Home » , » «Παπαδήμο παρατήσου πάρε την τρόικα και άντε και γαμήσου» (Βίντεο)

«Παπαδήμο παρατήσου πάρε την τρόικα και άντε και γαμήσου» (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011 | 3:55 π.μ.

Φτιάξαμε ένα βιντεάκι με αποσπάσματα απ’ την ραδιοφωνική εκπομπή του διαδικτυακού ρ/σ μας ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ που είχε θέμα την κατάληψη του κτηρίου της ΔΕΗ από τους εργαζόμενους. Πέρα απ’ τις ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που ακούγονται απολαύστε τα ευρηματικά συνθήματα των συγκεντρωμένων που δεν πρόκειται να ακουστούν από κανένα ΜΜΕ. Κάποια απ’ αυτά είχαν και την .. σεξουαλική τους διάσταση όπως το «Ηρθε η ώρα να φύγετε απ’ την χώρα. Δεν σας παρακαλάμε, γαμιόντας θα σας πάμε» ή το «Παπαδήμο παρατήσου πάρε την τρόικα και άντε και γαμήσου».



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
23 Νοεμβρίου 2011 στις 1:28 μ.μ.

Πιστεύω πως σιγά-σιγά αυτό που λέει χρόνια το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, δηλαδή η ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, αρχίζει και γίνεται πράξη. Είναι συγκινητικό συνδικαλιστές από άλλους κλάδους να δηλώνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους. Η Χαλυβουργική και η ΔΕΗ είναι η αρχή. Έτσι πρέπει να γίνονται οι αγώνες και σίγουρα τέτοιες διεργασίες μπορούν να οδηγήσουν σε ευρύτερη ενότητα με ταξικό όμως προορισμό και προοπτική ανατροπής. Θα κοπεί το χέρι όποιου τολμήσει να ποινικοποιήσει τον αγώνα τους!

Ανώνυμος
23 Νοεμβρίου 2011 στις 2:38 μ.μ.

Δεν το λέει μόνο το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλά σωματεία που συγκροτούνται και μεγαλώνουν και κάνουν ηρωικές προσπάθειες του εργατικού κινήματος στους χώρους που δουλεύουν και όχι μόνον εκεί.
Η υπόθεση της ΔΕΗ δεν είναι κυρίως αλληλεγγύη στους εργαζόμενους, δεν είναι καν η υπερασπιση του κοινωνικού αγαθού του ρευματοσ δλδ, είναι όμως πανκοινωνικη αντιδραση στα χαρατσια αρχικα..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger