Home » , » Εγκληματική ενέργεια της ΔΕΗ (Βίντεο)

Εγκληματική ενέργεια της ΔΕΗ (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011 | 7:49 μ.μ.

Δεν είναι απλώς αναλγησία αλλά εγκληματική η ενέργεια της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε ένα χαμολοσυνταξιούχο οικοδόμο, με άρρωστη γυναίκα και ανάπηρου παιδί, που αδυνατούσε να πληρώσει τον λογαριασμό. (Δείτε το βίντεο)

Να μην μιλήσουμε ότι κάτι ανάλογο η ΔΕΗ δεν διανοείται να κάνει σε καπιταλιστές που χρωστούν εκατομμύρια ευρώ και όλη την «αποφασιστικότητά της» την δείχνει μόνο σε όσους πολίτες από τα λαϊκά στρώματα αδυνατούν να πληρώσουν τα δυσβάσταχτα τιμολόγια της.

Η αυθόρμητη λαϊκή αντίδραση είναι το μόνο θετικό σ’ αυτή την περίπτωση αλλά το θέμα δεν είναι να λυθεί το πρόβλημα του συγκεκριμένου συνταξιούχου, αλλά να υπάρξει συντονισμένη πάλη ώστε αυτοί που αδυνατούν να πληρώσουν τα υπέρογκα χαράτσια να μην κινδυνεύουν να στερηθούν ένα βασικό αγαθό, όπως το ρεύμα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2011 στις 8:18 μ.μ.

ο φασιοσμος δεν θα πεθανει μονος τσακισετον.καλα που εχουμε πρωθυπουργο τον προεδρο των ευρωπαων σοσιαλιστων.

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2011 στις 1:44 μ.μ.

Ας συστήσουμε επιτροπές σε όλες τις γειτονιες για να εμποδίζουμε την διακοπή ηλεκτροδότησης σε Ανεργους, εργαζόμενους, φοιτητές κτλ. Ας βαλουν καλά στο μυαλό τους ΟΛΟΙ πως αν τολμάνε να κανουν διακοπή ρεύματος θα παρεμποδίζονται κ αν επιμένουν θα εχουν την ανάλογη αντιμετόπιση, αμα θελουν να ερχονται να μας κοψουν το ρευμα με τα ΜΑΤ απο εδω και περα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger