Home » , » Η Πορτογαλία ως υπόδειγμα + λίγη γαλλική σάτιρα για την κατάσταση στην Ελλάδα (βίντεο)

Η Πορτογαλία ως υπόδειγμα + λίγη γαλλική σάτιρα για την κατάσταση στην Ελλάδα (βίντεο)

Από ciaoant1 , Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 | 6:18 μ.μ.

Το "σόου" της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης "κινεζοποίησης" της Δύσης συνεχίζεται - ας δούμε πχ αυτό το άρθρο από το blog "Ροΐδη Εμμονές":

---

Εγκώμιο Πορτογαλίας. Πάρτε τα, να μη σας τα χρωστάω

  1. Μπακογιάννη:«Οι Ευρωπαίοι έχουν φτάσει στο αμήν, η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν αποδίδει, σε αντίθεση με την Πορτογαλία και την Ιρλανδία», υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη.
  2. Σαμαράς: Στο Ζάπειο ΙΙ, είχε ως «οδηγό» την Πορτογαλία και τη στάση του εκεί αρχηγού της κεντροδεξιάς Πάολο Κοέλιου. Είπε χαρακτηριστικά: «Αποδεικνύεται ότι η Πορτογαλία έκανε σκληρές διαπραγματεύσεις και δεν παραδόθηκε αμαχητί»
  3. Τόμσεν : «πολύ θετική η αποτίμηση για την πορεία της πορτογαλικής οικονομίας»
  4. «Η γενική αποτίμηση ήταν πολύ θετική», επανέλαβε με τη σειρά του ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Γίργκεν Κρέγκερ.
Α, να μην ξεχάσω να σας πω ότι…

προχθές ο Pedro Coelho (προφέρεται Πέδρου Κουέλιου, όπου Coelho σημαίνει λαγός), ανακοίνωσε νέα μέτρα λιτότητας, ιδιαίτερα σκληρά και γνωστά σε μας όπως ας πούμε: «κομμένος ο 13ος και ο 14ος μισθός και συντάξεις μειωμένες», δεν παρέλειψε φυσικά να πει ότι όλα αυτά γίνονται για «λόγους εθνικούς». Τόσο καλά πάει η Πορτογαλία και το «οικονομικό μείγμα» αυτής.

Αμήν.
---
Ως "επιδόρπιο", δείτε και ένα σατιρικό βιντεάκι από τη γαλλική σατιρική εκπομπή Guignols για την κατάσταση στην Ελλάδα, και όχι μόνο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger