Home » , » Να τους κάνουμε αξέχαστη την σημερινή μέρα.

Να τους κάνουμε αξέχαστη την σημερινή μέρα.

Από giorgis , Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011 | 10:31 π.μ.

Όλα δείχνουν ότι η σημερινή απεργία δεν θα είναι μια απ' τις συνηθισμένες. Η λαϊκή αγανάκτηση και η οργή έχει ξεχειλίσει. Η σημερινή εργατική κινητοποίηση μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για την ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους ξένους προστάτες της ότι δεν έχουμε καμιά διάθεση να οδηγηθούμε σαν πρόβατα σε σφαγή.

Ολοι οι σύντροφοι του μπλοκ μας βρίσκονται στους δρόμους. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τον ιστότοπο μας και το απόγευμα μέσα από τον διαδικτυακό μας σταθμό να είμαστε μέσα στην καρδιά της επικαιρότητας. Πρέπει να δώσουμε αυτή την φορά την μάχη μας στους δρόμους με τις δικές μας σημαίες και τα συνθήματα, μακριά έξω και ενάντια σ' αυτούς που θέλουν επετειακές πορείες-παρελάσεις, χωρίς προοπτική χωρίς δυνατότητα ουσιαστικής παρέμβασης στο πολιτικό γίγνεσθαι.

Όλα δείχνουν ότι υπάρχει η δυνατότητα, ότι οι διαθέσεις του κόσμου είναι «άγριες», η συνδικαλιστική εργατοπατερία είναι αδύναμη να καναλιζάρει και να εκτονώσει το μίσος που νιώθουν τα λαϊκά στρώματα για την κυβέρνηση των οικονομικών δολοφόνων του λαού, για την κυβέρνηση που σφαγιάζει κάθε λαϊκή κατάκτηση που αποκτήθηκε εδώ και δεκαετίες με αίμα και ιδρώτα. Να του κάνουμε αξέχαστη την σημερινή μέρα.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger