Home » , » Μια δίκη με ενδιαφέρον

Μια δίκη με ενδιαφέρον

Από giorgis , Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011 | 5:55 μ.μ.

«Ο Άγιος Παντελεήμονας έχει την ιδιαιτερότητα ότι οι φασίστες δεν θα είχαν ιδιαίτερα αποτελέσματα, αν δεν στηρίζονταν πλήρως από το διαβόητο αστυνομικό τμήμα. Ουσιαστικά, έχουμε το παρακράτος να ελέγχει την κατάσταση και το κράτος να ακολουθεί, απλά και μόνο με τον κατασταλτικό του μηχανισμό», γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας.

Επίσης σύντροφος του μπλοκ μας είχε σχολιάσει την απαράδεκτη –κατά την άποψή του- στάση που κρατάει το ΚΚΕ για τα όσα διαδραματίζονται σ’ αυτή την περιοχή.

Επανερχόμαστε σ’ αυτό το θέμα γιατί χτες ξεκίνησε μια δίκη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και κατηγορούμενους δυο μπάτσους που σταβλίζονται στο Α.Τ του Αγίου Παντελεήμονα. Οι μπάτσοι κατηγορούνται ότι ψάχνοντας ένα δραπέτη Αφγανό, τον Δεκέμβρη του 2004 –μην αναρωτηθείτε τώρα γιατί έπρεπε να περάσουν 7 ολόκληρα χρόνια για να γίνει η δίκη. Είναι αυτονόητοι οι λόγοι- εισέβαλαν σε σπίτια οικονομικών μεταναστών ξυλοκοπώντας τους βάναυσα ενώ οδήγησαν δύο Αφγανούς στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, τους οποίους βασάνισαν συστηματικά.
Αυτά τα θύματα προσέφυγαν σε συλλογικότητες που δραστηριοποιούνται στον τομέα προστασίας των μεταναστών, η υπόθεση πήρε δημοσιότητα και έτσι οι δυο μπάτσοι βρέθηκαν στο σκαμνί του κατηγορουμένου.

Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα της δίκης, αν και παίρνοντας υπ’ όψιν μας τις δικαστικές αποφάσεις σε σχετικές περιπτώσεις του παρελθόντος πιστεύουμε ότι οι μπάτσοι ή θα την βγάλουν εντελώς λάδι ή θα εισπράξουν ποινές χάδι.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2011 στις 1:34 π.μ.

Ποιά στάση κρατάει το ΚΚΕ στον Άγιο Παντελεήμονα; Διοργανώνει πάρτυ μαζί με τη Χρυσή Αυγή ή μήπως βαράνε σκοπιές οι Κνίτες για το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα; Ρε μεγάλε τώρα κατάλαβες ότι η Ελληνική Αστυνομία παντού (και όχι μόνο στον Άγιο Παντελεήμονα) είναι παράρτημα της Χρυσής Αυγής; Στην Ομόνοια και στην Κυψέλη τί συμβαίνει;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger