Home » » Η λαϊκή οργή πλημμύρισε τη χώρα

Η λαϊκή οργή πλημμύρισε τη χώρα

Από giorgis , Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 | 12:51 π.μ.

 Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Η ΧΩΡΑ!
Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ,
ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ!

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Το ΚΚΕ(μ-λ) χαιρετίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες απεργούς που επί δύο μέρες γέμισαν τους δρόμους και τις πλατείες στην Αθήνα και σε όλες τις πόλεις της χώρας απαιτώντας να μην ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο.

Η 48ωρη πανεργατική απεργία που κήρυξαν οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ κάτω από την πίεση των κινητοποιήσεων σε δημόσιους οργανισμούς, υπουργεία, ΔΕΚΟ, νοσοκομεία κ.λπ. τις τελευταίες εβδομάδες, έδειξε -για άλλη μια φορά- ότι οι εργαζόμενοι και ο λαός μας είναι πλέον αποφασισμένοι να αγωνιστούν για την ανατροπή της βαρβαρότητας που επιβάλλει η πολιτική της κυβέρνησης, για το διώξιμο της Τρόικας, του ΔΝΤ και των ευρωπαίων ιμπεριαλιστών. Και στην απόφασή τους αυτή, μέσα από μαζικές συνελεύσεις και με αγωνιστικές αποφάσεις στους χώρους δουλειάς και στα σωματεία, ξεπερνούν και τα εμπόδια που θέτουν οι κάθε λογής εργατοπατέρες.

Το ΚΚΕ (μ-λ) καταγγέλλει την κρατική τρομοκρατία που, ιδιαίτερα τη δεύτερη μέρα οργάνωσε σχέδιο-«σκούπα» εκκαθάρισης του Συντάγματος εξαπολύοντας χημικό πόλεμο ενάντια στους διαδηλωτές. Στην πρόωρη διάλυση της μαζικότατης συγκέντρωσης στο Σύνταγμα συνέβαλε και η σύγκρουση των λαθεμένων και προβοκατόρικων στάσεων και πρακτικών γύρω από το ποιος είναι ο «ιδιοκτήτης» της πλατείας. Από τη μια, αυτών που έσπευσαν να περικυκλώσουν τη Βουλή ως ο «αυθεντικός ταξικός πόλος» και, από την άλλη, αυτών που εξαντλούν την ύπαρξή τους στον πετροπόλεμο. Αυτή η σύγκρουση έδωσε πάτημα στην κυβέρνηση να επισπεύσει την επίθεσή της στους διαδηλωτές. Και, δυστυχώς, είχε και νεκρό.

Ανεξάρτητα από την έκβαση της ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο, οι εργαζόμενοι μπορούν και πρέπει να συνεχίσουν την αντίστασή τους στην πολιτική της τρόικας και των εντολοδόχων της (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ), για να αποτρέψουν την εφαρμογή του πολυνομοσχεδίου.

Ο μόνος δρόμος για την υπεράσπιση της ζωής τους είναι αυτός του αγώνα και της αντίστασης. Ούτε οι εκλογές ούτε οι όποιες συγκυβερνήσεις μπορεί να ετοιμάζονται.

ΟΛΟΙ απεργοί-διαδηλωτές και τις δύο μέρες
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 1:53 π.μ.

Η περιφρούρηση της συγκέντρωσης από συντρόφους του ΠΑΜΕ ενάντια στις πιθανές απόπειρες κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών να την διαλύσουν,όπως και τελικά έγινε, είναι δείγμα "... προβοκατόρικων στάσεων και πρακτικών γύρω από το ποιος είναι ο «ιδιοκτήτης» της πλατείας"; ; ; Ρε πάτε καλά, ούτε μια λ έ ξ η για τη δ ο λ ο φ ο ν ί α του συντρόφου μας οικοδόμου, αναφέροντας απλώς "είχε και νεκρό"...
Το αντι-ΚΚΕ μένος σας δεν έχει όρια...Αει στο διάολο γαμημένα ρετάμια, φτου σας "κομμουνιστές" της πεντάρας

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 2:31 π.μ.

Nευράκια Νευράκια λοιπόν και υστερικές κραυγές. ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ αν εσείς δεν ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΒΗΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ να προπαγανδίζεται τις θέσεις σας
Και μπορεί να είμαστε κομμουνιστές της πεντάρας αλλά είμαστε κομμουνιστές όχι σαν εσάς οι μπάτσοι του συστήματος.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 3:58 π.μ.

Επιμεριζει ευθυνες αναμεσα σε θυτες και θυματα

Απογοητευτικο το ΚΚΕ9μ-λ) και δεν το περιμενα πραγματικα

Κριμα......

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 3:59 π.μ.

Φιλε μ-λ εισασταν πιο γραφικοι και απο το ηλιοβασιλεμα στην σαντορινη!

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 7:17 μ.μ.

Γραφικοί και θλιβεροί συνάμα.

50 νοματαίοι στη γωνία Αμερικής και Πανεπιστημίου, με επικεφαλής την "ηγεσία" τους, να βρίζουν τις χιλιάδες των ΠΑΜιτών που συντεταγμένα αποχωρούσαν προς Ομόνοια.

"Κομμουνιστές" να σου πετύχει!

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 10:30 μ.μ.

Δηλαδή τι ακριβώς λέγαμε και θεωρήθηκε βρισιά από τον από πάνω. Συνθήματα φωνάζαμε, πολλά από κοινού, συν κάποια κατά του κοινοβουλευτισμού, που τα φωνάξανε και διαδηλωτές του ΠΑΜΕ.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 11:46 μ.μ.

Το κκεμλ βρέθηκε γωνία πανεπιστημίου και Αμερικής μετά από επίθεση των ματ που καθαρίζανε τους δρόμους για να φύγει ανενόχλητα το πάμε. Παρεμπιπτόντως περικύκλωσαν της βουλής με πλάτη προς τη βουλή και ματ μπρος πίσω δεν ακούγεται και πολύ αντικαθεστωτική φάση

επισκέπτης
21 Οκτωβρίου 2011 στις 11:52 μ.μ.

Η ανακοίνωση είναι πραγματικά θλιβερή. Το ΚΚΕ(μ-λ) μάλλον έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα αν δεν μπορεί να καταλάβει την προβοκάτσια που παίχτηκε, μοιράζοντας τις ευθύνες και μιλώντας για "ιδιοκτησίες".

Κρίμα.

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 9:39 π.μ.

Ανώνυμε της 10:30.

Προσπαθείς να δικαιολογήσεις την άθλια συμπεριφορά σας Αμερικής και Πανεπιστημίου, όταν με επικεφαλής τα ηγετικά σας στελέχη λοιδωρούσατε απλούς εργάτες που κατά χιλιάδες περνούσαν μπροστά σας για δήθεν εγκατάλειψη του αγώνα και άλλες σαχλαμάρες. Άσε τα παραμύθια για κοινά συνθήματα, το μίσος και την εμπάθεια στα πρόσωπα σας τα είδαν όλοι όσοι πέρασαν από κει. Αθλιότητες την ίδια ώρα που οι δεκάδες χιλιάδες άοπλοι διαδηλωτες του ΠΑΜΕ είχαν γίνει στόχος επίθεσης από τις παρακρατικές συμμορίες.

Διαλέξατε στρατόπεδο. Δεν υπάρχει επιστροφή στον κατήφορο σας και ευτυχώς γι' αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger