Home » , » Μαθητές λιποθυμούν απ' την πείνα (Βίντεο)

Μαθητές λιποθυμούν απ' την πείνα (Βίντεο)

Από giorgis , Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011 | 9:40 μ.μ.

Αυτό το βίντεο που παρακολουθήσαμε από την τηλεόραση του Αλτερ είναι γροθιά στο στομάχι. Είναι τόσο συγκλονιστικό που αδυνατείς να βρεις λέξεις να το σχολιάσεις. Ούτε στους πιο άσχημους εφιάλτες μπορούσε να φανταστεί κανένας που θα οδηγούσε την ελληνική κοινωνία η κυβέρνηση του «αντιεξουσιαστή» Γ. Παπανδρέου-Τσολάκογλου.

ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΑΜΩΤΟ;;;;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

13 Οκτωβρίου 2011 στις 9:53 μ.μ.

Κιόμως τα Γκαίμπελικά καθάρματα του ΜΠΑΤΣΟΚ το διαψεύδουν!!..
π.χ. ίδε μπλογκ:

panoramalife,
news247
kritonperiferia
meganisinews

και πλείστα όσα αμα γκουγκλάρετε στο -Διάψευση υπουργείου για λιποθυμίες μαθητών-

Άντε να αποδείξεις μετά στη αδερφή μου - ξαδέρφο μου, και εκατομμύρια συμπατριώτες, που δεν σκαμπάζουν Η/Υ, ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα

Ανώνυμος
14 Οκτωβρίου 2011 στις 2:52 π.μ.

ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ!

Ανώνυμος
1 Νοεμβρίου 2011 στις 7:34 μ.μ.

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ - ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ.ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΠΟΥΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΨΗΦΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΟΤΕ Ο ΛΕΝΙΝ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΣΟΒΙΕΤ ΕΝΩ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΤΑΞΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.Ο ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.Ο ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΧΙ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗ ΤΑΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΙΣΙΝΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΑΣ ΝΑ ΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ - ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΕΝΟΠΛΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΙΕΡΣΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΚΑΤΑΠΝΙΞΟΥΝ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΦΙΛΕ -ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ- ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. . .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger