Home » , » Ενισχύουμε οικονομικά τους απεργούς Χαλυβουργούς (Βίντεο)

Ενισχύουμε οικονομικά τους απεργούς Χαλυβουργούς (Βίντεο)

Από giorgis , Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 | 5:00 μ.μ.

Κοντεύει να συμπληρώσει μήνας ο ηρωικός αγώνας που δίνουν οι απεργοί χαλυβουργοί στο κάτεργο του Μάνεση της Ελληνικής Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο. Δίνουν ένα δυναμικό ταξικό αγώνα που είναι εξαφανισμένος από τις φυλλάδες και τα τηλεοπτικά κανάλια των εργολάβων καπιταλιστών.

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε τι έγινε χτες σ’ αυτόν τον εργασιακό χώρο.

Τούτη τη φορά είναι επιτακτικά απαραίτητο να δείξουμε την ταξική μας αλληλεγγύη στους 400 απεργούς που με νύχια και με δόντια αντιστέκονται στις επιδιώξεις τις εργοδοσίας που θέλει να μετατρέψει τους εργάτες σε σύγχρονους σκλάβους και οι εργασιακές σχέσεις που θέλει να επιβάλει να αποτελέσουν μπούσουλα για όλες τις καπιταλιστικές επιχειρήσεις.

Είναι ταξικό καθήκον μας να ενισχύσουμε και οικονομικά τους απεργούς. Καταθέστε απ’ το υστέρημα σας στην Εθνική Τράπεζα στον λογαριασμό 200/623301-52

Κανείς δεν πρέπει να βρεθεί μόνος του στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.

ΜΑΖΙ, ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ τους ΝΑΖΙ. 

«Μετά από 25 ημέρες απεργίας, σήμερα δίνουμε μια ηχηρή απάντηση. Απαντάμε στους παρατρεχάμενους και τα τσιράκια του Μάνεση, που λένε ότι το σωματείο κρατάει αδιάλλακτη στάση. Είμαστε αδιάλλακτοι γιατί θέλουμε 8ωρο και ανάκληση των απολύσεων. Στόχος τους είναι η διάσπαση του αγώνα και της ενότητας των εργαζομένων. Δε θα τα καταφέρουν».

Γιώργος Σιφωνιός, πρόεδρος του εργοστασιακού σωματείου



Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger