Home » , , » Καταγγελία για ασφαλίτες_προβοκάτορες. Παρέμβαση Α. Παπαρήγα σε εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου (Βίντεο)

Καταγγελία για ασφαλίτες_προβοκάτορες. Παρέμβαση Α. Παπαρήγα σε εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου (Βίντεο)

Από giorgis , Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 | 12:36 π.μ.

 Δυο σημαντικές παρεμβάσεις είχαμε στην χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου τις οποίες παραθέτουμε σε βίντεο. Η πρώτη είναι επώνυμου διαδηλωτή από το μπλοκ του ΠΑΜΕ ο οποίος ισχυρίστηκε ότι υπήρξε διαδηλωτής που παρίστανε τον «αντιεξουσιαστή» και έριξε χημικό σκεύασμα στην διαδήλωση στο Σύνταγμα με στόχο διαδηλωτές του ΠΑΜΕ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αυτός ο προβοκάτορας ασφαλίτης που παρίστανε τον διαδηλωτή εντοπίστηκε από την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ, και του αφαιρέθηκε η αστυνομική ταυτότητα που έφερε επάνω του.

Μένει, αν το γεγονός ισχύει να δούμε το πρωί δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη» που θα επιβεβαιώνει το περιστατικό.  Η δεύτερη παρέμβαση στην ίδια εκπομπή έγινε από ίδια γ.γ την του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα που χωρίς να αναφερθεί στο γεγονός που αναφέρθηκε προηγουμένως έκανε μια γενικότερη αναφορά στα όσα παρουσιάζονται στην εκπομπή διατυπώνοντας παράλληλα την θέση του κόμματος της στα όσα έγιναν στην χθεσινή διαδήλωση.





Μοιράσου το :

+ σχόλια + 14 σχόλια

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:47 π.μ.

1) Την στιγμή που χιλιάδες κόσμου βρίσκεται στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, έχοντας στραμμένη την όποια διάθεση διαμαρτυρίας στην Βουλή, η περιφρούρηση (εξοπλισμένη με ρόπαλα και κράνη) του ΠΑΜΕ είναι στραμμένη προς τους διαδηλωτές.

2) Την στιγμή που γινόντουσαν οι συγκρούσεις, θα πρέπει να αναφερθεί ότι πολύς κόσμος δεν ήταν εξοπλισμένος (όπως ήταν τα κνατ) και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αμυνθεί-επιτεθεί στην πρώτη γραμμή των κνατ-μπάτσων που φύλαγαν την βουλή, γι'αυτό και οι πέτρες.

3) Οι αποδοκιμασίες του απλού κόσμου στους ΚΚεδες ήταν έντονη και μάλιστα υπήρχαν πολλοί που αδυνατούσαν να κατανοήσουν αυτό που γινόταν.

4) Τελευταίο και το πιο ουσιαστικό όσον αφορά το ΚΚΕ, θα μου μείνει αξέχαστη η εικόνα να βλέπω τα ΜΑΤ να αράζουν κυριολεκτικά στα σκαλιά της Βουλής, ξέροντας προφανώς ότι σήμερα έχουν αναλάβει άλλη την δουλειά τους.

Υ.Γ καλα μεχρι και στον ασφαλητη μακη βγαινετε και προπαγανδιζετε ξεφτιλες!!κατα τ αλλα μιλατε για συνεργασιες με μπατσους αισχος

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 1:10 π.μ.

"Το φασισμό βαθειά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον...".
Από δω και πέρα δεν θα έχετε τόπο να σταθήτε αναρχοτραμπούκοι, ασφαλίτικα φασιστοειδή ανθρωπάρια, θα σας τσακίζουμε όπου σας βρίσκουμε ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 1:51 π.μ.

Γιατί τόσο άγχος να πείτε ψέματα σήμερα;άποιες μολότωφ πετάχτηκαν και μόνο μπροστά στις ορδές του ΠΑΜΕ που προσπάθησαν να εφορμήσουν κατά διαδηλωτών. Οι μολότωφ έσκασαν και άναψαν μπροστά τους και τους ανέκοψαν, οπότε οι διαδηλωτές κατάφεραν να προστατευτούν και να αμυνθούν. Δηλαδή οι μολότωφ χρησιμοποιήθηκαν ως αυτό που είναι - αμυντικό όπλο.

Αν κάποιος δε θέλει να συναντάει μολότωφ καθώς τρέχει, μπορεί πολύ απλά να μην κάνει εφόδους προς διαδηλωτές.
και ο νεκρος ειναι απο τα χημικα των ματ αλλα ουτε αυτο δεν παραδεχεστε για να αντλησετε πολιτικη υπεραξια χαφιεδες

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 2:11 π.μ.

1:10 Γράφεις χωρίς επιχειρήματα και για αυτό θα σου απαντήσω ανάλογα όπως ταιριάζει σε άνθρωπο που δεν έχει σχέσει με την αριστέρα αλλά με πρόβατα που βελάζουν. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ.
ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΣΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ

Πετρος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 2:25 π.μ.

Τη μια γινεται επιθεση στο ΠΑΜΕ διοτι δεν παει στην πλατεια. Αυτη ηταν η μονιμη επωδος ολους τους τελευταιους μηνες. Την αλλη του επιτιθενται διοτι ειναι στην πλατεια, περιφρουρει τη συγκεντρωση του με δεκαδες χιλιαδες αγωνιστες σε οργανωμενα και πειθαρχημενα μπλοκ και δεν επιτρεπει να ξαναπαιχτει για χιλιοστη φορα το πιγκ-πογκ μεταξυ των ΜΑΤ και των χουλιγκανς που διαλυουν ολες σχεδον τις μεγαλες λαικες διαμαρτυριες πριν ακομα αρχισουν με αποτελεσμα να σπερνουν την απογοητευση και την παραιτηση. Και τοτε βρισκονται εκεινοι που συνειδητα και προσχεδιασμενα κτυπουν το πληθος του κοσμου με πετρες, καδρονια και μολοτοφ. Μολοτοφ εναντια σε εργαζομενους, απεργους, ανεργους, οικογενειαρχες!! Οσοι πρατουν κατ'αυτον τον τροπο ειναι ανεγκεφαλοι και αγελαιοι, χουλιγκανς της πολιτικης αγυρτειας, βλακωδεις ακτιβιστες του μηδενισμου, μικροαστοι εξουσιομανεις της ατομικης βιας και της τυφλης καταστροφης δημοσιου χωρου, πρακτορες και προβοκατορες της αστυνομιας, γηπεδικοι αλητες, ανωριμοι που δρουν εναντια στο μαζικο κινημα αντιπαραθετοντας στη λαικη παλη τον εγωισμο του πολιτικου νανου που θεωρει οτι ο κυριος εχθρος ειναι ο ματατζης και οχι οι προισταμενοι του και οι πατρωνες αυτων. Αν το ΠΑΜΕ δεν τους επετρεπε να κανουν εφοδο στη Βουλη, οπως λενε, τι τους εμποδιζε να την επιχειρησουν απο οποιοδηποτε αλλο σημειο? Τετριμμενο ερωτημα. Και η τετριμμενη απαντηση, οπως ολα εδειξαν, ειναι οτι ολοι αυτοι οι αχρειοι, προβακατορες οντες ή δρωντας ως προβοκατορες επιχειρησαν να πετυχουν και παλι το στοχο τους: να τρομοκρατησουν τον εργαζομενο λαο, τον κοσμο που θελει να διαμαρτυρηθει, που προσπαθει να καταλαβει ποιος ειναι ο πραγματικος του εχθρος, να παλεψει εναντια του και να βγει θαρραλεα στους δρομους. Οι αυτοαποκαλουμενοι αντιεξουσιαστες προσπαθουν απο καιρο να καθυποταξουν και να εξουσιασουν τον κοσμο που διαμαρτυρεται στελνοντας τον στο σπιτι του. Η αληθεια που εχει βιωσει η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι οτι ενα ετεροκλιτο μορφωμα πολιτικοι αγυρτων (οι οποιοι με τις πραξεις τους λερωνουν την αναρχικη πολιτικη φιλοσοφια) που χορευουν συστηματικα "καντριλιες με την αστυνομια" περασαν απο το σταδιο του πρωτογονου τραμπουκου σε εκεινο του δολοφονου.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 2:31 π.μ.

Βρωμερέ ασφαλίτη,αναρχοφασιστοειδές των βορείων προαστείων, αφαιρέσατε τη ζωή του συντρόφου μας, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ θα σας ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 3:43 π.μ.

Ρε συ 2:31 ο άνθρωπος πέθανε απο ανακοπή καρδιάς αν καταλαβαίνεις από Ελληνικά Και δεν μένω στα βόρεια προάστεια αλλά στο προλεταριακό ΠΕΡΑΜΑ και είμαι άνεργος της ΖΩΝΗΣ χαφιέ του συστήματος ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΝΙΤΑΡΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ.
ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Πάντως το βράδυ συνάντησα πρώην συναδέλφους του ΠΑΜΕ και όλοι λέγαμε για την κακιά στιγμή. Ανθρώπους που μας έχουν δέσει κοινή αγώνες. Αντε λοιπόν ζωντόβολο
ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 3:50 π.μ.

εισται τοσο κομπλεξικοι που δεν αναυνωριζεται οτι οι μπατσοι σκοτωσαν τον συντροφο σας.Μαλλον γιατι δεν θελετε να αναγνωρισετε οτι αυτοι που προστατευατε σκοτωσαν εναν απο εσας μεχρι και οι γιατροι το ειπαν οτι πεθανε απο τα χημικα εσεις ακομα??και τις απειλες αστες δεν σε παιρνει..

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 3:31 μ.μ.

Ο κόσμος είδε τι έγινε χτες στην συγκέντρωση. Προβοκάτορες πρόσπαθησαν να χαλάσουν ακόμα μια μεγαλειώδη συγκέντρωση του λαού αλλά το ΠΑΜΕ τους χάλασε τα σχέδια. Αυτά που λέγονται ότι το ΠΑΜΕ δεν άφηνε κόσμο να πάει στο επάνω μέρος της πλατείας είναι ψέματα. Το ΠΑΜΕ δεν άφηνε αυτούς που ήθελαν να δημιουργήσουν προβλήματα και έδιωξε πολλούς που κατάφεραν να παρεισφρήσουν σε αυτή. Εγώ με φίλους μου ανεβήκαμε από τη Φιλελλήνων στη πάνω μέρος της πλατείας όταν το ΠΑΜΕ έκλεισε τη δίοδο από την κεντρική σκάλα του Συντάγματος. Το τι έγινε χτες όλοι το είδαμε πεντακάθαρα και η παραπληροφόρηση και προπαγάνδα δεν δουλεύει πια.

Απλός φίλος του ΠΑΜΕ

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 5:50 μ.μ.

Ναι απλέ φίλε του ΠΑΜΕ το είδαμε όλοι, μόνο από πια πλευρά βλέπεις τα πράγματα και ποια προπαγάνδα ασπάζεσαι και ποια δεν πιστεύεις. Τελικά όλοι έχουμε δίκιο, έτσι για να είμαστε ευχαριστημένοι

21 Οκτωβρίου 2011 στις 6:42 μ.μ.

Θάνατος στους κουκουλοφόρυς παρακρατικούς!!

Sac
22 Οκτωβρίου 2011 στις 2:22 μ.μ.

Καταφεραν και έσπειραν μίσος μεταξύ κομουνιστών και αναρχικών, τη κρισιμότερη στιγμή. Και κάποιοι απο εσας τσιμπίσατε και ταυτόγχρονα ολο αυτό το καιρό ασφαλίτες ποστάρουν σχόλια και προς αναρχικούς που λενε "προβοκάτορες θα σας ..." και προς κομουνιστές "χαφιέδες του συστήματος θα σας..."
Ξυπνήστε ορισμένοι χρήσιμοι ηλίθιοι. Μολοτοφ μεσα σε κόσμο και αστυνομικά γκλοπ σε χέρια αστυνομικών. Ποιον κοροιδεύετε ρε;; ούτε τον εαυτό σας δε πείθεται.

27 Οκτωβρίου 2011 στις 8:29 μ.μ.

Πάντως με κάποιο τρόπο πρέπει πάντα να φταίει το κακό ΚΚΕ! Έχει καταλήξει φετιχισμός :) Δεν πάει στο Σύνταγμα, είναι αστικό. Πάει, εμποδίζει το λαϊκό κίνημα. Υπερασπίζεται τον κόσμο του, είναι φασιστικό. Φυσικά, οι ίδιοι κουκουλοφόροι όταν δέρνουν διαδηλωτές άλλων μπλοκ είναι βαλτοί, όταν δέρνουν ή τους δέρνει το ΠΑΜΕ είναι επαναστάτες αντιεξουσιαστές. Α και μην ξεχάσω, το ίδιο σωματείο / φοιτητικός σύλλογος που θα κατέβει με το ΠΑΜΕ, αυτομάτως καθίσταται ''καπέλο'' του ΚΚΕ...

Μήπως πραγματικά να ''ανοίξτε τα τρελάδικα να βγει ο κόσμος έξω'' που έλεγε κάποτε κι η Βιτάλη...

Ανώνυμος
24 Μαρτίου 2013 στις 11:45 μ.μ.

Η αναπληρώτρια Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Έβρου έγινε ο φόβος και ο τρόμος δασκάλων και Διευθυντών.Παραπέμπει με περισσή ευκολία σε πειθαρχικά και προβάλλει ευθαρσώς την Μασονική της ταυτότητα υπογράφοντας και βάζοντας τελίτσες σε κάθε δημόσιο έγγραφο.Τεκτονοπούλου Μαρία την λένε ..όνομα και πράμα ...δεν υπάρχει κανείς να την συμαζέψει αυτήν την τρελή και δικομανή;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger