Home » , » Το θράσος του Ανδρουλάκη

Το θράσος του Ανδρουλάκη

Από giorgis , Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011 | 4:31 μ.μ.

 Ο Μίμης Ανδρουλάκης είναι ένας τυχάρπαστος πολιτικάντης που πουλάει πνεύμα για οινόπνευμα που πούλησε αυτούς που τον ανέδειξαν και έπαιξε βρόμικο ρόλο όσο ήταν στέλεχος του ΚΚΕ. Κάποια στιγμή θα γράψουμε ποιο αναλυτικά ειδικά για την παρέμβαση του στην εφημερίδα «Πρώτη» (ήταν μια καθημερινή εφημερίδα που κυκλοφόρησε για κάποιους μήνες και στην οποία ηγετικά στελέχη του ΚΚΕ –τα οποία τα περισσότερα έχουν αποχωρήσει σήμερα- μαζί με στελέχη της λεγόμενης ανανεωτικής αριστεράς, έστρωσαν το έδαφος για συνεργασία ΣΥΝ-Ν.Δ το 1989).

Ερέθισμα γ’ αυτή μας την ανάρτηση ήταν που ακούσαμε τον Μ. Ανδρουλάκη να μας λέει σήμερα ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι η χειρότερη των τελευταίων ετών που έχει περάσει από την Ελλάδα!!!

Και πώς διάολο γίνεται τότε να πιστεύει αυτά που λέει και από την άλλη να στηρίζει με κάθε τρόπο την «χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων ετών»; Αυτός δεν είναι που ψήφισε όλα τα νομοθετικά εκτρώματα αυτής της κυβέρνησης που οδηγούν τον ελληνικό λαό στον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα; Αυτός δεν είναι που προσπαθεί να της δώσει άλλοθι στην κυβέρνηση σε όλα τα αντεργατικά-αντιλαϊκά μέτρα που παίρνει; 

Πόσο θράσος πρέπει να διαθέτει αυτός ο πολιτικάντης που να υποτιμάει τόσο κατάφορα την νοημοσύνη μας;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 6:12 μ.μ.

Dio fores kariolis,dioti mas perna kai ilithious...
Einai pantos anaksios...
Den aksizi oute oso to mpoitou..

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 6:31 μ.μ.

ξεπουληθηκε στο γιουσουρουμ για ενα κουστουμ,ενα κουστουμ εκατομηρηων Ε.ξ

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 7:29 μ.μ.

διστυχως ρε φίλε,

οι χειρότεροι στο ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που προέρχονται απο τον ΣΥΝ

κρίμα

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 7:55 μ.μ.

Ο Ανδρουλακης ηταν στην Κεντρικη Επιτροπη του ΚΚΕ.Το ιδιο κι η Δαμανακη.Αμορφωτοι ΚΚεδες,ουτε την ιστορια σας δεν ξερετε...

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 8:00 μ.μ.

Νομίζω οτι ετοιμάζεται για την επόμενη μεταγραφή του στη ΝΔ αυτή τη φορά.

24 Οκτωβρίου 2011 στις 8:56 μ.μ.

από το ΚΚΕ για να τα λέμε όλα ..
ΑνδρουλακοΔαμανάκηδες τα πουλέν του Χαρίλαου ήταν..

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:27 μ.μ.

milane oloi miloun kai oi koloi...? eidame kai tous ton alon komaton...Pantos to KKE stini mia ergatiki simahia kai afto kani tous epangelmaties epanastates na kakizoun..

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 11:55 μ.μ.

RED, ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ . ΛΕΕΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΡΟΦΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΥΑΛΥΣΗ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ . ΣΥΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΑΝΑΦΕΡΡΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΠΙΝΟΤΣΕΤ ΣΤΗ ΧΙΛΗ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΦΡΙΝΤΜΑΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΧΙΛΗ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑ ΣΤΗ ΧΙΛΗ . ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΙΓΑΝ ΧΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΩΝΙΝΤΑΝ. Ε.. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΣΟ Ο ΠΙΝΟΤΣΕΤ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ!ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟΙ!

Ανώνυμος
29 Οκτωβρίου 2011 στις 1:09 π.μ.

ΤΟ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΑΠΡΟΦΥΤΩΝ - ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙ ΣΤΑ ΥΣΤΑΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΚΕΠΕΣΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ . . .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger