Home » , » Παραμύθι χωρίς ... δράκο

Παραμύθι χωρίς ... δράκο

Από giorgis , Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 | 9:17 μ.μ.

 Με ένα δημοσίευμα, προϊόν εγκεφαλικής κατασκευής, –το υπογράφει κάποια Μαρία Ψαρά- προσπαθεί το σημερινό «Εθνος» να αναβιώσει την τρομολαγνεία.

Δεν ξέρουμε –μπορεί να υποθέσουμε όμως- τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί αυτό το δημοσίευμα της φυλλάδας του Μπόμπολα μια μέρα πριν απ’ την αυριανή απεργία αλλά από μακριά «φωνάζει» ότι προέρχεται από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς και οι «αξιόπιστες πληροφορίες για σχεδιαζόμενο τρομοκρατικό χτύπημα» που επικαλείται δεν είναι παρά εγκεφαλικά εφευρήματα της συντάκτριας –και όσων είναι πίσω απ’ αυτήν.

Κι αυτό το ισχυριζόμαστε σχολιάζοντας την παράγραφο του δημοσιεύματος που «τεκμηριώνει»  τον κραυγαλέο τίτλο του: «Συναγερμός για τρομοκρατικό χτύπημα».
Μας γράφει, λοιπόν, η ευφάνταστη δημοσιολόγος του «Εθνους»:
«Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του "Εθνους", οι "κοριοί" των αρμόδιων υπηρεσιών "έπιασαν" ύποπτους διαλόγους και κωδικοποιημένα μηνύματα που περιγράφουν την πρόθεση για επικείμενο χτύπημα στην Αθήνα. Τα στοιχεία διασταυρώθηκαν από τους ειδικούς και εκτιμήθηκε πως πρόκειται για "αξιόπιστα και πολύ σοβαρά δεδομένα που χρήζουν περαιτέρω ανάλυσης και ενημέρωσης της πολιτικής ηγεσίας".
Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για προετοιμασία μεγάλης επίθεσης που θα προκαλέσει πλήγμα στην καρδιά του πολιτικού συστήματος».

Εδώ πια γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Αντε και να υποθέσουμε ότι κάποια άτομα που είναι στις λίστες παρακολούθησης της ασφάλειας σχεδίαζαν κάποια ενέργεια ένοπλης μειοψηφικής βίας. Αντε και να δεχθούμε ότι είχαν την αφέλεια να κάνουν τις συνεννοήσεις τους –έστω και χρησιμοποιώντας κωδικοποιημένη ομιλία,- με τηλεφωνική επικοινωνία. Θα ήταν τόσο ανόητοι να χρησιμοποιούν «σταμπαρισμένα» τηλέφωνα όταν όποιος θέλει μπορεί να βρει «καθαρά» κινητά με 25 ευρώ στην Ομόνοια;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

30 Νοεμβρίου 2011 στις 9:37 μ.μ.

Οι κάθε λογής "υπηρεσίες" έχουν κάθε λόγο να παρουσιάζουν μέσω των μπατσοσυντακτών, τα πράγματα με το "κεφάλι κάτω" προκειμένου να διασπείρουν μία αίσθηση παντοδυναμίας τους.
Λοιπόν, το ποστ αρχικά έχει απόλυτο δίκιο. Είναι αδύνατο να βρουν τους "τρομοκράτες" από τα κινητά τους, εκτός εάν οι πρώτοι είναι διανοητικά καθηστερημένοι. Από την άλλη εάν πρόκειται για "σταμπαρισμένα άτομα" υπάρχει η τεχνική δυνατότητα εντοπισμού των τηλεφωνικών συσκευών τους, ακόμη και αν "τις έχουν αγοράσει με 25 ευρώ από το μοναστηράκι", αφού σιασταυρώνοντας την θέση κάποιου που παρακολουθείς με τον παραδοσιακό τρόπο, με τον s.n. των κάθε φορά κινητών στην περιοχή, μπορείς να εντοπίσεις τα δεύτερα σχετικά εύκολα.
Καλό θα είναι να μην τους χλευάζουμε εκ προοιμίου. Αλωστε σε αυτό το αντιθετικό "σοκ" ποντάρουν, προκειμένου να βγουν μετά μάγκες οι ασφαλείτες.
Οι "συνομιλίες" είναι σαν τα αποτυπώματα. Πιο πολύ για εκ των υστέρων "αποδείξεις" χρησιμοποιούνται, παρά σαν μέσα εντοπισμού.

Ανώνυμος
30 Νοεμβρίου 2011 στις 10:06 μ.μ.

Πρόκειται για αναβαθμισμένο στάδιο της καθυπόταξης της συνείδησης του κόσμου . Παρά την ολοκληρωτικού τύπου προπαγάνδα ένα μήνα τώρα για την αναγκαιότητα της χούντας των τραπεζιτών, το σύστημα αμφιβάλει για την αποτελεσματικότητα των κονδυλοφόρων του και τους επιβάλει να βομβαρδίσουν την κοινωνία με τέτοιου είδους σενάρια για την αποδοχή της ωμή κρατικής βίας που θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτικής τους από δώ και πέρα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger