Home » , » Δυο βίντεο με τις τοποθετήσεις Σ. Χαλβατζή και Π. Λαφαζάνη σήμερα στην βουλή

Δυο βίντεο με τις τοποθετήσεις Σ. Χαλβατζή και Π. Λαφαζάνη σήμερα στην βουλή

Από giorgis , Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011 | 3:14 μ.μ.

Σε δυο βίντεο παραθέτουμε τις παρεμβάσεις που έκαναν σήμερα στην βουλή οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ΚΚΕ και Σύριζα για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Ο Σπύρος Χαλβατζής εκτίμησε ότι ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ έχουν κοινή τακτική και συμφωνούν στις βασικές πολιτικές θέσεις. Οι όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται για να ανακοινωθεί η συγκυβέρνηση σύμφωνα με τον βουλευτή του ΚΚΕ, βρίσκονται στο πώς θα προαιτημάσουν και θα χρυσώσουν το χάπι στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται. ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό, αλλά αυτός τους έχει πάρει χαμπάρι και με τους αγώνες του θα ανατρέψει τους σχεδιασμούς τους επιβάλλοντας άμεσα βουλευτικές εκλογές κατέληξε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του Σύριζα Π. Λαφαζάνης χαρακτήρισε φαρσοκωμωδία τα όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες τονίζοντας ότι το κυρίαρχο πολιτικό σκηνικό βουλιάζει μέσα στην αποσύνθεση και την σήψη. Εκανε αναφορά στα όσα ακούστηκαν για τον ρόλο των διαπλεκομένων στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και ζήτησε κι αυτός να γίνουν άμεσα βουλευτικές εκλογές.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
9 Νοεμβρίου 2011 στις 3:44 μ.μ.

ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ-ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΜΟΣ.

ΕΥΡΩΖΩΝΗ Ή ΤΑΝΚΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος
9 Νοεμβρίου 2011 στις 5:05 μ.μ.

Eseis sto kke eisaste protathlites sto na strevlonete tin alitheia, mono pou otan erxete i ora filate tin vouli.Den eisaste komounistes parte to xampari!!!

Ανώνυμος
10 Νοεμβρίου 2011 στις 3:52 π.μ.

Σταματήστε επιτέλους να ρίχνετε μπηχτές ο ένας στον άλλον ...δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα εμείς οι φτωχοί...Αύριο θα είμαστε όλοι μαζί μαχόμενοι ενάντια στις ευροδυναμεις καταστολής....ενότητα και αγώνα....όταν πάρουμε την εξουσία θα τα λύσουμε τα ιδεολογικά...Τώρα ο λαός περιμένει το εναρκτήριο λάκτισμα....Για την Νίκη του Γίγαντα Λαού................

Ανώνυμος
10 Νοεμβρίου 2011 στις 9:37 π.μ.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ". ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΤΣΙΡΑΚΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΚΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Ή ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger