμή την αξιοπρεπειά σας θα πρέπει να καταδικάσετε τον εγκληματικό πετροπόλεμο ενάντια σε κομμουνιστές, απεργούς και διαδηλωτές.
Αίσχος

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 3:54 μ.μ.

"Αλλοι διαδηλωτές επιτέθηκαν στην περιφρούρηση του ΠΑΜΕ και έχει πέσει άγριο ξύλο μεταξύ των διαδηλωτών."

διαδηλωτές είναι οι ασφαλίτες;
διαδηλωτές είναι αυτοί που προσπαθούν να σκοτώσουν άλλους Έλληνες με πέτρες;

Με στέλνετε πίσω 22 χρόνια (στο ΚΚΕ, γιατί είναι προτιμότεροι αυτοί έστω και αν έχουν πουλημένη ηγεσία από τους προβοκάτορες του πασοκ και της ασφάλειας)

Κρίμα..

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 5:28 μ.μ.

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ!!! ΆΛΛΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ" ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ; ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!! ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΟΤΑΝ (ΚΑΙ ΑΝ)ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 5:34 μ.μ.

εδω και μερες στα σιτε των αναρχοαυτονομοπρακτορων εδειχναν οτι ετοιμαζουν επιθεση εναντια στα παμε.
Εφοδιασμενοι με πετρες μολοτοφωφ και στυλιαρια επιτεθησαν στο παμε .στα μπλοκα στου παμε υπαρχουν νεοι ηλικιωμενοι γυναικες και παιδια.η επιθεση με οπλισμο εναντια σε αοπλους εινε δολοφονικη επιθεση .παλι προσπαθουν να διαλυσουν τις μεγαλες συγκεντρωσεις του λαου.ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕς ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΧΩΡΙς ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ!

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 5:40 μ.μ.

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ. ΓΕΛΑΣΤΗΚΑΝ ΟΜΩΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 6:06 μ.μ.

Ενας ακομη βολικός θάνατος...
Μια ακόμη διαλυμένη διαδήλωση...
Τωρα είναι αναγκασμένοι και η Αλέκα και ο Τσίπρας και η υπόλοιπη αριστερά να κάτσουν μαζί, καΙ ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΘΟΎΝ ΑΝ ΔΕΝ μας πούν τι έγινε..
Είναι απαίτηση, στην μνήμη έστω αυτού του ανθρώπου...

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 6:27 μ.μ.

εισται σοβαροι???? Το κκε εδειξε ακομα μια φορα την ξεπουλημενε σταση του.Ειναι πλεον ενα καθαρα αστικο κομμα το μονο που εκανε ηταν να περικυκλωσει τη βουλη για να την προστατεψει!!!!! Δεν διστασε να επιτεθει να χτυπισει και να τραμπουκισει ασχετο κοσμο ακομα και ηλικιωμενους και μιλατε απο πανω.Και μιας και λετε για αναρχικους κτλ τα μελη του δεν πληρωνω γιατι τα χτυπησε??φοβηθηκε??αντε ολο μιλατε χωρισ να ξερετε

Soviet
20 Οκτωβρίου 2011 στις 6:49 μ.μ.

Ο αγώνας έρχεται από μακριά και θα κρατήσει ακόμα μέχρι την τελική νίκη. Οι κρατικοί υπάλληλοι που χτύπησαν την πορεία είχαν διάφορους σκοπούς:

1. Να διαλύσουν την ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ διαδήλωση. Δεν το κατάφεραν αρχικά αφού οι δυνάμεις μας ανασυντάχθηκαν. Αυτό ήρθαν να λύσουν τα ΜΑΤ μισή με μία ώρα μετά, και το κατάφεραν. Το 'να χέρι νίβει τ' άλλο.

2. Να τρομοκρατήσουν γενικότερα τον κόσμο για να μπορούν ευκολότερα να αντιμετωπίσουν μακροπρόθεσμα την εργατική-λαϊκή πάλη, να την απαξιώσουν στα μάτια των εργαζομένων, στο σύνολό τους.

3. Να αμαυρώσουν διεθνώς την ταξική πάλη. Οι χτεσινές και σημερινές εικόνες των απεργιακών συγκεντρώσεων εμπνέουν παγκοσμίως.

4. Τον αντικειμενικό σκοπό που πάντα έχουν: Να καναλιζάρουν το εργατικό-λαϊκό κίνημα για να γυρίσει την πλάτη του στην σοσιαλιστική-κομμουνιστική προοπτική, στην πάλη για εργατική λαϊκή εξουσία: "Κάντε ό,τι θέλετε, πείτε ό,τι θέλετε, το σύστημα, η αστική εξουσία, να σωθεί."

Πολύ θα θέλαμε ο αγώνας μας ενάντια στην αστική εξουσία και το καπιταλιστικό/ιμπεριαλιστικό σύστημα να μπορούσε να λάβει νικηφόρο τέλος μετά από ένα επιτυχημένο απεργιακό διήμερο όπως το τελευταίο. Μακάρι, επίσης, να υπήρχαν εργατικές ταξικές δυνάμεις, εκτός από το ΠΑΜΕ, που θα πάλευαν πραγματικά για να "μπουκάρει ο κόσμος μέσα στην βουλή όταν θα αρχίσει η ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο", με νικηφόρα προοπτική, μακροπρόθεσμη, με συνέχεια/συνέπεια. Δηλαδή δυνάμεις που θα μετέτρεπαν τον πολιτικό αγώνα της απεργίας ενάντια στο κεφάλαιο και τους πολιτικούς του εκπροσώπους, σε εργατική/λαϊκή εξέγερση με στόχο την πολιτική εξουσία.

Η απεργια χτυπήθηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο από το γνωστό βηματισμό κράτους-"παρακράτους"(δηλαδή πάλι κράτους). Οι εργάτες σήμερα έχασαν ακόμα και έναν μαχητή τους για αυτή τους την αποστολή.

Είμαι απεργός, συμμετείχα στην πανεργατική απεργία, μαζί με το ΠΑΜΕ. Δεν το εκπροσωπώ, ούτε θα συνεχίσω κάποια πολιτική-ατομική αντιπαράθεση ανώνυμη ή επώνυμη, δίνω προτεραιότητα στη φυσική πολιτική, ταξική αντιπαράθεση. Δεν νομίζω να μπορεί να δοθεί κάποια λύση από εδώ.

Ντροπή σε όλους και όλες που απλά πιθηκίζουν την αστική προπαγάνδα για τις περιφρουρήσεις των εργατών στις απεργίες τους. Ντροπή τους επίσης γιατί ακόμα και το ΣΚΑΙ το κάνει καλύτερα...

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ.
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ/ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 6:49 μ.μ.

Επειδή τα είδα όλα και μόνο ντροπή αισθάνομαι για ότι συνέβη σήμερα, "αδελφός τον αδελφό", ενώ οι απο πάνω ψηφίζουν τη καταδίκη μας, τώρα που βρήκαν ο ένας τον άλλον ταξικό εχθρό, ας εξολοθρευτούμε μόνοι μας.
Ανένταχτη αριστερή

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 7:50 μ.μ.

μπραβο τον βρικατε τον εχθρο οι αναρχικοι τα καναν ολα.Για τους παμιτες που συνεργαζονταν με τους μπατσους και δεν αφηναω τον κοσμο να πλησιασει στη βουλη θα πειτε κατι??
Υ.Γ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΤΛ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ??

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 8:04 μ.μ.

Τραγικό γεγονός...ένας ανένταχτος ψηφοφόρος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 8:09 μ.μ.

Αποκλειστικά υπεύθυνο για τα σημερινά (20-10-11) γεγονότα στο Σύνταγμα είναι το ΚΚΕ. Η απόφασή του να μονοπωλήσει τη διαδήλωση στο Σύνταγμα και να καταλάβει μονοπωλιακά το πάνω διάζωμα (Β. Αμαλίας) πάρθηκε για λόγους τηλεοπτικής και πολιτικής υπεραξίας και ήταν μία πράξη επιθετική απέναντι στην κοινωνία. Αποφάσισαν να αποκλείσουν την πρόσβαση του κόσμου προς τη Βουλή, ανοίγοντας το δρόμο για τους βουλευτές, προκειμένου να πανηγυρίσουν την έξοδο των δικών τους βουλευτών, των βουλευτών υποτίθεται του ‘όχι’.

Χρησιμοποιώντας την περίφημη περιφρούρησή του –η οποία συνετρίβη με το πρώτο μπαμ και διεσώθη πρόσκαιρα με την συνεργασία και την επέμβαση των ΜΑΤ- εμπόδισε, σαν δύναμη καταστολής, την διέλευση στους πολίτες.

Οι προκλητικές δηλώσεις των προβεβλημένων στελεχών του κόμματος περί προβοκατόρων, κουκουλοφόρων και άλλα ηχηρά παρόμοια πυροδότησαν από μέρες το κλίμα. Προσπάθησαν δε να οικειοποιηθούν το Σύνταγμα, το οποίο κατασυκοφαντούσαν και λοιδορούσαν από την στιγμή που έγινε χώρος δημόσιος, χώρος της Άμεσης Δημοκρατίας.

Δεν κατάλαβε τίποτε το ΚΚΕ από τον Δεκέμβρη του ’08, όταν έντρομο ζητούσε τη βοήθεια του Καραμανλή με επίσημες επισκέψεις. Οι καιροί των ροπαλοφόρων του ΚΚΕ πέρασαν ανεπιστρεπτί, όπως πέρασε και η εποχή που έκοβαν χέρια και έβγαζαν τα μάτια των ανήμπορων αρχειομαρξιστών και τροτσκιστών.

Το αντιεξουσιαστικό κίνημα, που τα τελευταία 30 χρόνια μπαινοβγαίνει στις φυλακές και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης της κοινωνίας ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο, έχει αποκτήσει δύναμη, δυνατότητα και συνείδηση.

Ας μην παρασύρεται το κόμμα από τη γνωστή του τακτική στο χώρο των πανεπιστημίων. Η κοινωνία είναι μια σκληρή πραγματικότητα, ένας ωκεανός, όπου αρκεί ένας μικρός κυματισμός για να πνίξει κάθε ολοκληρωτισμό.

Η Άμεση Δημοκρατία αναδύεται στα συντρίμμια του παλιού κόσμου.

Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας"

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 8:36 μ.μ.

Με μια αψυχολόγητη απόφαση το ΠΑΜΕ προκάλεσε νωρίτερα το μεσημέρι ένταση όταν μέλη του έκαναν αλυσίδα για να μην περάσει η πορεία του Εργατικού Κέντρου από την κεντρική πλατεία.Εκεί, το ΠΑΜΕ είχε μεταφέρει την κινητοποίηση από το δημαρχείο κλείνοντας το δρόμο με απορριμματοφόρα του Δήμου και φορτηγά από νωρίς το πρωί. Όταν γύρω στις 12 το μεσημέρι έφτασε η πορεία 1.000 περίπου διαδηλωτών από το Εργατικό Κέντρο με επικεφαλής μαθητικό μπλοκ, η αλυσίδα που είχαν σχηματίσει μέλη του ΠΑΜΕ κινήθηκε εναντίον τους. Στη συνέχεια υποχώρησε μην επιτρέποντας στην πορεία να περάσει και ακολούθησε το αναπόφευκτο: το μπλοκ των αντειξουσιαστών προχώρησε και συγκρούστηκε με το ΠΑΜΕ, παίρνοντας μπροστά και όσους εκ των ψυχραιμότερων πήγαν να αποτρέψουν τη σύγκρουση. Στη συνέχεια, η πορεία του Εργατικού συνεχίστηκε από άλλο δρόμο, χωρίς να επεκταθούν τα επεισόδια, με το ΠΑΜΕ να συγκεντρώνει την οργή από μέλη της πορείας του Εργατικού, αλλά και οδηγούς ταξί και φορτηγών και μέλη του, κυρίως ηγετικά, να απαντάνε με κατηγορίες για «κουκουλοφόρους» και «προβοκάτορες». Η συνολική εικόνα ήταν αλγεινή, με τα ΜΑΤ να μην χρειάζεται καν να επέμβουν, αλλά να κοιτούν αμέτοχα από τη γωνία της Βλαχλείδη.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΜΙΤΕΣ!!!ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 9:05 μ.μ.

Ημουν παρών χτυπησε,μια ομάδα απο Βασιλέως Γεωργίου με κουκούλες χτύπησε την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ,με φωτοβολίδες γηπέδου,ξύλα και πέτρες.
Δυστυχώς ένα μπλόγκ αχταρμάς που ήθελε μπάχαλο χτυπησε ένα εργατικό μπλόγκ....
Φυσικά επεφυμούσαν οι αγανακτισμένοι με τις Ελληνικές σημαίες μόνο αυτοί...

Για όλα αυτά μια τεράστια θλίψη κρίμα κρίμα,που ειναι η εργατική αλληλεγγύη μεταξλυ των αριστερών μπλογκ,απο έμας που θεωρητικά έχουμε ταξική συνείδηση και θέλουμε την ανατροπή του ατικού κράτους
Απο έναν αριστερό

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 9:07 μ.μ.

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΤΙΛΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Από τη μιά τους ξέρουμε τους διαδηλωτές -το ΠΑΜΕ- οι άλλοι ποιοι ήταν; ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, και ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 9:12 μ.μ.

Nτροπή και έσχος σήμερα. Πόσες βάρκιζες σχεδιάζουν να κάνουν? Πόση προβοκατορολογία και χαβιεδολογία ακόμα? Ντροπή να πέζουν τον ρόλο των ματατζήδων και να φυγαδεύουν λήτες. Να στέλνουν στους μπάτσους εξεγερμένους νέους και αγωνιστές. Παρακαλώ το sait να πάρει θέση

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 9:32 μ.μ.

Συγγνωμη ρε παιδια σημερα ηταν η πρωτη φορα που ενιωσα πως ημουν σε εμφυλιο.Ολη την ωρα γυρνουσα στην πλατεια κ ακουγα κ εβλεπα κοσμο να αγανακτει με το ΠΑΜΕ κ τη σταση του...Μια απλη ερωτηση οταν ο πρεντερης , ο αδωνις κ λοιποι βουλευτες δηλωνουν πως παλι καλα που ηταν το ΠΑΜΕ δεν σας προληματιζει.Οσο κ να λετε για προβοκατσια ειναι η πρωτη φορα που φοβηθηκα.Ημουν στη καραγεωργης σερβιας και απο την μια κατεβαιναν τα ΚΝΑΤ με κρανη κ λοσταρια κ απο την αλλη η αστυνομια.Σημερα το ΚΚΕ εχασε μια μεγαλη ευκαιρια να παρει τον κοσμο που κατεβηκε.Μπειτε μπροστα κ παμε προσταψτε μας απο την αστυνομια οχι μπητε μπροστα και βοηθηστε την αστυνομια.κριμα κριμα

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 9:39 μ.μ.

Το ΚΚΕ συνεχιζει την αλλοπροσαλη σταση του επιδεικνυοντας για μαι ακομα φορα τη συγχυση και το χαμηλο επιπεδο ευφυιας και πολιτικης αναλυσης.οι ανθρωποι πραγματικα ειναι ανεκδιηγητοι. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣΟΚ.

Στο κρεσεντο που εδωσαν 2 εκπροσωποι του στα δελτια ειδησεων ειπαν τα εξης μαργαριταρια:

1) Αρνηθηκαν οτι προστατευαν τη βουλη, τη στιγμη που συσσωμος ο θιασος τους εδινε συγχαρητηρια για αυτο και για το γεγονος οτι προστατευσαν το πολιτευμα.

2) Αποσιωπησαν ΠΛΗΡΩΣ οτι ο νεκρος ΔΕΝ προηλθε απο τα επεισοδια, δε συμμετειχε σε αυτα αλλα ειναι μια ακομα κρατικη δολοφονια απο δακρυγονο, κατα πασα πιθανοτητα ΠΟΛΥ ωρα μετα απο το περας των επεισοδιων.

3) Αποσιωπησαν το γεγονος οτι υπηρξαν εκατερωθεν δεκαδες τραυματισμοι

4) Ειχαν το θρασος να μιλουν για κουκουλοφορους τη στιγμη που επαιζαν πλανα με μελη του ΠΑΜΕ με κρανη και κουκουλες(!), παλουκια να εκτοξευουν πετρες , κροτιδες και παλουκια.

5) Εκαναν οτι δεν ακουσαν την παρεμβαση του μελους του ΠΑΜΕ, γιατρου του Ευαγγελισμου, που επιβεβαιωνε οτι ο θανατος οφειλεται σε χημικα και ΟΧΙ σε τραυματισμο,εμφανιζοντας διγλωσσια και συγχυση.

6) Αποσιωπησαν το γεγονος οτι παρεδωσαν δυο "κουκουλοφορους" στην Αστυνομια. Ταυτοχρονα μιλουσαν για παρακρατικους. Τελικα τι ισχυριζονται οτι εκαναν;παρεδωσαν αστυνομικους στους συναδελφους τους;

6) Ισχυριστηκαν οτι δε ζητησαν την συνδρομη των ΜΑΤ την ωρα που τα πλανα τους διεψευδαν κατηγορηματικα δειχνωντας τη σκουπα ΜΑΤ-ΠΑΜΕ

7) Ειχαν το θρασος να επαιρονται για τη σκληρη και ακαταμαχητη περιφρουρηση. Επιτελους να απαντησουν σε ενα απλο ερωτημα:ή ο νεκρος οφειλεται στις συγκρουσεις οποτε οι ηρωικοι προωθητες της ειρηνοφιλης διαμαρτυριας και της νομιμοτητας απετυχαν τοσο παταγωδως στο εργο τους σε σημειο να ξυλοκοπηθει καποιος μεχρι θανατου ή οφείλεται στην Αστυνομια και τα χημικα οποτε τον εκαναν γαργαρα

8) Ουτε για τα ματια του κοσμου δε ζητητσαν την παραιτηση Παπουτση,!



Ο μυθος περι ασφαλων κινητοποιησεων υπο την αιγιδα του ΠΑΜΕ εσβησε σημερα οριστικα. Η οπορτουνιστικη και προβοκατορικη αποφαση για καταληψη της πλατειας και πωληση τζαμπα μαγκιας απο ανθρωπους που δεν εχουν δει συγκρουση ποτε τους, εκτος αν συχναζουν στα γηπεδα, αποδειχτηκε καταστροφικη, εφερε εκτεταμενες συγκρουσεις, τραυματισμους, δημοσια εκθεση για οπιον γνωριζει, ξεβρακωμα για το ρολο τους στην προστασια και ενα νεκρο απο τα χημικα. Οι αηδιες και οι παλινωδιες των στελεχων του ΚΚΕ δειχνουν οτι εχουν μετανιωσει πικρα για την επιλογη και βρισκονται σε πανικο για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. Ειναι σιγουρο οτι θα αντιμετωπισουν εντονο εσωτερικο προβλημα.

Θερμα και ειλικρινη συλληπητηρια στην οικογενεια του νεκρου.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 9:42 μ.μ.

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΜΑΖΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ...ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΣΕΕ,ΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 9:51 μ.μ.

RED .ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΛΥΠΤΩΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ . ΤΙ ΓΙΑ ΒΓΑΛΣΙΜΟ ΜΑΤΙΩΝ ΤΙ ΓΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΤΙ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕ ΤΗΝ CIA ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΣΑΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΥΜΑ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΞΕΙΠΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 1 ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ !ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΓΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ! ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ? ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΣΠΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΤΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 1 ! ΒΡΕ ΟΥΣΤ! A.. ΞΕΧΑΣΑ! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ (ΚΑΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ?

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 10:06 μ.μ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΙΣΟΤΗΤΑ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ!ΠΑΜΕ

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 10:11 μ.μ.

Ντροπη στους κκεδες που παρ ολη τη προδωτικη τους σταση σημερα τολμανε ακομα και μιλανε και κατηγορουν τον αναρχικο χωρο για συνεργασια με τους μπατσους,ενος χωρου που μετραει σημερα τοσους φυλακισμενους πολιτικους κρατουμενους.ΚΚΕΔΕΣ σημερα οι μπατσοι σκωτοσαν εναν συντροφο σας αλλα δεν βλεπω να σας νοιαζει αλλωστε ειναι γνωστο οτι το κομμα ενδιαφερεται ΜΟΝΟ για τα ψηφαλακια και οτι ΚΝΑΤ+ΜΑΤ=L.F.E

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 10:16 μ.μ.

Ενημέρωση για όσους ΔΕΝ κατέβηκαν στο σύνταγμα.
Τα επεισόδια δεν έγιναν μεταξύ των αναρχικών και του ΠΑΜΕ αλλά μεταξύ του ΠΑΜΕ και ΟΛΟΩΝΝΝΝΝ των άλλων που ήταν στην πλατεία και ήθελαν να πάνε στο σύνταγμα ,,,,δεν αφήναν ούτε τα ταξί ούτε την ΓΕΣΕΕ ούτε τα ΠΟΕ- ΟΤΑ,,,και οπός είναι λογικό έγιναν επεισόδια από τους αναρχικού γιατί ήταν οι μονοί που μπορούσαν να χρησιμοποιούσουν βία ενάντιας σε κομματόσκυλα…
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ τώρα πλέον εκτός από μπλε και πράσινου μπάτσους αποκτήσαμε και κόκκινους..και οπός έλεγε και όλοι η πλατεία (ΚΚΕ το κόμμα σου χαφιέ)

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 10:34 μ.μ.

ΌΣΟΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ:

Σημερα χτυπήθηκε διαδήλωση !

ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ !!

μεγαλειώδης διαδήλωση στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες εργαζομένων.

Το όποιο "αριστερό" άλλοθι μερικών από τους παραπάνω γράφοντες υποστηρικτες της επίθεσης, καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.

Δεν χωρά καμμιά δικαιολογία για την επίθεση αυτή.
Ηταν προσχεδιασμένη με στόχο το κίνημα. Τέλος.!!

Μόνο τυφλός και ηλίθιος, ή φασίστας με αριστερη μάσκα δηλαδή προβοκάτορας - ασφαλίτης που παριστάνει τον αριστερό και εχει εισχωρήσει σε αριστερη οργάνωση, δεν θέλει να το καταλάβει.

Σήμερα φάνηκε ο ρόλος των Κουκουλοφόρων και όσων τους στηρίζουν.
Φάνηκε όταν επιτέθηκαν ΞΕΚΑΘΑΡΑ στους διαδηλωτες ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ..!!
Αυτό ειναι πλέον ξεκάθαρο και φαίνεται από το βιντεο που ενω ο δρόμος στη βουλή ηταν ανοιχτός αφού οπισθοχώρησε το μέρος εκείνο των εργαζομένων που ηταν στο δρόμο που οδηγεί στη βουλή, αυτοί δεν ανεβηκαν πάνω, αλλά επιτέθηκαν στους απεργούς εργατες.

Και επίθεση ΣΕ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΝΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Αυτος ηταν ο ρόλος των ΝΑΖΙ και των φασιστων ιστορικά.

Σήμερα ο ρόλος αυτός (όπως έχει γράψει ο στρατηγός Ατένμπορω της ΣΙΑ) ανατίθεται σε οργανωσεις που πρέπει να "δημιουργήσει η ΣΙΑ όταν δεν μπορεί να διεισδυσει στο ΚΚ, ή στο αριστερό μαζικό κόμμα" οι οποίες πρέπει να λένε τα ιδια με το κίνημα που ειναι αριστερο ή Κομμουνιστικό και να επιτίθενται σε αυτό από τα αριστερα (από το βιβλίο του Λιο Ζαμοιλίσκι) "τα κρυφά ελλατηρια της διεθνους τρομοκρατίας"

και ηγετικά μέλη αυτων των οργανώσεων στρατολογούνται από τις φασιστικές οργανώσεις, τον υπόκοσμο και τον κόσμο της νυχτας, των χουλιγκανς , κ.λ.π.αλλά και "ξεπεσμένους" - ρετάλια αριστερους που καταφέρνουν να στρατολογήσουν εξαγοράζοντάς τους.

Τωρα όσοι νεοι νόμισαν οτι "κάνουν επανασταση" συμμετέχοντας στις ομάδες αυτές, ας σκεφτούν και ας αναλογιστουν ότι:
συνεχιζοντας να στηριζουν αυτές τις ομάδες, στηριζουν το παρακράτος.

Σημερα δολοφονηθηκε συνδικαλιστης, αγωνιστής.
Σήμερα χτυπήθηκε η μεγαλύτερη διαδήλωση των τελευταίων χρόνων

Σήμερα όλοι ηταν εκει ενωμένοι.

Σήμερα όσοι παραμένουν τίμιοι αγωνιστές αριστεροι να παρουν θεση πριν ειναι αργά και χρησιμοποιηθούν ως πολιορκητικός κριός του κράτους των καπιταλιστων και των ιμπεριαλιστων εναντια στο οργανωμενο λαικο κίνημα, παρασυρμένοι από την ψευτικη πλέον και ολοφάνερα προβοκατόρικη άποψη για το ΠΑΜΕ που εκφράζεται από μερικούς εδω.
Όποιος θέλει να αγωνιστεί δεν χτυπά αγωνιστες και εργατες, αλλά αγωνιζεται μαζι τους και ας εχει τυχόν μικροιδεολογικές διαφορές, κύριο ειναι ο αγώνας.

Αριστερος ΔΕΝ ΧΤΥΠΑ ΕΡΓΑΤΕΣ !!!
Δεν χρησιμοποιεί φτηνα αριστερίστικα ιδεολογήματα για να δώσει άλλοθι ΣΕ ΦΟΝΟ ΕΡΓΑΤΗ.!!!

Αυτά τα κάνουν οι προβοκάτορες

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 10:44 μ.μ.

ο Καθένας - και το site- να πάρουν θέση. Ή με τους εργάτες ή με τους ασφαλίτες και τα κοπροσκυλά τους! Και από κοντά όλοι οι γελοίοι του ΣΥΝ. Ωστε κακώς έμεινε στην πλατεία το ΠΑΜΕ.. έπρεπε να πάρει χρονοδιάγραμμα από το "αναρχικό" της ασφάλειας! στο Συνταγμα μπορούν να είναι "αγανακτισμένοι", 300 έλληνες, σπίθες κτλ κτλ αλλά όχι το ΠΑΜΕ σε μια κινητοποίηση που είχε αναγγείλει μέρες πριν... και μέχρι το πρωί κανείς δεν είχε θέσει θέμα "ιδιοκτησιακού" . ΑΙΣΧΟΣ
Κανείς δεν δικαιούται να μένει σε βολική σιωπή...

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 10:49 μ.μ.

Προφανως και τα άτομα που περιφρουρούσαν έπρεπε να φοράνε κράνη!!!!Λογικό είναι όμως να αντιδρά σ'αυτό κάθε αναρχικό στοιχείο,αφού όπως φάνηκε ήθελαν περισσότερα θύματα.πέταγαν ακόμα και μάρμαρα!τι περίμεναν δηλαδή να τους αφήσουν έτσι να τρομοκρατούν τους διαδηλωτές?ας αφήσουν λοιπόν τα σχόλια για τον νεκρό,γιατί ήθελαν περισσότερους!είναι οι ίδιοι που από την προηγούμενη μέρα μέσα απο διάφορα μπλοκ έλεγαν ξεκάθαρα πως θα επιτεθούν στους κνίτες και θα τους εξαφανίσουν!και να θυμίσω κάποια λόγια:''οι πραγματικοί επαναστάτες δεν κυκλοφορούν με κουκούλες,για έναν επιπλέον λόγο:γιατί τον καιρό της επανάστασης ο λαός θα πρέπει να αναγνωρίζει στα πρόσωπα των επαναστατών την πρωτοπορία του.ο λαός δε θεωρεί τιμή του να συναναστρέφεται με κουκουλοφόρους.''CHE GUEVARA

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 11:34 μ.μ.

ΠΟΙΑ πρωτοπορία ρε καημενε??ΤΑ ΚΝΑΤ που φυλαγαν τη βουλη πρωτοπορία αυτα που συνεργαζονταν με τους μπατσους πλακα κανεις
τυχαιο ειναι που οι μπατσοι επιτεθηκαν σε ολους τους διαδηλωτες εκτος απο τα μπλοκ του κκε???????????
και επισης επειδη ξυπνησαν νωρις η πλατεια τους ανηκει??καλο αυτο και σοσισλιστικο ετσι?

20 Οκτωβρίου 2011 στις 11:36 μ.μ.

ενα θα σας πω είμαστε τοσο κορόιδα (του παμε) που στριμοξαμε 4 "αναρχικους"και

αντι να τους αφήσουμε κατω τους διώξαμε με αποδοκιμασίες μόνο, και πράγματι 2

ηλικιωμένοι 2 τέτοιους τους δώσανε στους μπατσους με δυο χαστουκιά μονο.

που φυσικα θα τους αφήσουν αφου ουτε κάνανε κατι που οι μπατσοι ηταν παρόν

ουτε έγινε καμια μήνυση δηλ σπάει καρυδιά ώρες ωρες

οσο για αυτους που φτιάχνουν ιστορίες η αστυνομία επενέβη μετα απο 3/4

της ωρας,

Αλλα στην Βουκουρεστίου χαμηλα που δεν υπήρχαν οι Μολότοφ και μάθαμε να παίρνουμε

τα κοτρόνια που μας πετάγανε τα πράγματα γιναν αλλιώς,και τα ματ μπήκαν στην

μέση όταν οι άλλοι είχαν απωθηθεί,στη σταδιου προς τα κατω για να τους δούμε

αργότερα να "επιστρέφουν"

Η πρώτη δήλωση τις αστυνομίας για την αργοπορημένη επέμβαση ηταν πως δεν

ηταν δίκια τους δουλειά την δήλωση αυτη μετα τον θανατο ενός εργατη την θάψανε

μαζι του.Εδω ομως και το κκε πρέπει να καταλάβει πως η αστυνομια δεν θα γινει

ποτε δημοκρατική,ουτε πως μπορεί να εχει δυο μέτωπα ταυτόχρονος και αν θελει

να αποκλείσει την βουλη ας το κανει μονο του ξέχωρα απο αλλα μπλοκ,γιατι

δημιουργεί άσχημο κλιμα για τον εαυτο του.

Οσο για την αναρχικη κίνηση Αθηνών εχουν το πλεονέκτημα να ειναι αγέλη που χάνεται και

δεν μπορεί να την βρει κανεις. ετσι εχει το πλεονέκτημα να ειναι μόνιμος επιτιθέμενη

Οσο για την υποκρισία τις μαρφιν και της καλιδρομιου νομίζω ποια πως σημερα

η πραγματικότητα μιλάει απο μονη της.

Οσο για το μπουκάρισμα στην βουλη ελπίζω αφου έφυγε το παμε να την εχουν

καταλάβει ήδη.μια και το παμε τους εμπόδιζε

Υ.Γ

Περίπου στις 12 το μπλοκ του παμε εκει που εγω ημουν στον φράκτη υπήρχε σουλάτσο

απο άλλους χωρους μου φάνηκε ωραίο να πω την αλήθεια,μάλιστα επειδή ξερω κάποιους απο

παλιότερα είδα οχι τους ίδιους άλλα 2-3 που κανουν παρέα δεν πονηρεύτηκα που να

ήξερα οτι η εργατική ταξη θα είχε αλλο ενα θύμα.

Παρασυρόμενος απο τα γεγονότα θα γινω και εγω λιγο ποδοσφαιρικός ,αν ο στόχος ηταν το

σύνταγμα κερδίσαμε αν ο στοχος ηταν άλλος ενας εργάτης νεκρος κερδίσατε

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 11:38 μ.μ.

Το ΚΚΕ είναι κατασταλτικός μηχανισμός του κράτους. Πρώτη βάρδια τα ΚΝΑΤ, δεύτερη βάρδια τα ΜΑΤ.

21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 π.μ.

Φωτιά καιτσεκούρι στους προβοκάτορες κουκουλοφόρους

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:42 π.μ.

σε όλα τα κανάλια οι κάθε λογής πρετεντερηδες δημοσιοκάφροι για ακόμα μια φορά σε απόλυτη σύμπνοια με τους ναζί του άδωνι και της παρέας του συγχαίρουν το κκε για τη “διαφύλαξη της νομιμότητας και την προστασία της βουλής και της δημοκρατίας” και σκυλεύουν τη μνήμη του νεκρού αποσιωποντας τις δολοφονικές συνέπειες των χημικών της Ελ.ΑSS και χρεώνοντας μια κρατική δολοφονία στους εξεγερμένους [στο μεγκα, τσίμας τρέμη και σία ξερνάνε ένα απίστευτο παραλήρημα για ορδές κουκουλοφόρων που ξεκίνησαν συντεταγμένα από τα προπύλαια με πλήρη εξάρτηση απότελούμενη από πέτρες καδρόνια λοστούς μολότοφ και κρότου λάμψης (!) και εξαπέλυσαν απευθείας οργανωμένη επίθεση στο (άοπλο) παμε].

Την ίδια στιγμή, μέσα στη βουλή οι πραγματικοί υπαίτιοι της σημερινής δολοφονίας αλληλλοσυγχαίρονται με χαμόγελα για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που καταδικάζει σε αργό θάνατο το μεγαλύτερο κομματι της κοινωνίας.

Και λίγα λεπτά αργότερα, στον αντέννα μαθαίνουμε οτι αφού οι τροικανοί είδαν στις ειδήσεις για τα γεγονότα στην ελλάδα και ανησύχησαν για το ενδεχόμενο “κοινωνικής έκρηξης”, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ εξέφρασε την αλληλλεγγύη του στον λαό της ελλάδας!

μιλάμε για πλήρη αντιστροφή της αλήθειας, της πραγματικότητας. Ένα σκηνικό που δεν ξέρω αν θυμίζει περισσότερο όργουελ ή κάφκα..

αυτό που σκέφτομαι συνέχεια, για να μη χάσω το μυαλό μου μ'αυτά που ζούμε, είναι οτι τουλάχιστον ξέρω εδώ και καιρό σε ποιά πλευρά του οδοφράγματος στέκομαι.

Τίποτα δεν τελείωσε – όλα συνεχίζονται

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 3:04 π.μ.

http://www.youtube.com/watch?v=1Dq-JujDkMg&feature=share

ΠΑΜΕ εναντίον ΓΑΔΑ...

Δείτε!!!!

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 11:49 μ.μ.

Για άλλη μια φορά κουκουλοφλώροι πιόνια του συστήματος αμαύρωσαν μεγαλειώδη κοινωνικη κοινητοποίηση.
Αυτοί που μέσα Μαιου βρίζαν και χλεύαζαν τις συγκεντρώσεις των πλατειών εν συνεχεία βρήκαν στέγη μέσα σ αυτές και θεώρησαν ότι ο χαβαλές και η ψυχανάλυση ειναι απάντηση προς τις προδοτικές πολιτικές.
Εμποδιζώμενοι τώρα απο το ΠΑΜΕ να καταλάβουνε τη βουλή για παιδική χαρά και πετροπόλεμο , φτάνωντας η ώρα του παιδιού (μεσημεράκι πλέον) άρχισαν να εξφενδονίζουν πέτρες απο τα 30 μέτρα προς τη διαδήλωση. Άλλη μια προσφορά τους στην Ελληνική κοινωνία και στο κίνημα, τώρα πλέον χαρούμενοι για την επιτυχία τους μπορούν να πανηγυρίζουν για το πόσα παπούτσια ψύρησαν απο την Ερμού.
Σαμποτέρ και άβουλα πιονάκια όσο και να μπαχαλέψετε για την πλάκα, αλλονού τ όνομα γράφετε στην πλάκα και άλλος δεν έχει όνομα, άλλα κουκούλα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger