Home » , , » Εκδήλωση της Κ.Ε του ΚΚΕ για την κομματική αποκατάσταση του Ν. Ζαχαριάδη (Βίντεο)

Εκδήλωση της Κ.Ε του ΚΚΕ για την κομματική αποκατάσταση του Ν. Ζαχαριάδη (Βίντεο)

Από giorgis , Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 | 4:19 μ.μ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα εκδήλωση της Κ.Ε του ΚΚΕ για την αποκατάσταση του Νίκου Ζαχαριάδη, στο Α’ νεκροταφείο Αθήνας.

Στο βίντεο που παραθέτουμε –από την τηλεόραση του «902»- ακούμε αποσπάσματα από την ομιλία της γ.γ του ΚΚΕ που αναφερόμενη για την κομματική αποκατάσταση του Ν. Ζαχαριάδη έκανε αναδρομή στην πολιτική του διαδρομή χαρακτηρίζοντας τον ως «αφοσιωμένο, ασυμβίβαστο πρωτοπόρο και μαχητικό λαϊκό ηγέτη στην υπόθεση της εργατικής τάξης, τον προλεταριακό διεθνισμό στην πάλη για την κοινωνική απελευθέρωση».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
2 Οκτωβρίου 2011 στις 5:11 μ.μ.

Η ιστορία δεν διαγράφεται έτσι απλά.

Ανώνυμος
3 Οκτωβρίου 2011 στις 12:30 π.μ.

ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ
ΟΠΛΑ - ΔΣΕ
Αυτό είναι το τιμημένο ΚΚΕ
"Κι οι πεθαμένοι μ'ακλουθάνε"
Λίγο ακόμα να ιδούμε...
Σπύρος

Ανώνυμος
3 Οκτωβρίου 2011 στις 2:46 π.μ.

Ούτε φυσικά, τα εγκληματικά λάθη, και η μισανθρωπία του Ζαχαριάδη, που συνέβαλε στην εξόντωση του Αρη, αρνηθηκε να ανασχέσει τις καταστροφικές συνέπειες της Βάρκιζας, διέλυσε το ΕΑΜ, βγηκε άρον-άρον στο βουνό χωρίς σχεδιο και συμμαχίες, απείχε απο τις εκλογε΄ς το '46, έστειλε τους αριστερούς φαντάρους της κλάσης '44-'45-'46 στον..εθνικό στρατό αντι για το βουνό, μετέτρεψε τον ΔΣΕ σε τσκτικό στρατό χωρίς οπλισμό και εφεδρείες, έριξε το καταστροφικό σύνθημα "τα όπλα παρά πόδας" έτσι, για να συντηρείται το πεθαμένο ηθικό, σπίλωσε τον Πλουμπίδη σαν χαφιέ κλπ κλπ κλπ κλπ..

Αυτόν τον άνθρωπο τιμά και αποκαθιστά το ΚΚΕ. Εμ, ίδια νοοτροπία δεν εχει και σήμερα;;

"Πίστη τυφλή στο κόμμα, και αν σε πει χαφιέ εκόμα!" Αυτό είναι το σύνθημα του ΚΚΕ.

Αυτή είναι και η βαθύτερη ουσία του: Έτσι κρατά την πίστη των μελών του ζωντανή.

Όμως αυτό δεν έχει σχεση με την πίστη που προκύπτει από την διαλεκτική και την ίδια τη ζωή: Είναι βαθία αστική και μεταφυσική η πίστη που απαιτεί το ΚΚΕ από τα μέλη του! Για αυτό και δεν μπορεί να νικήσει αυτό το κόμμα. Δεν πρόκειται ποτέ να νικησει!

Αλλο κομμουνιστικό κόμμα χρειαζόμαστε: Δεστε την ζωντάνια των προεπαναστατικών χρόνων -και των πρώτων μετεπαναστατικών- της εσωτερικής ζωής των μπολσεβίκων, και συγκρίνετε με το σήμερα του κόμματος που λέγεται ΚΚΕ.

Καμία σχέση!

Ανώνυμος
3 Οκτωβρίου 2011 στις 1:51 μ.μ.

Και φυσικά για τον Άρη η αποκατάσταση είναι μισή, αφού τόλμησε να παρακούσει την εντολή του κόμματος και να μην παραδόσει τα όπλα. Αλήθεια εκείνη η απόφαση της ΚΕ που τον διέγραφε και έλεγε ανάμεσα στα υπόλοιπα "...ούτε νερό ούτε ψωμί στον Μιζέρια..." ποιός την συνέταξε; Μήπως ο αποκατασταθείς Ν.Ζαχαριάδης;

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2011 στις 4:04 π.μ.

ΝΑ ΣΕ ΣΦΑΞΩ ΓΙΑΝΝΗ Μ ΝΑ Σ ΑΛΟΙΨΩ ΜΕΛΙ . . .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger