Home » , » Αλλο ένα "νόμιμο" έγκλημα της κυβέρνησης Παπαδήμιου (Βίντεο)

Αλλο ένα "νόμιμο" έγκλημα της κυβέρνησης Παπαδήμιου (Βίντεο)

Από giorgis , Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 | 5:02 μ.μ.

Την είδηση που παραθέτουμε στο βιντεάκι που φτιάξαμε δεν την γνωρίζαμε αφού δεν την διαβάσαμε σε καμιά φυλλάδα, δεν την ακούσαμε σε κανένα τηλεοπτικό μέσο μαζικής εξαπάτησης. Αυτά δεν χαραμίζουν ούτε μονόστηλο, ούτε δευτερόλεπτα τηλεοπτικού χρόνου σε μια είδηση που για μας είναι συγκλονιστική.

Αφορά τα πεπραγμένα του «εγκληματία» -όπως αποκαλείται στο βίντεο- υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργου Κουτρουμάνη.

Αισθανθήκαμε αδυναμία να σχολιάσουμε τα όσα ακούσαμε από το στόμα της Λιάνας Κανέλλη στην ραδιοφωνική της εκπομπή στον ρ/σ Real fm. Δείτε το βίντεο και πες τε μας αν εσείς θα βρίσκατε «κόσμιες» λέξεις για να χαρακτηρίσετε το έγκλημα που διαπράττει η κυβέρνηση του Παπαδήμιου. (Είναι κι αυτό ένα από τα πολλά εγκλήματα που κάνει το καθεστώς και δυστυχώς αυτά τα εγκλήματα έχουν μόνο θύματα και ποτέ θύτες).


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:30 μ.μ.

Όταν αρχίσει ο κόσμος να κόβει λαιμούς πολιτικών, θα σταματήσουν οι πολιτικοί να μας κόβουν τη ζωή μας. mitsos175.

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:42 μ.μ.

ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ, ΜΠΟΡΝΤΩ ΧΡΩΜΑ, ΒΑΘΥ ΟΣΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:12 μ.μ.

Όσοι αξίζαν για κρεμάλα, στα ψηλά και στα μεγάλα
κι οι λεβέντες και οι άντρες μ' αίμα βάφουνε τις μάντρες...
Δυστυχώς έτσι είναι σύντροφοι...
Διότι όταν εκείνα τα άγια χέρια των μαχητών πόλης έκοβαν τους λαιμούς των πολιτικών, των βασανιστών και άλλων αστικών γουρουνιών, το κυνοβούλιο ΣΥΣΣΩΜΟ(!!!) εξέφραζε τον αποτροπιασμό του! Ναι, ΣΥΣΣΩΜΟ, μηδενός εξαιρουμένου! Κι όσους τους πονάει το «ΣΥΣΣΩΜΟ» θα καταλάβουν το γιατί το «υ» στο κυνοβούλιο δεν είναι ανορθογραφία, αλλά ταξική ορθογραφία!

Ανώνυμος
3 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:07 π.μ.

Να κανουμε την οργη μας ποταμι που θα τους πνιξει

Ανώνυμος
3 Δεκεμβρίου 2011 στις 4:07 μ.μ.

Καλά τα λέει η Κανέλη ειδικά και γενικά,αλλά νομίζω υπάρχει ένα θεματάκι με την εν λόγω κυρία και με την Ελληνοφρένεια του real fm.Πρόσφατα στον όμιλο που δουλεύουν οι συγκεκριμένοι καλοπληρωμένοι κομμουνιστές,οι εργαζόμενοι υποστήκανε μείωση μισθού κατά 10%,χωρίς μάλιστα να ερωτηθούν αν συμφωνούν γι αυτό(νέα ήθη...),ενω μόλις προχτές στην real news καταργήθηκε η ΣΣΕ της ΕΣΗΕΑ και οι δημοσιογράφοι υπέγραψαν ατομικές συμβάσεις.Νομίζω οτι είναι χρέος κάθε κομμουνιστή να στιγματίζει τέτοια γεγονότα και να μην κάνει την πάπια όταν δίπλα του καίγεται ο κόσμος.Και για να το επεκτείνω.Κάθε αριστερός που βγαίνει στα αστικά μέσα για να προπαγανδίσει τις ιδέες του,καλό θα ήταν να "τα έχωνε" πρώτα στ αφεντικά για όλα τα αντεργατικά μέτρα που εφαρμόζονται καθημερινά σ αυτά (ευτυχως που έχουμε αριστερό προεδρείο στην ΕΣΗΕΑ...)και μετά ας ανέλυε τις θέσεις του κομματός του...

Ανώνυμος
4 Δεκεμβρίου 2011 στις 2:36 μ.μ.

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗ ΝΕΑ ΟΠΛΑ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.-

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger