Home » , » Καλογερίστικες καβάντζες

Καλογερίστικες καβάντζες

Από giorgis , Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011 | 7:08 μ.μ.

  Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με τις δικαστικές περιπέτειες που έχει ο καλόγερος χριστέμπορας Εφραίμ, αφού η κατάληξη είναι προδιαγεγραμμένη. Ο ρασοφόρος κρατάει για χέρια του «χαρτιά και ντοκουμέντα» για όλο το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και μπορεί να «κάψει» αρκετούς πολιτικάντηδες που έχουν πάρει «συγχωροχάρτι» από το κοινοβούλιο τους. (Μετά την απολογία του υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα αν θα προφυλακιστεί ή όχι και αναμένετε απόφαση από το Συμβούλιο Εφετών). Όπως και να είναι όμως –και να το θυμηθείτε- θα υπάρξει τέτοια μεθόδευση που σύντομα θα βγει λάδι, ο Εφραίμ, άσχετα αν υποστεί μια ταλαιπωρία για να τηρήσει το σύστημα τα προσχήματα.

Κάνουμε αυτή την ανάρτηση με αφορμή μια καταπληκτική γελοιογραφία που έχουν σήμερα τα «Νέα» και την παραθέτουμε στην φώτο. Με την ευκαιρία θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε κάτι που πέρασε εντελώς απαρατήρητο. Πριν απ’ τον Εφραίμ απολογήθηκε το πρωτοπαλίκαρο του, ο καλόγερος Αρσένιος, ο οποίος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας σαν εγγύηση 200.000 ευρώ. 
Μετά απ’ αυτό δεν εγείρετε αυθόρμητα το ερώτημα για το τι τροπάρια ψάλει αυτός ο ρασοφόρος για να μπορεί να έχει καβάντζα τουλάχιστον τόσα πολλά λεφτά;

 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

2 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:03 π.μ.

Χριστιανούρες, έχετε βγάλει κάτι τέτοιους σουπιατζήδες, που δεν σας φτάνει ούτε η Μαφία.
Καλά μωρέ, πηγαίνετε και φιλάτε το χέρι αυτού του Ρασπούτιν ;
Δεν ντρέπεστε ρε Ραγιάδες ;

28 Δεκεμβρίου 2011 στις 5:06 μ.μ.

Είδατε τι υποδοχή φύλαξαν στον ρασοφόρο, τον Ρασπούτιν ; Ο σκοταδισμός σε πλήρη ανάπτυξη. Όλη η μαυρίλα της εκκλησίας, σε παράταξη. Παπάδες, μοναχοί, μοναχές, τσεμπέρια, γιλέκα, χριστιανούρες, παλιοημερολογήτες, νεοημερολογήτες, και δεν συμμαζευόσαντε. Μόνο Ιεχωβάδες, Μορμόνοι και Κουακέροι, λείπανε. Ούτε η νύχτα των κρυστάλλων έτσι.
Κάπου λέει πως ο φανατισμός, είναι η μοναδική μορφή θέλησης, που μπορείς να εφυτέψεις σε άτομα δειλά, αμόρφωτα, και ηττοπαθή.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger