Home » » ΤΡΑΜΟΥΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ-ΗΣΑΠ χτύπησαν τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥ​ΛΟ (Βίντεο)

ΤΡΑΜΟΥΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ-ΗΣΑΠ χτύπησαν τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥ​ΛΟ (Βίντεο)

Από giorgis , Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011 | 7:17 μ.μ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε την τραμπούκικη επίθεση σε βάρος του προέδρου του σωματείου μας Αντώνη Σταματόπουλου σήμερα Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, έξω από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά.

Ομάδα τραμπούκων με επικεφαλή τον πρόεδρο των ηλεκτροδηγών του ΗΣΑΠ Κωνσταντίνο Δήμα και στέλεχος της ΠΑΣΚΕ, με κλωτσιές, μπουνιές  και σπρέι για τα μάτια, επιτέθηκε στον Αντώνη Σταματόπουλο με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του στο κεφάλι και την εισαγωγή του στο γενικό κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας.

Αιτία του σοβαρότατου αυτού επεισοδίου στάθηκε η καταγγελία του προέδρου μας για την άνιση μεταχείριση μεταξύ των εργαζομένων του Μετρό και του Ησαπ σχετικά με το νέο μισθολόγιο και τον διαφορετικό τρόπο που αυτό εφαρμόστηκε στις δύο εταιρείες, καθώς και με τον κανονισμό εργασίας και το νέο οργανόγραμμα.

ΤΟ Δ. Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΔΑΓΛΑΡΤΖΗΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ 

Τη Δευτέρα 5/12, στελέχη της ΠΑΣΚΕ έκαναν φασιστική επίθεση ενάντια στον πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζόμενων στο Μετρό Αντώνη Σταματόπουλο και εκπρόσωπο των απολυμένων του Μετρό που είχαν παρέμβει στο «συντονιστικό των συγκοινωνιών» προκειμένου να στηρίξουν τις θέσεις του σωματείου τους. Πρωτοπαλίκαρο της επίθεση ήταν – σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες’ ο πρόεδρος του σωματείου του ΗΣΑΠ Κωνσταντίνος Δήμας! ο οποίος μαζί με τους τραμπούκους του χρησιμοποίησε σπρέυ πιπεριού, και εν συνεχεία έδειραν άγρια τους συνδικαλιστές του μετρό, που πήγαν στο κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας!

Ο Συντονισμός» καταγγέλλει αποφασιστικά την φασιστική παρακρατική επίθεση των σύγχρονων Καρακίτσων που πιστεύουν ότι με την βία θα σπάσουν την αντίσταση εκείνου του κομματιού του συνδικαλιστικού κινήματος που εννοεί να αντιστέκεται! Έξω εργοδοτικοί τραμπούκοι από τα συνδικάτα! Πάλη για τα εργατικά δικαιώματα ενάντια στην κυβέρνηση Παπαδήμου και τα τσιράκια της μέσα στο εργατικό κίνημα!!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
5 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:01 μ.μ.

http://youtu.be/MCQf43nOXj4

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger