Home » , » Στους δρόμους, στους δρόμους χιλιάδες απεργοί, ταξικοί αγώνες εξεγερτικοί. Συνεχίζεται η κατάληψη στο κτήριο της ΔΕΗ (Βίντεο)

Στους δρόμους, στους δρόμους χιλιάδες απεργοί, ταξικοί αγώνες εξεγερτικοί. Συνεχίζεται η κατάληψη στο κτήριο της ΔΕΗ (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011 | 6:53 μ.μ.

 Εκατοντάδες είναι οι συγκεντρωμένοι στην κατάληψη στο Κέντρο Έκδοσης Εντολών Διακοπής Ρεύματος της ΔΕΗ, στην Μεσογείων 190. (Δείτε το βίντεο απ' την τηλεόραση του "Αλφα")

Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και οι αλληλέγγυοι τους δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν σε κανέναν να σπάσει η κατάληψη ενώ οι κυβερνητικές απειλές έχουν πέσει στο κενό.

Μέχρι τώρα οι «αρμόδιοι» σκεπτόμενοι ότι μια επέμβαση των κατασταλτικών μηχανισμών πιθανόν να τροφοδοτήσει σειρά καταλήψεων σε μια σειρά κυβερνητικά κτήρια, με απρόβλεπτες συνέπειες γ’ αυτούς,  δεν έχουν τολμήσει να επέμβουν κατασταλτικά. Ανούσια και χωρίς κανένα αποτέλεσμα ήταν και η απειλή  της Εισαγγελίας Πρωτοδικών να σχηματίζονται δικογραφίες με την διαδικασία του αυτοφώρου, με σύλληψη δηλαδή όσων θεωρούν οι μπάτσοι ότι προχωρούν σε αδικήματα που διώκονται αυτεπάγγελτα. (Αφαντοι είναι οι ένστολοι μπάτσοι).

Ωρα με την ώρα πληθαίνει ο κόσμος που συγκεντρώνεται στην κατάληψη και το θεωρούμε πολύ παρακινδυνευμένο για την κυβέρνηση να διατάξει επέμβαση των κατασταλτικών μηχανισμών, ειδικά αυτή την ώρα. (Αν θα γίνει κάτι τέτοιο θα το κάνουν ξημερώματα που αδυνατίζει η περιφρούρηση). Σύντροφοι μας βρίσκονται εκεί και θα επανέλθουμε με νέα ανάρτηση αν υπάρχουν εξελίξεις.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger