Home » » Εκδήλωση στον κοινωνικό χώρο: NOSOTROS

Εκδήλωση στον κοινωνικό χώρο: NOSOTROS

Από giorgis , Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011 | 5:48 μ.μ.

 Σας καλούμε στις 25-26 Νοεμβρίου σε εκδήλωση-συζήτηση για τις εξεγέρσεις και τον μετα-αναρχισμό με καλεσμένους τους καθηγητές Saul Newman και Todd May. Η εκδήλωση θα γίνει στον κοινωνικό χώρο:
NOSOTROS
Oδός Θεμιστοκλέους
Εξάρχεια.

Σε μια περίοδο παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης και εξεργέσεων είναι ανάγκη το προοδευτικό κίνημα να δώσει νέες απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήματα:

-       Πώς καταλαβαίνουμε τις εξεγερσεις στην Αθήνα, το Παρίσι, το Κάϊρο;

-       Ποιοί είναι αυτοί που κατεβαίνουν στους δρόμους;

-       Ποιά μπορεί να είναι η ανατρεπτική κινηματική πολιτική πρόταση;

-       Τι είναι ο μετα-αναρχισμός;

Στις 25 και 26 Νοεμβρίου με την παρουσία των Saul Newman, Todd May και Benjamin Noys, διοργανώνουμε ένα διήμερο προβληματισμού, προτάσεων και κριτικής στο πλαίσιο των σημερινών συνθηκών και την ανάγκη ενός σύγχρονου απελευθερωτικού προτάγματος.

Saul Newman: Καθηγητής πολιτικής θεωρίας στο Goldsmiths College του Λονδίνου. Είναι συγγραφέας αριθμού βιβλίων και θεωρείται ο «πατέρας» του μετα-αναρχισμού.

Todd May:  Καθηγητής πολιτικής φιλοσοφίας στο Clemson University στις ΗΠΑ. Είναι συγγραφέας αρκετών βιβλιών με κυριότερο Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ-ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ.

Benjamin Noys: Καθηγητής της κριτικής θεωρίας στο University of Chichester στην Αγγλία. Είναι συγγραφέας βιβλίων όπως The Culture of Death, Georges Batailles …

Post Anarchist Forum

ΑΘΗΝΑ

www.postanarchistgroup.net
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger