Home » , » Σκηνικό πολέμου στο Σύνταγμα (Βίντεο)

Σκηνικό πολέμου στο Σύνταγμα (Βίντεο)

Από giorgis , Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011 | 3:40 μ.μ.



 
Σκηνικό πολέμου στο Σύνταγμα, μεταξύ ΠΑΜΕ και άλλων διαδηλωτών. Το βίντεο από Mega και Σκάι. (Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τον τρόπο που παρουσιάζει τα γεγονότα το κανάλι του Αλαφούζου).

Πρωτόγνωρες καταστάσεις με πολλούς τραυματίες και κατάσταση εκτός ελέγχου.

Αργότερα θα έχουμε αναλυτική ανάρτηση από τους συντρόφους μας που είναι στις διαδηλώσεις. Μυρίζει μπαρούτι και οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 4:02 μ.μ.

Σκηνικό πολέμου στο Σύνταγμα, μεταξύ ΠΑΜΕ και άλλων διαδηλωτών.

Ποιοί είναι οι άλλοι διαδηλωτές; Αυτοί που, αφού τα ματ δεν μπόρεσαν να διαλύσουν τη συγκέντρωση από το πρωί και με το φόβο του να κατέβουν όλοι οι εργαζόμενοι στο σύνταγμα μετά τη δουλειά τους, γύρω στις 2.00 πήραν εντολή να διαλύσουν τη συγκέντρωση ακόμα και σκοτώνοντας ανθρώπους;

Το 'Βαθύ Κόκκινο΄ πρέπει να πάρει θέση.
Που είναι η ενότητα της αριστεράς;

ΥΓ: Για να μην κατηγορηθώ: ήμουν αντιΚΚΕ 22 χρόνια τώρα. Αλλά τα παιδάκια σήμερα μου φαίνεται ότι θα με στείλουν να ψηφίσω ΚΚΕ ξανά στα γεράματα.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 4:13 μ.μ.

TO ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΑ ΤΗΝ
ΑΣΤΥΝΟΜΗΑ.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 4:18 μ.μ.

Είδα από τηλεοράσεως μολότοφ να ρίχνεται κατά περιφρούρησης του ΠΑΜΕ ΄με τρόπο δολοφονικό. Είδα ακόμα πέτρες με τρόπο δολοφονικό και γιουρούσια εκατέρωθεν. Διαβάζω στο INDYMEDIA "spaste ta arxidia kai ta podia sta KNAT".
KKE δεν ήμουνα ποτέ και του τα χώνω καθημερινά για τις τακτικές του. Όμως αυτό που είδα σήμερα εναντίον του ξεπερνάει κάθε ΝΗΣΗΡΗ φαντασία αντιπαράθεσης.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 4:44 μ.μ.

RED. O Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΑ ΤΗΝ ΑΣΥΝΟΜΙΑ ΔΕΙΧΝΗ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 5:01 μ.μ.

dystyxws shmera to pame antikatesthse tous praitorianous tou systhmatos. ntroph

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 5:05 μ.μ.

Δανείστηκα το ποστάρισμα από άλλο site. Ας με συγχωρέσει η συντρόφισα,Συμπληρώνω : ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ



Ξεκίνησα σήμερα κατά της 10 και 30’ να πάω έξω από τη Βουλή στο μπλοκ και το πανό του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής. Στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος συνάντησα ένα γκριζομάλλη συναγωνιστή που δεν ξέρω το όνομά του και τον ρώτησα που είναι το πανό του Μετώπου. Μου απάντησε «εκεί, πίσω από τις σημαίες του ΠΑΜΕ, αλλά δε θα σε αφήσουν να περάσεις»! Δεν έβλεπα τίποτα και πήγα προς τη μεριά που μου έδειξε ο συναγωνιστής.

Μπροστά μου είδα δύο αλυσίδες της περιφρούρησης του ΚΚΕ. Τους είπα ότι θέλω να περάσω να πάω στο πανό του Μετώπου όπου με περιμένουν σύντροφοι. Μου απάντησαν ξερά: «Δεν περνάς»! Προσπάθησα να τους εξηγήσω ότι δεν είμαι μπαχαλάκισα αλλά μία συντρόφισσα που θέλω να πάω στο πανό μας. Μου επανέλαβαν με άγριο ύφος: «Είπαμε: Δεν περνάς»! Ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω από το σοκ. Το πανό του Μετώπου δεν διακρίνονταν γιατί μπροστά βρισκόντουσαν μεγάλες σημαίες του ΠΑΜΕ που το έκρυβαν.

Γύρισα πίσω αηδιασμένη και ξανασυνάντησα πάλι τον γκριζομάλλη σύντροφο. Του είπα τι συνέβη και μου απάντησε: «Δε στο είπα; Ούτε εγώ μπόρεσα να πάω»!

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ξένη Μητσοβασίλη, Λογοτέχνης
_________________
Λογοτέχνης

Κι "ο ψηλωμένος νους" χαμήλωσε κι αγίασε ο πόνος.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 5:21 μ.μ.

Επιτέλους δείξατε πως οι άπλυτοι είναι ανάρχιδοι και θρασύδειλοι, όπως το αποδείξαμε εμείς στα Ιμια το '08

Αν θέλει ο κόσμος σε 5'' τους στέλνει στον Ερυθρό Σταυρό!

Δόξα και τιμή στο ΠΑΜΕ!!!

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 5:43 μ.μ.

Επειδή κανένα Μέσο Μαζικής Προπαγάνδας δεν πρόκειται να τη μεταδόσει, να η αλήθεια για τα γεγονότα απόψε: Οι γεροδεµένοι "ΚΚΕδες", "ΠΑΜίτες" κ.λ.π., αντί να έχουν την προσοχή τους στραμμένη προς τα πρώην Ανάκτορα (βουλή), με σκοπό να τα καταλάβουν, υπάκουσαν στις εντολές της ηγεσίας τους και τα προφύλαξαν, εµποδίζοντας τον «συνασπισµό» απλού λαού - εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αναρχικών, να σπάσουν τον αστυνοµικό κλοιό και να προχωρήσουν προς το κτήριο... Για µία ακόµη φορά το "Κ"ΚΕ έσωσε την "αστική δηµοκρατία" την οποία υποτίθεται οτι αντιπαλεύει...

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 6:20 μ.μ.

αλήτες-φασίστες-ασφαλίτες-αναρχικοι

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 6:51 μ.μ.

Ξένη έχεις δίκιο. Απόλυτο....!
Αλλά από το να αποδοκιμάσουμε έντονα αυτή την απαράδεκτη νοοτροπία του ΠΑΜΕ μέχρι να πετάμε μολότοφ και κύμα από μάρμαρα στο κόσμο του όπως καταλαβαίνεις η απόσταση είναι ΧΑΩΔΗΣ.....!

21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:32 π.μ.

ΚΚΕ,ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΧΑΦΙΕ

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 12:28 π.μ.

Και εγώ έτσι αισθάνομαι. Μετά από χρόνια πάλι ΚΚΕ.Τελικά βλάκες θα πετύχετε αυτό που θέλετε να εμποδίσετε

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger