Home » , , » Α. Παπαρήγα: "Συγκολλητική ουσία" ο Καρατζαφύρερ και σχηματίζεται "κυβέρνηση μαύρου μετώπου" (2 Βίντεο)

Α. Παπαρήγα: "Συγκολλητική ουσία" ο Καρατζαφύρερ και σχηματίζεται "κυβέρνηση μαύρου μετώπου" (2 Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011 | 8:15 μ.μ.

Αυτό το καραγκιοζλίκι που παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες δεν έχει προηγούμενo. Πραγματικά γίνεται της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα ανάμεσα στα αστικά κόμματα στα παζάρια τους για την νομή της εξουσίας στην συγκυβέρνηση που φτιάχνουν.
Μετά την αποχώρηση του Καρατζαφύρερ και τις οργισμένες δηλώσεις του («Λυπάμαι εξαιρετικα που σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές παίζονται παιχνίδια τακτικής μεταξύ του κ. Παπανδρεου και του κ. Σαμαρά και συμπαρασύρουν σ' αυτά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε), ανακοινώθηκε ότι αύριο στις 10 το πρωί υπάρχει καινούργια συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο των πολιτικών αρχηγών.

Πολύ καυστικά σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις η Α. Παραρήγα, που χαρακτήρισε τον Καρατζαφέρη «συγκολλητική ουσία» (Δείτε το βίντεο) τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα αστικά κόμματα επιδιώκουν την συγκρότηση «κυβέρνησης μαύρου μετώπου» που να είναι «πιο ικανή να βάλει στη γωνιά τον λαό»





Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

Νίκος
9 Νοεμβρίου 2011 στις 9:52 μ.μ.

Πες τα, βρε Αλέκα! Ακόμη μία φορά, να δούμε αν θα ξυπνήσουμε!
Πάντως εάν ο Καρατζαφύρερ πάρει το υπουργείο ""προστασίας" του πολίτη" (φημολογείται) θα βρεθεί στο φυσικό του χώρο. Εν αναμονή της 17ης Νοεμβρίου και με το χαμό που θα γίνει (χαρακτηριστικά παλαϊκού ξεσηκωμού θα περίμενα να πάρει), σε συνδιασμό και με την άρση του ασύλου, πολύ φοβάμαι ότι τα "επεισόδια" των προηγούμενων ετών θα είναι λίγα!

Ανώνυμος
9 Νοεμβρίου 2011 στις 11:59 μ.μ.

Αν και όχι ΚΚΕ, η Αλέκα μίλησε με σωστό τρόπο και έθεσε σωστά θέματα: "Και με 40.000 υπογραφές, το λαϊκό κίνημα θα τους σαρώσει", "θα το πούμε καθαρά, κοινωνική επανάσταση".

10 Νοεμβρίου 2011 στις 12:47 π.μ.

"πολύ φοβάμαι ότι τα "επεισόδια" των προηγούμενων ετών θα είναι λίγα!"

Μη φοβάσαι ο Καραντζαφύρερ δεν θα είναι μόνος του, το ΚΚΕ και λυποί αριστεροι δεν θα αρνηθούν ΚΑΙ την περιφρούρηση του Πολυτεχνείου, μαζί με τα ΜΑΤ.
Όπως δεν αρνήθηκαν την περιφρούρηση της βουλής στην ψηφιση του νομοσχεδίου κατά των εργαζομένων..
Ρόλους ανάλογους των ιδεολογικών προσόντων έχει για όλα τα συστημικά του μερη, το σύστημα

Ανώνυμος
10 Νοεμβρίου 2011 στις 1:36 π.μ.

dakrygono Μιας και είχες πάει στη συγκέντρωση όπως φαίνεται, πες μας τί έγινε. Για να ξέρουμε και εμείς όπως και εσύ.

Ανώνυμος
10 Νοεμβρίου 2011 στις 3:33 π.μ.

@Δακρυγονο...Εσυ παντως πρεπει να κατεχεις το ρολο του ασφαλιτη με φερεντζε....Αυτη τη φορα ομως την εχετε βαμενη απο χερι.... Εσυ και οι συνοδοιποροι σου...θυμήσου το......!!!

Ανώνυμος
10 Νοεμβρίου 2011 στις 9:00 π.μ.

ρε δακρυγονε, σε πειραξαν τα χημικα;
θα ηταν ληγμενα.

Ανώνυμος
10 Νοεμβρίου 2011 στις 9:18 π.μ.

Προς k.δακρυγόνο επαναστάτη του λώκου.. Βρε παιδιά,υπάρχουν αρραγές πολίτες που να πηγαίνουν φαγιά και νερό στα παιδιά του KNAT,τώρα που αυτά εδώ και 1 χρόνο φυλάνε την βουλή ώστε να μην την κάψουν οι "επαναστάτες".. Έλεος,μην πεθάνουν από την πίνα και την διψα τα παιδιά...

Ανώνυμος
14 Νοεμβρίου 2011 στις 2:52 π.μ.

ΚΑΛΑ.ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο dakrygono.ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΣΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕ ΘΑ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΗ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ . . . ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΦΥΛΑΚΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - ΕΞ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΜΠΡΑΚΤΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΑΘΛΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.-

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger