Home » , » Παπαδήμος for ever

Παπαδήμος for ever

Από ciaoant1 , Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 | 6:53 μ.μ.


Δύο είναι οι ειδήσεις που ξεχωρίζουν σχετικά με τη νέα κυβέρνηση:

Καταρχήν, όπως λέγαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας, ήδη η άρχουσα τάξη, ντόπια και ξένη, προσπαθούν να μας πείσουν να ΜΗ γίνουν εκλογές σύντομα, αλλά να κρατήσουν τα ανδρείκελα τους (τραπεζίτες, φασιστοειδή, και τους "καλσσικούς" πολιτικούς τους) για όσο καιρό χρειάζεται έως ότου "ολοκληρώσουν το θεάρεστο έργο τους". Δείτε εδώ ένα άρθρο της "Ελευθεροτυπίας" με τον εύγλωτο τίτλο "Κόκκινο πανί οι εκλογές για ΔΝΤ και Βερολίνο". Όπως λέγαμε παλιότερα:
...Για το τέλος, θα θέλαμε να διατυπώσουμε το εξής "ρητορικό ερώτημα": Μετά από όλα αυτά, υπάρχει περίπτωση να γίνουν εκλογές σύντομα; Αν ναι, πόσες ψήφους θα πάρουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν γίνουν εκλογές, τότε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα πάρουν λίγες ψήφους, και μετά δε θα μπορούν να κυβερνήσουν εύκολα, έτσι δεν είναι;

Άρα μήπως θα ήταν καλύτερα για αυτούς να μη γίνουν εκλογές στο άμεσο μέλλον;
Προκειμένου να πετύχουν αυτό το στόχο, και να μετριάσουν όσο μπορούν τις λαικές κινητοποιήσεις, τα κυρίαρχα ΜΜΕ έχουν επιδοθεί σε ένα όργιο ψέυτικης προπαγάνδας, "αγιοποιώντας" τον Παπαδήμο, την κυβέρνηση, προκειμένου να περάσουν πιο εύκολα τα μέτρα "κινεζοποίησης" των εργατών. Βέβαια, επειδή ακριβώς τα μέτρα είναι τόσο σκληρά, είναι απλά θέμα χρόνου μέχρι να το πάρουν χαμπάρι οι εργάτες (κάπως σαν το "λεφτά υπάρχουν" του εργάτη). Το θέμα είναι όμως αν θα το καταλάβουν σύντομα, ή αν θα το καταλάβουν "κατόπιν εορτής" - το ρολόι ήδη κυλάει αντίστροφα.

Όσο για τις δημοσκοπήσεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας αυτές της μέρες, αναδημοσιεύουμε "σε παγκόσμια αποκλειστικότητα" τρία άρθρα φωτιά που λένε "την αλήθεια" (σάτιρα από το "Πάμε Λουκέτο"):

Το πραγματικό γκάλοπ για τον Λουκά Παπαδήμο
Το Πάμε Λουκέτο δημοσιεύει το πρώτο γκάλοπ για τον Λουκά Παπαδήμο. Το γκάλοπ δίνει τα εξής αποτελέσματα:
  • Καλός 73%
  • Εξαιρετικός 84%
  • Περίφημος 96%
  • Απίστευτος 102%
  • Δεν παίζεται! 131%
  • Θεός 245%
  • Ο λευκός καπνός πάνω από το Προεδρικό Μέγαρο 459%
  • Το χείλος του γκρεμού 880%
  • Και γαμ@ τους πρωθυπουργούς 1069%
  • Δεν ψήφισα Άδωνι Γεωργιάδη , δεν απαντώ 145.689 %
Παπαδημοσκοπήσεις: Είναι... δικτάτορας ο Παπαδήμος;

Ούτε στο Λουκά Παπαδήμο δεν θα αρέσουν οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν σήμερα εμφανίζουν όλες ποσοστό αποδοχής πάνω από 73 έως 79%!

Περιμέναμε οι δημοσκοπήσεις να τον δείχνουν ψηλά, αλλά αυτοί οι αριθμοί είναι απίστευτοι.

Ποσοστό πάνω από 70% σε δημοσκοπήσεις και εκλογές, θεωρούνται σαν "δικτατορία".

Δεν αμφισβητούμε την ακρίβεια των δημοσκοπήσεων. Αλλά το κλίμα ήταν τέτοιο και είχε δημιουργηθεί, κυρίως τηλεοπτικά, , ένα θριαμβευτικό περιβαλλον υπέρ του νέου πρωθυπουργού , έτσι που να απορεί κανείς γιατί το ποσοστό τελικά δεν απόλυτα δικτατορικό, δηλαδή 100%.

Βέβαια το πραγματικό γκάλοπ που έκανε το Πάμε Λουκέτο, για τον Παπαδήμο, και σαρώνει κυριολεκτικά στο διαδίκτυο, βγάζει ποσοστά, πολύ πάνω από το 100% , αλλά δείχνει και τον τρόπο που γίνονται οι δημοσκοπήσεις σήμερα, που λόγω Παπαδήμου και τερατωδών αριθμών, ονομάζονται πια ..." Παπαδημοσκοπήσεις"!
Ορκίστηκε σήμερα ο Ροντούλης και άλλα 46 γομάρια
O βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης είχε πει στη Βουλή «Παλιότερα είχα πει ότι είστε ψεύτες, απατεώνες και παπατζήδες. Ανακαλώ. Είστε
ψεύτες, απατεώνες και γομάρια" απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά την άλλη μέρα πλακώθηκε και με βουλευτές όλων τον κομμάτων στο κυλικείο της Βουλής.

Αρα τώρα μπορούμε να πούμε ότι ορκίστηκε σήμερα ο Ροντούλης και άλλα 46 γομάρια που τον ανέχτηκαν δίπλα τους στην ορκωμοσία.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
13 Νοεμβρίου 2011 στις 9:00 μ.μ.

Έχω μια απορία: Τι προσδοκούν από τις εκλογές τα κόμματα της Αριστεράς ; (Καλά ο Σαμαράς θέλει να γίνει πρωθυπουργός) Να εκφραστεί ο λαός λένε! Και αν ο λαός εκφραστεί όπως εκφράζεται όλα αυτά τα χρόνια τι γίνεται; Αν τα δύο κόμματα τα λεγόμενα μεγάλα δεν πάρουν ποσοστά αυτοδυναμίας και συνεργαστούν με τη λαϊκή "βούλα" ποια θα είναι η επόμενη μέρα;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger