Home » , » Επειδή βαρέθηκα την κλάψα σχετικά με τη μπασκιναρία...

Επειδή βαρέθηκα την κλάψα σχετικά με τη μπασκιναρία...

Από giorgis , Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011 | 12:45 μ.μ.

Ο αναγνώστης του μπλοκ μας red snapper μας έστειλε ένα βίντεο και τις απόψεις του προφανώς με ερέθισμα την περασμένη ανάρτησή μας.

Παραθέτουμε το ηλεκτρονικό του μήνυμα:

Οποιος θέλει πραγματικά να αντιπαρατεθεί θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ότι αυτό δε γίνεται με ατομικίστικο και σαχλαμαρίστικο τρόπο (πετρίδια, δήθεν οδοφράγματα, μπουκαλάκια νερού, αδιαφορία για τους λοιπούς διαδηλωτές).

Ακόμα και το αντάρτικο πόλης αποτελεί στρατιωτική δομή που στηρίζεται στον αιφνιδιασμό και την ανορθόδοξη τακτική.

Στο δρόμο λοιπόν, στους καιρούς μας, όταν επιλέγεται σύγκρουση (γιατί δεν είναι για χόρταση) αυτή θα πρέπει να δίνεται με μαζικούς όρους, συμφωνημένα και συγκροτημένα. Που σημαίνει από τα πριν συλλογικοποίηση και συνεννόηση.

Ένα γρήγορο ταξίδι στη Νοτια Κορέα και στο πως αντιμετωπίζεται η μπασκιναρία από τα "παράνομα" εργατικά συνδικάτα θα λύσει κάθε απορία. Μέχρι να καταλάβουμε ότι ένας οργανωμένος στρατός αντιμετωπίζεται με όρους οργάνωσης.

Καλό κλαψούρισμα και καλές αντοχές στις ματαιώσεις

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 15 σχόλια

6 Οκτωβρίου 2011 στις 3:54 μ.μ.

δυστηχως ο αναρχικος χωρος τουλαχιστον μεγαλα μερη του εμενουν ακομα στην αντιληψη του χιτ αντ ραν και οσα κομματια δεν εχουν τετοια αντιληψη δεν ειναι μαζικα και δεν εχουν και καμια διαθεση να ενωθουν ωστε να κανουν κατι οργανωμενο

η ακρα αριστερα δεν εχει και αυτη μαζικοτητα και ειναι κατακερματισμενη. καθε κομματι της νομιζει οτι ειναι πρωτοπορεια και δεν εχει πραγματικη διαθεση να συζητισει με τις υπολοιπες. μαλλον τροπους για να καπελωσει οργανωσεις και κινηματα ψαχνει..

το κκε εχεις δυνατοτητες να οργανωσει κατι σοβαρο, αλλα και αυτο νομιζει οτι ειναι πρωτοπορεια και οτι καθενας που δενε ειναι μαζι του ειναι πρακτορας των αστων.ακομα και τις συγκεντρωσει του τις κανει διαχωρισμενες απο τον υπολοιπο κοσμο για να μην "μολυνθει" ο κοσμος του ερχομενος σε επαφη με τους υπολοιπους που δεν ειναι στο κομμα, λες και δηλαδη και η πολιτικη διαφωνεια και εναντιωση φαινεται απο το οτι κανεις την συγκεντρσωη σου 100 μετρα πιο κατω απο το σημειο που καλουν οι γσεε και αδεδυ. το κκε αντι να πηγαινει προς το λαο περιμενει αυτον να παει σε αυτο...

καλα ο συριζα δε νομιζω οτι εχει διαθεση να κανει κατι σοβαρο στο δρομο. μαλλον βολευετε στη ογικη του θυματος...

6 Οκτωβρίου 2011 στις 3:54 μ.μ.

Όποιος έχει τα κουράγια αντί να κοιτάει στην άλλη άκρη της γης ας κάνει μια αναζήτηση στο youtube "Η απεργία πέτυχε" και "Μάχη στο Λιμάνι του Πειραιά"

Επίσης να επαναλάβω μια φράση που πολύ μου άρεσε στο κείμενο "Βαρέθηκα την κλάψα" καθώς και τη λεξούλα "ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ" η οποία έχει μαγικές ιδιότητες.

Εγώ οποιαδήποτε σύγκρουσή μου με την εξουσία του κινήματος θα προτιμήσω να την κάνω μέσα στο κίνημα γιατί ο καναπές στο σαλόνι είναι για θρονιάζουμε του φίλους μας για κανένα ποτάκι και το ίντερνετ αποκλειστικά για ενημέρωση. Όσο για σας καλή σας διάσπαση και όπου ανάρτηση ΚΚΕ και σαράντα να κάνετε και πενήντα σχόλια, κλαμένοι για κλάματα ήσασταν και θα είστε.

anonymus
6 Οκτωβρίου 2011 στις 6:33 μ.μ.

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΛΗΚΑΡΑΔΕΣ

Ανώνυμος
6 Οκτωβρίου 2011 στις 10:04 μ.μ.

Να δεις που οι διαδηλωτές μετα θα κάνουν και συλλήψεις στους μπατσους

red snapper
6 Οκτωβρίου 2011 στις 11:07 μ.μ.

η μπασκιναρία ξεστομίζει: "με ένα και μόνο μπουκαλάκι νερού που θα πεταχθεί θα σας σκοτώσουμε στο ξύλο και στα (παράνομα) χημικά

εμείς από την άλλη πρέπει μαζικά και συγκροτημένα να επιστρέψουμε τον εκβιασμό:
"με μια και μόνη φυσουνιά απλά θα περάσουμε από πάνω σας"

αυτά για το συγκρουσιακό κομμάτι στο δρόμο
το παιχνίδι όμως δε μπορεί να παίζεται σε προδιαγεγραμμένο έδαφος (βλ σύνταγμα)

Απεργίες καταλήψεις διαδηλώσεις

Κάθε πορεία και μια αιφνιδιαστική κίνηση από πλευράς κινήματος.
και σε καθε μπλοκ ντουντούκες που θα δίνουν βηματισμό και θα πληροφορουν για τα τεκταινόμενα.

Η εποχή της αθωότητας πέρασε ανεπιστρεπτί.

Ανώνυμος
6 Οκτωβρίου 2011 στις 11:09 μ.μ.

δικιο εχει ο φιλος.
και καλο το παραδειγμα.
ωραιο θα ηταν κατι αντιστοιχο, αλλα με μια προσαρμογη στην ελληνικη πραγματικοτητα, καθως οι κορεατες εχουν εντελως διαφορετικη ψυχοσυνθεση και συμπεριφορα, τοσο οι μπατσοι οσο και οι απεναντι.

γενικα παντως, λιγοτερη υστερια, περισσοτερη ψυχραιμια, λιγοτερη τσαμπα μαγκια, φωνη και κοντρα - περισσοτερη ουσια και καλυτερη στοχευση για ολους μας -καλο χειμωνα

μπαχαλόσκυλο
7 Οκτωβρίου 2011 στις 2:27 π.μ.

Τώρα ρε παιδιά πολλά ζητάμε! Δεν φτάνει που οι καταστασιακοί έχουν να αποκρούσουν το κλαψομούνιασμα και τη ρουφιανιά των κλουβιοκέφαλων του «ειρηνικώς διαδηλώνειν», να έχουμε από πάνω και την απαίτηση να σηκώσουν μόνοι τους και το βάρος της οργάνωσης στο τακτικό επίπεδο; Α, όλα κι όλα! Άμα θέλουμε συντεταγμένες επιθέσεις ας αφήσουμε την κριτική και να βάλουμε κι εμείς ένα χεράκι, και όχι όλο στην απέξω και στον «υγιεινό περίπατο» ενώ αφήνουμε πάντα τα ίδια 200-300 κορόιδα να παίζουν το τομάρι τους συγκρουόμενα με το γουρουναριό.

7 Οκτωβρίου 2011 στις 11:51 π.μ.

TROJAN SPEECH εμεις στα κινηματα ειμασε και στο δρομο. το κκε ειναι αυτο που απουσιαζει για να μη ¨μολυνθει" απο το λαο. εχει στησει τα δικα του μαγαζακια κανει και τις δικες του πορειες ξεχωρα απο τους αλλους (λες και η πολιτικη διαφωνεια φαινεται αμα κανεις πορεια 100 μετρα πιο κατω) και οσους δεν ειναι μαζι του τους κραζει σα προβοκατωρες. ποια ηταν η σταση του κκε για το δεκεμβρη του 08 ας πουμε??τα ιδια που ελεγαν οι φασιστες του λαος. μονο που δν μας ειπε οτι ο θανατος του αλεξη ηταν προβωκατσια και ο αλεξης τωρα ζει στις μπαχαμες ξερω γω. η ιστορια για το κκε φαινεται δημιουργειται σε σκοτεινα δωματια απο μυστικες δυναμης και ειναι προιον συνομοσιων...

Ανώνυμος
7 Οκτωβρίου 2011 στις 11:39 μ.μ.

Ρε μπαχαλοσκυλο όπως λες για ποιο ζόρι που τραβούν οι 200-300

σου είπε κανείς οτι έχουμε να κάνουμε κατι μαζι ?

Θα ηταν μεγάλη εξυπηρέτηση να διαδηλώνουμε οχι κοντα μα αν ειναι

δυνατόν σε αλλη χώρα.μακρια και "αγαπημένοι".


Δεν σας θέλουμε πως και πόσες φορές να το πούμε,κάντε οτι θέλετε αλλα

και εμεις θα κάνουμε αυτο που εμεις νομίζουμε ειναι τόσο δύσκολο να το

καταλάβεις.

Αυτη η άτιμη και άγουρη εφηβεία πόσους αιώνες κρατάει ? ρε μπελά που

βρήκαμε.

μπαχαλόσκυλο
8 Οκτωβρίου 2011 στις 6:16 μ.μ.

Τι να κάνεις ρε μπαγλαμά ανώνυμε κι εσύ! Άμα ήταν να κάνετε κάτι, εσύ και η σαπίλα που εκπροσωπείς, τότες θα το είχατε κάνει από καιρό. Αφού όλο λόγια είσαστε και συμβούλια και να κατηγορείτε τους μπάχαλους για 1002: ότι σας κόβουν την αγωνιστική διάθεση, ότι διασπούν, ότι αποσπούν, ότι είναι ρομποτάκια της ΕΛΑΣ, ότι, ότι, ότι...

Άντε αυτοκτονάτε ωρέ που θα σνομπάρετε και τους μόνους που έχουν τα κότσια να τα βάζουν με τις ορδές των χοιρινών, επειδή τάχαμου σας κόβουν τη μαγιονέζα της επανάστασης...μούχλες, ω μούχλες!

chstaria
9 Οκτωβρίου 2011 στις 1:01 π.μ.

Καλα ρε trojan speech, πως βρηκες κοινα αναμεσα στο βιντεο απο την Κορεα και σ'αυτα του ΠΑΜΕ???
Βλεπεις καποιο συγκροτημενο, οργανωμενο και εξοπλισμενο μπλοκ, που να μπορει να φερει σε δυσκολη θεση τους μπατσους στο λιμανι???
Σαφως ειναι πιο αποφασισμενο απο τα συνηθισμενα που βλεπουμε στην Ελλαδα, αλλα σε καμια περιπτωση με σχεδιο ή εξοπλισμο, ωστε να μπορει να συγκριθει με την "αλλη ακρη της γης".

Ανώνυμος
9 Οκτωβρίου 2011 στις 6:29 μ.μ.

ωραια τα λεμε ολοι απο το pc....οι "αναρχικοι" ειναι για καφε στα εξαρχεια τωρα που "καθαρισαν", οι εργατοπατερες εχουν παρει επιταγες με κενο στο ποσο....οι μισοι πεινανε και οι υπολοιποι ειναι οι βολεμενοι του δημοσιου και σκυλια της πασοκικης χουντας...απορω τι κοινο εχει η Κορεα με το Ελλαδισταν....ας καθισουμε ολοι εδω και ας απολαυσουμε τους κορεατες.....και να το βουλωσουμε επιτελους...

11 Οκτωβρίου 2011 στις 11:03 π.μ.

Κακά τα ψέματα ούτε οι μπαχαλο-μολότωφ κάνουν κάτι ούτε οι υγιεινοί περίπατοι του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα.
Και τα δύο λειτουργούν ανασταλτικά στη μαζική σύγκρουση του λαικού κινήματος με το καθεστώς.

Το παράδειγμα της Κορέας είναι ενδεικτικό του πώς γίνεται η σύγκρουση μαζικά, κατά μέτωπο και αποτελεσματικά.

Επίσης και η σύγκρουση των λιμενεργατών του ΠΑΜΕ με τους μπάτσους είναι ένα καλό δείγμα.

Το θέμα είναι να μπορούμε να λειτουργήσουμε με αυτόν τον τρόπο μαζικά και εμείς που είμαστε εκτός ΠΑΜΕ, αλλά και οι εντός.
Και κυρίως... ταυτόχρονα!

Ανώνυμος
11 Οκτωβρίου 2011 στις 9:40 μ.μ.

τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα νομιζω.οι κορεατες εχουνε και οργανωση και ψυχη και κοτσια.ενω εμεις στην συντριπτικη πλειοψηφια ΔΕΝ εχουμε κανενα απ'τα τρια.γι'αυτο και δεν εχουμε παρομοιες συγκρουσεις εδω.

Ανωνομος
14 Οκτωβρίου 2011 στις 5:08 π.μ.

ένα σχόλιο για το βιντεάκι, ο ανταρτοπόλεμος που βλέπουμε, δεν έχει ασφυξιογόνα και κρότου λάμψης.
εμείς θελουμε λίγο παραπάνω οργάνωση

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger