Home » , » "Σαμαράς ο Μνημονιάκιας"

"Σαμαράς ο Μνημονιάκιας"

Από giorgis , Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011 | 10:57 μ.μ.

Ελάχιστα ασχοληθήκαμε με τα μικροπολιτικά παιχνίδια σκοπιμοτήτων του Σαμαρά μέχρι τώρα θεωρώντας ότι όλες οι θέσεις του είναι ανούσιες και γίνονται για εσωτερική κατανάλωση, αφού ουσιαστικά στήριξε την κυβερνητική πολιτική. (Οι όποιες λεκτικές διαφοροποιήσεις του ήταν γιατί βλέπει τον εαυτό του επόμενο πρωθυπουργό αφού η μέχρι σήμερα αντιμνημονιακή πολιτική του έχει εκτοξεύσει τα δημοσκοπικά ποσοστά της Ν.Δ και αυτό με την εκλογική καταβαράθρωση του ΠΑΣΟΚ τον παρουσίαζαν σίγουρο πρωθυπουργό).

Μπήκαμε στον πειρασμό να κάνουμε αυτή την ανάρτηση παρακολουθώντας το βιντεάκι που παραθέτουμε με τον Τράγκα να παίρνει στον χοντρό δούλεμα τον αρχηγό της Ν.Δ.
Ανεπανάληπτος ο δεξιός Τράγκας σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την τελευταία κωλοτούμπα του Σαμαρά να δώσει γη και ύδωρ στις απαιτήσεις των ξένων επικυρίαρχων του ελληνικού κράτους.

Δεν είναι κάτι φυσικά που δεν ήταν αναμενόμενο. Οι Γκαουλάϊντερ των Βρυξελών δεν χαμπαριάζουν τις μικροκομματικές σκοπιμότητες του Σαματά και τον άδειασαν ή μάλλον τον ξεφτίλισαν κανονικά κάνοντας τον να γλύψει εκεί που πριν έφτυνε.

Τώρα ο αρχηγός της Ν.Δ κάνει απροκάλυπτα τις κωλοτούμπες του (λέτε να ζήλεψε τον Καρατζαφύρερ;) γιατί για όποιον έχει παρακολουθήσει την γενικότερη πολιτική του Σαμαρά και της Ν.Δ γνωρίζει ότι πέρα απ’ τις αντιμνημονιακές κραυγές της Ν.Δ και του αρχηγού της μονίμως έβγαζε φλας αριστερά και έστριβε δεξιά.

Στην βουλή η Ν.Δ ψήφισε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που προώθησε η κυβέρνηση. Εχει δεχθεί το νέο μνημόνιο, που λεκτικά το απέρριπτε μέχρι πριν λίγο καιρό. Εχει δεχθεί την συγκυβέρνηση που τόσο καιρό απέρριπτε. Τώρα δέχεται τα μέτρα που πριν λίγο καιρό η Ν.Δ είχε καταψηφίσει στην βουλή. Επίσης με την κυβέρνηση Παπαδήμου θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό του 2012, ενώ πριν δήλωνε ότι δεν θα τον ψήφιζε…

Ας μην συνεχίσουμε καλύτερα και ας παρακολουθήσουμε τον Τράγκα να κάνει ψιλό γαζί με χοντρή βελόνα τον .. επίδοξο πρωθυπουργό.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
24 Νοεμβρίου 2011 στις 12:06 π.μ.

"Η δέσμευση του Ελληνικού λαού και της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ είναι ισχυρή και αμετάκλητη." EEEEE ;;;;;;;

"Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση και να διασφαλίσει την κοινωνική της συνοχή." EEEEE;;;;;;;;
"Η δέσμευση του .... Ελληνικού λαού και της Νέας Δημοκρατίας..." EEEEE ;;;;; "MACEDONIA or MAKEDONIA" EEEEEE ;;;;; SAMARAS ;;;; Brrrrrrrrrrr !!!!!

Ανώνυμος
24 Νοεμβρίου 2011 στις 12:46 π.μ.

Αλήθεια πίστευε κανείς ότι δεν θα υπέγραφε;

http://ideopigi.blogspot.com/2011/11/blog-post_5728.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger